Šef Društva epidemiologa pred slomom živaca: ‘Tko me najviše ljuti? Svi! Evo i zašto...‘
Page 1 of 1
Šef Društva epidemiologa pred slomom živaca: ‘Tko me najviše ljuti? Svi! Evo i zašto...‘
MIROSLAV VENUS
Šef Društva epidemiologa pred slomom živaca:
‘Tko me najviše ljuti? Svi! Evo i zašto...‘
U velikom istupu za Jutarnji kaže da mu je dosta korone, ali još više svega onoga što se događa oko nje
Piše: Višnja Gotal
Objavljeno: 10. kolovoz 2020. 17:24
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sef-drustva-epidemiologa-pred-slomom-zivaca-tko-me-najvise-ljuti-svi-evo-i-zasto-15012881
Šef Društva epidemiologa pred slomom živaca:
‘Tko me najviše ljuti? Svi! Evo i zašto...‘
U velikom istupu za Jutarnji kaže da mu je dosta korone, ali još više svega onoga što se događa oko nje
Piše: Višnja Gotal
Objavljeno: 10. kolovoz 2020. 17:24
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/sef-drustva-epidemiologa-pred-slomom-zivaca-tko-me-najvise-ljuti-svi-evo-i-zasto-15012881
Re: Šef Društva epidemiologa pred slomom živaca: ‘Tko me najviše ljuti? Svi! Evo i zašto...‘
Ako je i meni dojadilo sve skupa, kako je tek njima...
Similar topics
» Volkswagen pred slomom ?
» Hrvatska je pred demografskim slomom
» Vlada pred potpunim slomom, a nezainteresirani Hasanbegović na sjednici čitao knjigu
» ''Afganistan pred potpunim slomom: ‘Država je bankrotirala, ove zime umrijet će milijun djece...''
» Gordon Brown: Britanija je pred slomom ako se ne reformira. London mora početi slušati regije
» Hrvatska je pred demografskim slomom
» Vlada pred potpunim slomom, a nezainteresirani Hasanbegović na sjednici čitao knjigu
» ''Afganistan pred potpunim slomom: ‘Država je bankrotirala, ove zime umrijet će milijun djece...''
» Gordon Brown: Britanija je pred slomom ako se ne reformira. London mora početi slušati regije
Page 1 of 1