Splitsko stanje turistickog uma
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Splitsko stanje turistickog uma
ma daj?Noor wrote:ja bi ga izbacila iz lokala jer je bio bosonogdijagram wrote:Slabo, zaslužio je višeNoor wrote:a je ga spizdilo
jucer veceram, kraj mene naruce i dok cekaju...krenu kartati
jbt, a mi balkanci
jebote da ja dođem u restoran u kratkim hlačama, potkošulji i japankama to bi bio užas, ali vi čkepi slobodno u japankama, omotane ručnikom i majicom na bratelice.
to je ok. kaj bi trebao večernje odijelo obuči?
birtija vulgaris i shodno time čovjek je bio obučen.
po splitu ionako su većnom rupe koje naplaćuju kao da su hilton.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
of je bil bos, bez japankiveber wrote:ma daj?Noor wrote:ja bi ga izbacila iz lokala jer je bio bosonogdijagram wrote:Slabo, zaslužio je višeNoor wrote:a je ga spizdilo
jbt, a mi balkanci
jebote da ja dođem u restoran u kratkim hlačama, potkošulji i japankama to bi bio užas, ali vi čkepi slobodno u japankama, omotane ručnikom i majicom na bratelice.
japanke su in. pareo i bratelice.Noor wrote:of je bil bos, bez japankiveber wrote:ma daj?Noor wrote:ja bi ga izbacila iz lokala jer je bio bosonogdijagram wrote:Slabo, zaslužio je višeNoor wrote:a je ga spizdilo
jbt, a mi balkanci
za žene.
da ja duđem u restoran u biciklističkim hlačama, majici flourescentnoj i tenisicama bio bi out.
spolna neravnopravnost.
2014-12-30
Sjebala korona, inače bi bilo veselije. Srećom natrčao Francuz.marcellus wrote:dzango wrote:Ima sranja i bez Srba.
ipak su bolja sranja kad ste vi upleteni. Hrvati i Srbi, recept za dobar provod.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ima vise Srba nego Francuza, ali nista od veselja.dzango wrote:Sjebala korona, inače bi bilo veselije. Srećom natrčao Francuz.marcellus wrote:dzango wrote:Ima sranja i bez Srba.
ipak su bolja sranja kad ste vi upleteni. Hrvati i Srbi, recept za dobar provod.
;-@
E do mojega onda od sezone. Baš ćete da zaradite.Maggie19 wrote:Ima vise Srba nego Francuza, ali nista od veselja.dzango wrote:Sjebala korona, inače bi bilo veselije. Srećom natrčao Francuz.marcellus wrote:dzango wrote:Ima sranja i bez Srba.
;-@
2014-04-19
Uglavnom ljudi rade, tako da ce zaradit poduzetnici na njima, a i oni za sebe.dzango wrote:E do mojega onda od sezone. Baš ćete da zaradite.Maggie19 wrote:Ima vise Srba nego Francuza, ali nista od veselja.dzango wrote:Sjebala korona, inače bi bilo veselije. Srećom natrčao Francuz.marcellus wrote:dzango wrote:Ima sranja i bez Srba.
;-@
Ima nesto i turista.
Kako beše ide ono kada se jedan naš tamo zspodlio?Maggie19 wrote:Uglavnom ljudi rade, tako da ce zaradit poduzetnici na njima, a i oni za sebe.dzango wrote:E do mojega onda od sezone. Baš ćete da zaradite.Maggie19 wrote:Ima vise Srba nego Francuza, ali nista od veselja.dzango wrote:Sjebala korona, inače bi bilo veselije. Srećom natrčao Francuz.marcellus wrote:
;-@
Ima nesto i turista.
Ulazi Zagrepčanin i sa vrata:
- Bok.
- Bog ti pomogao.
Dobio otkaz prvi dan.
2014-04-19
trebo je reć Bog i Hrvati... kao ovaj Milošević... i vide ga dokle je dogurao...dzango wrote:Kako beše ide ono kada se jedan naš tamo zspodlio?Maggie19 wrote:Uglavnom ljudi rade, tako da ce zaradit poduzetnici na njima, a i oni za sebe.dzango wrote:E do mojega onda od sezone. Baš ćete da zaradite.Maggie19 wrote:Ima vise Srba nego Francuza, ali nista od veselja.dzango wrote:
Sjebala korona, inače bi bilo veselije. Srećom natrčao Francuz.
;-@
Ima nesto i turista.
- Bok.
- Bog ti pomogao.
Dobio otkaz prvi dan.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
catabbath-
2015-08-22
Urbana legenda ?! ;-Ddzango wrote:Kako beše ide ono kada se jedan naš tamo zspodlio?Maggie19 wrote:Uglavnom ljudi rade, tako da ce zaradit poduzetnici na njima, a i oni za sebe.dzango wrote:E do mojega onda od sezone. Baš ćete da zaradite.Maggie19 wrote:Ima vise Srba nego Francuza, ali nista od veselja.dzango wrote:Sjebala korona, inače bi bilo veselije. Srećom natrčao Francuz.marcellus wrote:
;-@
Ima nesto i turista.
- Bok.
- Bog ti pomogao.
Dobio otkaz prvi dan.
Kad si u Rimu ponasaj se k'o Rimljanin..
;-)
Otkad ti citiras Afrikance, hajmi?!catabbath wrote:Afrika da strujom
Tebi su i Bosanski Hrvati "prejuzno".
;-D
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Mediteran nema niti 10% turističkog prometa uobičajen za ovo doba godine
» ''Drama na jugu Španjolske: Evakuirano šest naselja, vatra stigla do poznatog turističkog resorta''
» Splitsko slavlje bosanskih Hrvata
» Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down
» Rekordne turističke brojke u Splitsko – dalmatinskoj županiji!
» ''Drama na jugu Španjolske: Evakuirano šest naselja, vatra stigla do poznatog turističkog resorta''
» Splitsko slavlje bosanskih Hrvata
» Splitsko dalmatinska županija od ponoći ide u lock down
» Rekordne turističke brojke u Splitsko – dalmatinskoj županiji!
Page 2 of 2