Bože pravde...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bože pravde...
ZBOG OVOGA JE IZBAČEN Semir na Farmi vikao "Alahu Akbar" Video
N. R. | 02. 12. 2015. - 12:15h | Komentara: 17
Povod za sinoćni incident na Farmi, zbog kojeg je Semir Džanković diskvalifikovan, bilo je to što je Maja Nikolić pevala himnu Srbije "Bože pravde" i pesmu "Tamo daleko", nakon čega je Semir vikao "Alahu Akbar".
Zadruga je odlučila da diskvalifikuje Semira kojem se nije dopalo izbor pesama koje je Maja Nikolić pevala na imanju. U jednom trenutku navodno je uzviknuo "Alahu Akbar". Video u u kojem je zabeležen taj trenutak je uklonjen sa interneta.
Semir se potom zbog toga se posvađao i sa Tamarom i izgovorio niz strahovitih psovki na Majin račun. Potom je nasrnuo na Tamaru, ali su ostali farmeri uspeli da ga spreče. U jednom trenutku je navodno potegao i nož, a Aci koji je pokušavao da ga smiri slomio je prst.
http://www.blic.rs/Zabava/Farma-6/610940/ZBOG-OVOGA-JE-IZBACEN-Semir-na-Farmi-vikao-Alahu-Akbar
N. R. | 02. 12. 2015. - 12:15h | Komentara: 17
Povod za sinoćni incident na Farmi, zbog kojeg je Semir Džanković diskvalifikovan, bilo je to što je Maja Nikolić pevala himnu Srbije "Bože pravde" i pesmu "Tamo daleko", nakon čega je Semir vikao "Alahu Akbar".
Zadruga je odlučila da diskvalifikuje Semira kojem se nije dopalo izbor pesama koje je Maja Nikolić pevala na imanju. U jednom trenutku navodno je uzviknuo "Alahu Akbar". Video u u kojem je zabeležen taj trenutak je uklonjen sa interneta.
Semir se potom zbog toga se posvađao i sa Tamarom i izgovorio niz strahovitih psovki na Majin račun. Potom je nasrnuo na Tamaru, ali su ostali farmeri uspeli da ga spreče. U jednom trenutku je navodno potegao i nož, a Aci koji je pokušavao da ga smiri slomio je prst.
http://www.blic.rs/Zabava/Farma-6/610940/ZBOG-OVOGA-JE-IZBACEN-Semir-na-Farmi-vikao-Alahu-Akbar
Guest- Guest
Seres li seres, ljetos na moru srpskih tablica na sve strane. Ali u redu je sto ti ne dolazis ti i takva "omladina". Bolje ti je odi u Farmu, imat ces drustvo.pizzon wrote:ti ne seri. nisam ja japanac, ko ne znamo sta se dogadja tokom svakog leta.omni wrote:Ajd ne seri ebo te auto, ko ce ti dirat ficu il yuga, da vozis kakvu makinu pa da netko zagrebe lak zbog zavisti ajd, al da tebe jadu dira.... Bolje se brini gdje po Srbiji vozis jer ti je na Sandzaku rizik da ti netko osteti Ficu daleko veci nego u Hrvatskoj.pizzon wrote:
u hrvatsku takojde ne putujem,
iz razloga licne bebednosti. ne zelim da se neki klinci, ili bolesnici
izivljavaju nad mojim autom i sl.
odlazi nasa omladina, pa se mnogi cude u kakvu su ludaru stigli.
omni-
2014-04-12
Ti si komunjara. Ovo je vrijeme demokracije i sloboda! Komunjaro bivša.Ero wrote:Sve takve i slične šoue treba zatvoriti. Bez pardona...
Obično poneumljanje ljudi i ništa drugo.
marcus-t- Posts : 1720
2015-10-07
HR: Beograđanima uništen auto - "Oluja 1995 mrš"
"Niste dobrodošli" i "Oluja 1995 mrš" oštrim predmetom urezano je na "mercedesu" beogradskih registarskih oznaka, parkiranom u blizini plaže Pasjača u Hrvatskoj
Izvor: B92, index.hr, Dubrovački Dnevnik utorak, 11.08.2015. | 10:49
ne mogu, dosadno mi, da trazim dalje, bezbroj ih ima tokom svakog leta.
