Zagreb: HDZ ante portas!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Zagreb: HDZ ante portas!
mobiu$ wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:mobiu$ wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:Ja se ipak nadam da neće.
Zašto ne maxo?
To je komunalna problematika, poželjna je dobra uvezanost državne vlasti i lokalne i područne samouprave, a ne korištenje građana na području JLS-a za konflikt s državnom vlasti.
...
Eno Metković spomenu. Što ti se čini od Žakline? :)
A što ja znam maxo što se dolje zbiva, ti znaš bolje od mene... :)
Eto vidiš. Kako onda znaš da je dobro? :)
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:
Čovjek ima ozbiljnih problema zdravstvenih. Ono je lud grad a sama pozicija je jako stresna. S druge strane s obzirom na ostatak ludjaka koje drzite dole. On jos ispada oaza normalnosti.
Doduše nakon Baltazara i Keruma...čovjek je po svim kriterijima za tri koplja ispred njih. Doduše to i nije neko postignuće.
Split je specifična sredina i dosta kompleksna, ima puno događanja koje utječu na birače.
Guest- Guest
Logika modela je jedno, praksa u jednoj sredini drugo :)
Što, gori od prethodnika? Ali objektivno.
Guest- Guest
Čovjek ima ozbiljnih problema zdravstvenih. Ono je lud grad a sama pozicija je jako stresna. S druge strane s obzirom na ostatak ludjaka koje drzite dole. On jos ispada oaza normalnosti.
Doduše nakon Baltazara i Keruma...čovjek je po svim kriterijima za tri koplja ispred njih. Doduše to i nije neko postignuće.
Nemoguć grad, a još će se osjetiti ovogodišnja kriza... tako da očekujem nekakvog novog Keruma da ispliva.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mobiu$ wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:
Logika modela je jedno, praksa u jednoj sredini drugo :)
Što, gori od prethodnika? Ali objektivno.
Kako da budem objektivan jebote kad mi je ovaj vaš mamlaz odličan prijatelj a bivša gradonačelnica rodica...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Recesija ante portas
» Grigorije ante portas :)
» Karamarko ante portas
» Ante, here we come!
» dr ante
» Grigorije ante portas :)
» Karamarko ante portas
» Ante, here we come!
» dr ante