Pokoškali se Dačić i Pupovac
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Pokoškali se Dačić i Pupovac
..na ovim primjerom smo opet vidjeli sto je raspomamljeno velikosrpsko ludilo..dovoljno je ko nekad slobo da suljo kaze 'niko ne sme da vas bije hrvatu cemo jebat sve najmilije'...da se ekkipa raspojasa...bilo ej jasno da danas ekipa na vlsti u srbiji a koja je dobrano krojila arsine ratnih devdesetih niti ne vidi smisao u nekoj suradnju sa vecnim neprijateljima jer uostalom ne bi devdesetih onako bezobzirno huskali...to je njihov vjecni mentos..onaj tko misli suprotno taj se samozavarava..no pokraj ovakvih idota i tesko se samozavarati pa makar to htio...kad slusati sulju sa kakvom strascu prica pa i kao premijer,predsjendik kako s etabao sa hrvatima znas koliko je sati..lik je od pubertetskih dana zadojen mrznjom
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
..i nije da oni ovako pricaju i provociraju iskazuju otvoreno neprijateljstvo samo oko obljetnice 'oluje' oni tako citavu godinu...sto s emoze lijepo vidjeti...to je njihov kodeks...i oni ga vise ni ne skrivaju vulinova mantra je najjasnija 'dobar hrvat samo mrtav hrvat'...a koliki su luđaci ne bi me cudilo d aovaj klempo jednom zasjedne na predsjednicku ili premijersku fotelju...uopce vise ne bi bilo tamo nista cudno
2015-09-08
evo cak i tetrijeb je konacno shvatio da su oni tamo totalni luđaci...nevolja u pravom smislu rijeci...nasi bi trebali ipak konkrtenije upozoriti na to koga treba upozoriti...i ne prevec neozbiljno ih shvacati..tko luđaka neozbiljno shvaca ima masakr doma
2015-09-08
Razgovor se vodio na BN televiziji. Pored Dačića i Pupovca sudjelovao je i jedan socijolog i jedan historičar. Čitam o tome članak na b92. Kao da nismo isti razgovor pratili. Iz njega se najbolje vidi u kakvom medijskom mraku žive Srbi. Bilo je tu svašta. U jednom trenutku Pupovac je na Dačićevo lamentiranje o jedinstvu Srba doslovce srpsku tragediju stavio na dušu i Dačiću, koji dolazi iz Miloševićevog SPS-a. Sociolog je bio izbezumljen Dačićevim komentarima i nazvao ih je nepismenim. Usput, sociolog je rođen u Hrvatskoj i danas živi u Srbiji. Kad nije više mogao parirati sugovornicima Dačić proglašava Hrvate "latinima".
Pokušao sam naći snimak emisije ali imaju samo komentari -Dačića.
PS:
Moje skromno mišljenje je da Adem Vuchiqi-Dačićevu politiku do daljnjeg mora držati na ledu.
I Dačić i Vučići nose breme krivice za sudbinu srpskog naroda zbog rata u devdestim.
To breme će uvijek želiti prebaciti na komšije.
Samo pratite, njima se povijest događa od Oluje dalje. Ono njihovo orgijanje po komšiluku od prije,
to se nikad ne spominje. Ne spominje to ni naš kolega Pizzon. Valjda im je to bilo normalno.
Za njih su svi narodi oko njih "separatisti" i "teroristi", a takve se može mirne duše ubijati i protjerivati.
Moje skromno mišljenje je da Adem Vuchiqi-Dačićevu politiku do daljnjeg mora držati na ledu.
I Dačić i Vučići nose breme krivice za sudbinu srpskog naroda zbog rata u devdestim.
Samo pratite, njima se povijest događa od Oluje dalje. Ono njihovo orgijanje po komšiluku od prije,
to se nikad ne spominje. Ne spominje to ni naš kolega Pizzon. Valjda im je to bilo normalno.
