Što Suljo misli to njegove Delije napišu:'Svako u amanet ne'k ostavi svom sinu,srpsku trobojku da zavijori u Kninu'
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Što Suljo misli to njegove Delije napišu:'Svako u amanet ne'k ostavi svom sinu,srpsku trobojku da zavijori u Kninu'
ja ti garantujm da ovako
samo akumulirate animozitet
a to, nece niko iz srbije da jurisa na hrvatsku, ali djavo nikad ne miruje.
izkundaci se situacuja totalno
neplanirana
neplanirana
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: Što Suljo misli to njegove Delije napišu:'Svako u amanet ne'k ostavi svom sinu,srpsku trobojku da zavijori u Kninu'
Teško da će im zavijoriti jerbo je Rimčeva prodala vjetar s Dinare za proviziju...
opet to oni ne kuze...njima su aca 1 i aca 2 rekli da su nepobedivi...cak je aca 1(suljo) rekao da je spreman zrtvovat i srbiju i srbe radi nekakvih njegovih umisljenih ponizenja srba..koje je on u stvari ponizio....a sad je li pizzon,crvenkasti i serbinjo bas spremni da s ezrtvuu za sulju i vulina ostaje za vidjeti...nadam se da nece ostati samo na rijecima kako to vec bivadanni1 wrote:Čuti, bre pizzon. nemate leba da jedete vi bi ratovali.pizzon wrote:sto vise kenjate
odgovor ce biti snazniji
samo sto ce narednog puta
biti frontalni sukob
na kopnu i vazduhu
do totalne pobede ili poraza
u pauzi slavite
nema vise titovih generala
dogadjanja u hrvatskoj ne vode
ka prevazilazenju istorijskih
neslaganja
I ona šaka šiptara šilji kurac na vas kolko ste strašni.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da ti dam diplomatski odgovor kakav zaslužujete..pizzon wrote:sto vise kenjate
odgovor ce biti snazniji
biti frontalni sukob
na kopnu i vazduhu
u pauzi slavite
Prrrrrrrrr
Možemo sad dalje, što ste ono rekli...
Last edited by kaya on 6/8/2020, 13:36; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Al ovaj put ozbiljno molim...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Wow i? Tamburalo vas je sacica branitelja u Vukovaru istamburat ce vas bilo tko u bilo kojoj "situaciji", bolje si gledaj hleba zaraditi nego slusati tu budaletinu od vozda.pizzon wrote:ja ti garantujm da ovako
neplanirana
omni-
2014-04-12
kod njih nema ozbiljno..ozbiljni su jedino kad neku pizdariju,spacku spremaju..bez zajebancije cak mi ih je zao....ovaj suljo ih je izludio vise nego slobo narocito vucicevi mediji...'pogledajte novu cicku ivice dacica u parlamentu'..je'l to tebi normalno...ko da su kupleraj postalikaya wrote:Al ovaj put ozbiljno molim...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
danni1 wrote:Čuti, bre pizzon. nemate leba da jedete vi bi ratovali.pizzon wrote:sto vise kenjate
odgovor ce biti snazniji
biti frontalni sukob
na kopnu i vazduhu
u pauzi slavite
neslaganja
I ona šaka šiptara šilji kurac na vas kolko ste strašni.
mi leba prodajemo
upravo sam rucao
bas mi zao sto ne vidis
sto sa hranom.
dosla fam.iz svedske pa "gladujemo "
u pizzonovom dvoristu
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
mutava baštarda wrote:Teško da će im zavijoriti jerbo je Rimčeva prodala vjetar s Dinare za proviziju...
darth_vader-
2014-04-17
od velikosrbina kori su samo komunisti i jugoslavicrvenkasti wrote:vuksadinare wrote:sto si ti svojoj djeci ostavio u amanet a sto tebi tvoj tata?crvenkasti wrote:Ratovi između Hrvata i Srba se dešavaju ciklički.
Svaka generacija mora imat barem jedan.
A to je zasluga zakletvi i amaneta koji se prenose sa roditelje na djecu.
Da ustaše poslije 2.svj.rata nisu ostavile svojoj djeci amanet, kurac bi mi sjebali Srbe i imali Hrvatsku.
Moj je otac bezvezni komunist.
Nisam imao amanet i postao sam Hrvat.
Moja djeca imaju amanete da su Hrvati i nek mrze Srbe.
malo ti je analogija u kurcu, to se već dogodilo što ti sad prizivaš no svejedno, probajte opet napast pa da riješimo i taj dio oko Tarabića i jedne šljive ;)pizzon wrote:sto vise kenjate
odgovor ce biti snazniji
biti frontalni sukob
na kopnu i vazduhu
u pauzi slavite
neslaganja
planirana ili ne planirana vi više nemate ni inicijalni moment niti snage da ugrozite ikoga oko sebe iako ste sa svima u zavadi. Jel ima iko kod vas da bi analizirao vašu međunarodnu poziciju? Naravno da nema ali svejedno plašite jea golom guzicom. U dvakom slučaju navijam da krdnete pa da vas sve po srpskim proročanstvima strpamo pod jednu šljivu.pizzon wrote:ja ti garantujm da ovako
neplanirana
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Delije (alias Cigani):'Svako nek ostavi svom dijetetu' u amanet nek se u Kninu zavijori srpska trobojka
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
» Ne'k svaki Srbin u amanet stavi-dogodine u Kninu
» Šreder: GREŠI SVAKO KO MISLI DA MOŽE DA PRISILI RUSIJU!
» Suljo se stalio na presici zbog Miloševića u Kninu
» Kako je Suljo prezivio 8998 atentata i 6357 lazi o svom sinu
» Ne'k svaki Srbin u amanet stavi-dogodine u Kninu
» Šreder: GREŠI SVAKO KO MISLI DA MOŽE DA PRISILI RUSIJU!
» Suljo se stalio na presici zbog Miloševića u Kninu
Page 3 of 3