"Niste dobrodošli" i "Oluja 1995 mrš" oštrim predmetom urezano je na "mercedesu" beogradskih registarskih oznaka, parkiranom u blizini plaže Pasjača u Hrvatskoj
Guest- Guest
Šta se sve može doživjeti čak i na službenim parkinzima...Recimo da dobiješ lisice na kotače, onda još platiš i 150€ da ti ih skinu.pizzon wrote:HR: Beograđanima uništen auto - "Oluja 1995 mrš"
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
VOLIM SRBIJU, PROTIVIM SE NASILjU: Evo šta je sve Semir rekao posle izbacivanja s "Farme" (VIDEO)
NovostiOnline | 02. decembar 2015. 11:22 | Komentara: 7- Kajem se što sam dozvolio sebi da fizički nasrnem na bilo koga i što sam pominjao Majinu decu - rekao je Džanković posle eliminacije iz rijalitija
Tweet
Semir Džanković izbačen je s “Farme” budući da je izgubio kontrolu kada je Maja Nikolić otpevala himnu Srbije “Bože pravde”, kao i pesme “Tamo daleko” i “Od Vardara do Triglava”. On je izvređao pevačicu i udario Tamaru Đurić.
Takmičar prve sezone “Pinkovih zvezda” je posle eliminacije iz rijalitija izjavio da mu je žao.
– Meni srpske pesme ne smetaju, šta više, pevam ih i sam, ja sam muzičar, ali mi je zasmetalo što ih je ona pevala u nameri da me isprovocira na nacionalnoj osnovi. Pljunuo sam je iz besa, a onda je uskočila Tamara i napala me govoreći da meni smetaju srpske pesme. U svađi sam rekao da ću Maji je*ati decu, na šta mi je Tamara rekla “je*i svoju decu” i tu sam pukao. Nisam želeo da je udarim po glavi, već po kačketu – rekao je Semir za “Alo!”, i nastavio:
– Tada je počela da izvrće moje reči i da govori da sam rekao da ću je*ati srpsku decu, što nisam nikad izgovorio, niti pomislio i počeo iz besa zbog nepravde da je gađam čime sam stigao – dodao je pevač.
On je naveo da nikog nije hteo da uvredi.
- Volim svoju zemlju i svoj narod svih veroispovesti i najviše me je povredilo što neko od mene želi da napravim nešto što nisam. Kajem se što sam dozvolio sebi da fizički nasrnem na bilo koga i što sam pominjao Majinu decu, ali naglašavam da to nisam stvarno mislio, ali naglašavam da to nisam stvarno mislio, već sam rekao u afektu i da nikada reč lošu nisam pomislio, a kamoli za svoju zemlju i obeležja. Protivim se svakom nasilju – zaključio je Džanković.
(Telegraf.rs/izvor: “Alo!”)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
ajde, i ne dolazi nam vise. nismo mi sredina koja ti prija. ne znam, sta bi
recimo bilo da neko nas ode u bh federaciju ili hrvatsku i napravi nesto sl.??
ali, nebitno ! a i ne znam, poesbno ti bosnjaci, vole da pevaju
u beogradu a mrze sve sto je srpsko. ja, nikad ne bih otisao u bh federaciju da bilo sta.
za hrvatsku necu da se zaklinjem ! ali, bh federaciju, tursku, šiptare, jedne i druge,
100 % ne zelim da posetim u ovom zivotu.
Guest- Guest
SAZNAJEMO Semiru tri krivične prijave zbog incidenta na Farmi!
Blic.rs | 02. 12. 2015. - 12:50h | Komentara: 0
Semir Džanković, koji je zbog nasilja i pretnji diskvalifikovan sa Farme, sinoć je prekršio tri krivična dela zbog kojih mu prete kazne.
Protiv njega su podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje, pokušaja ubistva i pretnji ubistvom farmerima.
Opštinski javni tužilac u Mladenovcu Dragan Jovanović, koji je pre više od mesec dana uputio zahtev za zabranu emitovanja rijalitija Farma, naložio je REM-u da preduzmu sve mere da se spreči govor mržnje, uznemiravanje javnosti i ekstremizam u rijalitiju.