Za njih su svi narodi oko njih "separatisti" i "teroristi", a takve se može mirne duše ubijati i protjerivati.
.....sto su birali tako ce im i biti...suljo-vulin-dacic-lazanski su aktivni ucesnici ratova devdesetih bilo kao desna ruka seselju ili slobu kao huskaci...bilo kao tada(a i danas) perjanice srpskog huskackog novinasrtva poput lazanskogEroo wrote:PS:
2015-09-08
a jebote aj da ti ja pomognem da se ne patiš, i da ne trošiš svoje iznimne resurse na takvu banananalijuEroo wrote:Razgovor se vodio na BN televiziji. Pored Dačića i Pupovca sudjelovao je i jedan socijolog i jedan historičar. Čitam o tome članak na b92. Kao da nismo isti razgovor pratili. Iz njega se najbolje vidi u kakvom medijskom mraku žive Srbi. Bilo je tu svašta. U jednom trenutku Pupovac je na Dačićevo lamentiranje o jedinstvu Srba doslovce srpsku tragediju stavio na dušu i Dačiću, koji dolazi iz Miloševićevog SPS-a. Sociolog je bio izbezumljen Dačićevim komentarima i nazvao ih je nepismenim. Usput, sociolog je rođen u Hrvatskoj i danas živi u Srbiji. Kad nije više mogao parirati sugovornicima Dačić proglašava Hrvate "latinima".
2015-08-08
A da i ja tebi pomognem: Dačić je pohvalio Pusićku, vaš ministricu vanjskih poslova, s kojom se "dalo razgovarati".michaellcmacha wrote:a jebote aj da ti ja pomognem da se ne patiš, i da ne trošiš svoje iznimne resurse na takvu banananalijuEroo wrote:Razgovor se vodio na BN televiziji. Pored Dačića i Pupovca sudjelovao je i jedan socijolog i jedan historičar. Čitam o tome članak na b92. Kao da nismo isti razgovor pratili. Iz njega se najbolje vidi u kakvom medijskom mraku žive Srbi. Bilo je tu svašta. U jednom trenutku Pupovac je na Dačićevo lamentiranje o jedinstvu Srba doslovce srpsku tragediju stavio na dušu i Dačiću, koji dolazi iz Miloševićevog SPS-a. Sociolog je bio izbezumljen Dačićevim komentarima i nazvao ih je nepismenim. Usput, sociolog je rođen u Hrvatskoj i danas živi u Srbiji. Kad nije više mogao parirati sugovornicima Dačić proglašava Hrvate "latinima".
U svakom slučaju pogledaj i shvatit ćeš u čemu je veličina Plenkovića. On je uvijek jedan korak ispred svojih oponenata.
Njegove odlike su karakteristika ljudi s borilačkim vještinama - znalački iskoristi snagu protivnika, usmjeravajući ga
u smjeru njegovog djelovanja i na taj način izbacujući ga iz ravnoteže. Rijetko viđeno kod političara.
Last edited by Eroo on 6/8/2020, 09:56; edited 1 time in total
pupovac tvrdi da milošević u kninu nije dao legitimitet oluji ni ničem, niti je slavio išta, pa se postavlja pitanje po koju pičku materinu je išao, da bismo mi slušali tužne priče djevojčica s traktora koje su vozili četnici koji su ispaljivali orkane na hrvatsku djecu?
ono, imamo sukob između srpskih nacista i srpskih nacista lite... za koji me iskreno boli kurac, daleko lijepa kuća jednima i drugima
pa ako nista drugo...sad se međusobno optuzuju tko je tko...tko je srpski 'vuk brankovic'...suljo kaze da je on vođa cjelokupnog naroda i da drugi moraju biti kuš...i kako on odluci...dacic je budala koja ne kuzi da je trebao odavno kao i Suljo guliti robiju da je bilo volje međun.zajednice koja ih je i pustila kao takve u vlast...vulin se ni ne libi reci da bi nas rokao kao sto su nas rokali '91...uglavnom skupina luđaka kojima je drustvo cesto pravio i sam pupovac koji je sad za njih gotovo 'vuk brankovic'...a jos vise milosevic koji sumnjam da ce smjeti krociti u srbiju s obzirom na natpise i prijetnje...marcellus wrote:pupovac tvrdi da milošević u kninu nije dao legitimitet oluji ni ničem, niti je slavio išta, pa se postavlja pitanje po koju pičku materinu je išao, da bismo mi slušali tužne priče djevojčica s traktora koje su vozili četnici koji su ispaljivali orkane na hrvatsku djecu?
