Hodoprasci uneredili Sinj
Page 1 of 1
Hodoprasci uneredili Sinj
Pogledajte kako Sinj izgleda nakon slavlja Velike Gospe wrote:
JUČER je bio blagdan Velike Gospe, rijeke ljudi slile su se u Sinj. Procesije ove godine nije bilo, ali je zato bila gužva u crkvi jer se misa s otvorenog, zbog kiše, morala preseliti unutra.
Zanimljiva je slika koja je objavljena na Facebooku, a koja prikazuje kako grad izgleda nakon što su svi otišli.
U opisu slike pisalo je jednostavno "Sinj, Day After. Hodoprascici", prenosi Dalmacija danas.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/pogledajte-kako-sinj-izgleda-nakon-slavlja-velike-gospe/2205515.aspx
Ovoliko razbacanih kondoma nema niti nakon Ultre u Splitu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Hodoprasci uneredili Sinj
Indexove gluposti... Slika je noćna zato što ujutro smeća nema, a nemoguće je staviti kontejner svakih 10 m.
Komunalni krenu prije zore i počiste cili grad, zapravo nekoliko ulica...
Tu s live strane je uništena divizija janjaca i odojaka i jedino njihovi mirisi u travi potraju sutra cili dan...
Komunalni krenu prije zore i počiste cili grad, zapravo nekoliko ulica...
Tu s live strane je uništena divizija janjaca i odojaka i jedino njihovi mirisi u travi potraju sutra cili dan...
Hodopraščići pokupili koronu
Koliko ono mrtvih
Koliko ono mrtvih
Nas čuva Gospa, a tebe stožer i dezinfekcija usne šupljine...Sora wrote:Hodopraščići pokupili koronu
Koliko ono mrtvih
Mi smo u prednosti...
Nadam se skorom pomoru većeg broja pobožne katolčadi.
2015-07-23
Izgleda da svatko vidi ono što odgovara njegovom mindsetu.
Mensčini da je po ostacima na slici raščerupana vreća za smeće, što mogu napraviti i gladne životinje ako im mirišu ostaci hrane.
Nisam forenzičar.
Mensčini da je po ostacima na slici raščerupana vreća za smeće, što mogu napraviti i gladne životinje ako im mirišu ostaci hrane.
Nisam forenzičar.
Guest- Guest
Ma to je ulica u kojoj su bili štandovi, s jedne strane luna park i meso na ražnju, a s druge tinejdžeri u parku...
Ujutro sve bude čisto jer nema šanse da kamion uđe u grad u takvu gužvu i odveze pune kontejnere. Jedino kada bi smeće izvozili iz grada dronovima....
Ujutro sve bude čisto jer nema šanse da kamion uđe u grad u takvu gužvu i odveze pune kontejnere. Jedino kada bi smeće izvozili iz grada dronovima....
Razbacani kondomi na sve strane,izgleda da su svećenici i časne sestre imali pravi švedski stol.
2015-07-23
eh da ti je bilo vidit prizore neku večer... Rijeke hodočasnika slijevaju se pješke u grad sa svih strana...סמאל wrote:Razbacani kondomi na sve strane,izgleda da su svećenici i časne sestre imali pravi švedski stol.
Mogu mislit,prava Soddoma i Gomora.mutava baštarda wrote:eh da ti je bilo vidit prizore neku večer... Rijeke hodočasnika slijevaju se pješke u grad sa svih strana...סמאל wrote:Razbacani kondomi na sve strane,izgleda da su svećenici i časne sestre imali pravi švedski stol.
2015-07-23
Baš obrnuto...סמאל wrote:Mogu mislit,prava Soddoma i Gomora.mutava baštarda wrote:eh da ti je bilo vidit prizore neku večer... Rijeke hodočasnika slijevaju se pješke u grad sa svih strana...סמאל wrote:Razbacani kondomi na sve strane,izgleda da su svećenici i časne sestre imali pravi švedski stol.
Sjećam se kad sam bio mlad bio sam nekoliko puta u Sinju za Veliku Gospu jer tad sam derao jednu iz sela Brnaze koju sam upoznao na moruסמאל wrote:Pogledajte kako Sinj izgleda nakon slavlja Velike Gospe wrote:
Sjećam se da se tu noć u Sinj sjatilo kurava sa svih strana
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Logično.Pa to je njihov praznik,slave onu primordijalnu.Ringo10 wrote:Sjećam se kad sam bio mlad bio sam nekoliko puta u Sinju za Veliku Gospu jer tad sam derao jednu iz sela Brnaze koju sam upoznao na moruסמאל wrote:Pogledajte kako Sinj izgleda nakon slavlja Velike Gospe wrote:
2015-07-23
Koji si ti lik...Ringo10 wrote:Sjećam se kad sam bio mlad bio sam nekoliko puta u Sinju za Veliku Gospu jer tad sam derao jednu iz sela Brnaze koju sam upoznao na moruסמאל wrote:Pogledajte kako Sinj izgleda nakon slavlja Velike Gospe wrote:
Vjerojatno se radi o tvojim fantazijama...
Šta će tek biti za 14 dana osim ako im Gospa nije podarila +100 holy protection.
Sve je to stvar opće kulture.
red wolf-
2016-02-10
Potpuno je nebitno kome pripada ljudsko tijelo.סמאל wrote:Nadam se skorom pomoru većeg broja pobožne katolčadi.
red wolf-
2016-02-10
Similar topics
» Sinj postaje sveucilisni grad
» bijela nadmoc u epizodi kockaste glave radijusa sinj-kukuzovac na USA nacin
» Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» bijela nadmoc u epizodi kockaste glave radijusa sinj-kukuzovac na USA nacin
» Split, Sinj i Makarska pali pred cajkama, jedino još Dubrovnik i Šibenik pružaju otpor
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
Page 1 of 1