Podsetimo, Semir je sinoć fizički nasrnuo na Tamaru Đurić, navodno je potegao i nož, a u jednom trenutku uzviknuo je "Alahu Akbar".
27
Blic.rs | 02. 12. 2015. - 12:50h | Komentara: 0
Semir Džanković, koji je zbog nasilja i pretnji diskvalifikovan sa Farme, sinoć je prekršio tri krivična dela zbog kojih mu prete kazne.
Protiv njega su podnete krivične prijave zbog izazivanja nacionalne i verske mržnje, pokušaja ubistva i pretnji ubistvom farmerima.
Opštinski javni tužilac u Mladenovcu Dragan Jovanović, koji je pre više od mesec dana uputio zahtev za zabranu emitovanja rijalitija Farma, naložio je REM-u da preduzmu sve mere da se spreči govor mržnje, uznemiravanje javnosti i ekstremizam u rijalitiju.
Podsetimo, Semir je sinoć fizički nasrnuo na Tamaru Đurić, navodno je potegao i nož, a u jednom trenutku uzviknuo je "Alahu Akbar".
27
Guest- Guest
ZASLUŽILA KAZNU! Tamara opsovala muslimane, prekinut program! (VIDEO)
Autor: S.S. | 02.12.2015. 14:17 - 02.12.2015. 14:5
Tamara Đurić ne prestaje da divlja u rijalitiju "Farma".
Tamara Đurić, Foto: Printskrin TV Pink
Ona je danas opsovala muslimane iz nepoznatog razloga.
- Je*aću mater muslimanima i kriminalcima - siktala je ona, a Lepi Mića je pokušavao da je smiri.
Stanija je kasnije plakala i jadala se Medenici u dvorištu.
- U kući je užas, gore nego sinoć. Kupala sam se i plakala - rekla je ona.
Podsetimo, Maja Nikolić izbačena je iz rijalitija "Dvor" zbog vređanja Jevreja 2011. godine, pa je sa Milošem Bojanićem, koji ju je podržao u vređanju, završila na sudu, ali ipak nisu kažnjeni.
Apelacioni sud je potvrdio da se radi o odgovoru i reakciji na lični sukob i iznošenje ličnog stava vezanog za određenu temu, odnosno događaj (bombardovanje Srbije), i to u rijaliti programu, pa se ne radi o iskazivanju animoziteta prema jednoj naciji i veri.
VIDEO: Tamara psuje muslimane
http://www.alo.rs/tamara-opsovala-muslimane-prekinut-program-video/21741
Autor: S.S. | 02.12.2015. 14:17 - 02.12.2015. 14:5
Tamara Đurić ne prestaje da divlja u rijalitiju "Farma".
Tamara Đurić, Foto: Printskrin TV Pink
Ona je danas opsovala muslimane iz nepoznatog razloga.
- Je*aću mater muslimanima i kriminalcima - siktala je ona, a Lepi Mića je pokušavao da je smiri.
Stanija je kasnije plakala i jadala se Medenici u dvorištu.
- U kući je užas, gore nego sinoć. Kupala sam se i plakala - rekla je ona.
Podsetimo, Maja Nikolić izbačena je iz rijalitija "Dvor" zbog vređanja Jevreja 2011. godine, pa je sa Milošem Bojanićem, koji ju je podržao u vređanju, završila na sudu, ali ipak nisu kažnjeni.
Apelacioni sud je potvrdio da se radi o odgovoru i reakciji na lični sukob i iznošenje ličnog stava vezanog za određenu temu, odnosno događaj (bombardovanje Srbije), i to u rijaliti programu, pa se ne radi o iskazivanju animoziteta prema jednoj naciji i veri.
VIDEO: Tamara psuje muslimane
http://www.alo.rs/tamara-opsovala-muslimane-prekinut-program-video/21741
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zbogom „Lijepa naša“, dobar dan „Bože pravde“ – Matej konačno pod zastavom Srbije
» Totalni debakl "Rijeke Pravde"
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Dan pravde- pa makar socijalne
» arbitrazni-sud-pravde-pocinje-s-radom
» Totalni debakl "Rijeke Pravde"
» Naslovnica Pravde iz osamdeset i neke
» Dan pravde- pa makar socijalne
» arbitrazni-sud-pravde-pocinje-s-radom
Page 2 of 2