2015-09-08
evo čitam milosevica i pupovca neki proglasavaju cak i hrvatskim špijunima...
2015-09-08
Ali ostaje činjenica da će vam Srbija uvijek biti susjedna država, a Srbi hrvatska manjina.
Ako i okupirate Vojvodinu Srbija će vam i dalje biti susjed.
Ako i okupirate Vojvodinu Srbija će vam i dalje biti susjed.
petar lađević je onako ajmo reći normalan čovjek, poznajem članove njegove obitelji kojih ima i u sisku i u petrinji... neki su bili na našoj strani neki preko... on je koliko se sjećam bio cijelo vrijeme u zagrebu, bio je čak i kontakt veza sa braćom sanader na početku rata... hrvatsku je napustio poslije rata... a gle makar bio srbin i makar otišao u srbiju poslije rata kad vidiš kako ga napada dačić, dođe ti ga pomalo žao... a u osnovi on se kad se malo bolje pogleda emisija puno žešće suprotstavio dačiću, iako to tako nije izgledalo... da je pupovac bio u studiju šutio bi ko pička a dačić bi ga sažvakao i ispljunuo...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
PS:
Razmišljam ...Mislim da je Pupovac shvatio da Srbija definitivno ostaje iza željezne zavjese i da ne može računati na njihov priključak u EU. S druge strane shvaća da će
hrvatska politika u buduće biti "poljubi ili ostavi".
Razmišljam ...Mislim da je Pupovac shvatio da Srbija definitivno ostaje iza željezne zavjese i da ne može računati na njihov priključak u EU. S druge strane shvaća da će
hrvatska politika u buduće biti "poljubi ili ostavi".
Sociolog je, dobio sam osjećaj, bio spreman i napustit studio.michaellcmacha wrote:petar lađević je onako ajmo reći normalan čovjek, poznajem članove njegove obitelji kojih ima i u sisku i u petrinji... neki su bili na našoj strani neki preko... on je koliko se sjećam bio cijelo vrijeme u zagrebu, bio je čak i kontakt veza sa braćom sanader na početku rata... hrvatsku je napustio poslije rata... a gle makar bio srbin i makar otišao u srbiju poslije rata kad vidiš kako ga napada dačić, dođe ti ga pomalo žao... a u osnovi on se kad se malo bolje pogleda emisija puno žešće suprotstavio dačiću, iako to tako nije izgledalo... da je pupovac bio u studiju šutio bi ko pička a dačić bi ga sažvakao i ispljunuo...
I na kraju (idem vanka), srpska rak-rana je -izlazak na more. Sva im se politika vrti oko toga. Ovo im je prvi put u povjesti da su ostali zatvoreni i da nemaju izlazak na more.
istinaEroo wrote:I na kraju (idem vanka), srpska rak-rana je -izlazak na more. Sva im se politika vrti oko toga. Ovo im je prvi put u povjesti da su ostali zatvoreni i da nemaju izlazak na more.
pobednica rata? jel ovo neka zajebancija?
nije, makarije je ubeđen u to što zbori...Noor wrote:pobednica rata? jel ovo neka zajebancija?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Dačić : KME KMEEE KMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
» Dacic o Crnogorcima
» Pupovac
» Dacic proziva HR vlast
» Dacic: Nemoj, matere ti ...
» Dacic o Crnogorcima
» Pupovac
» Dacic proziva HR vlast