Umro Rajko Dujmić
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Umro Rajko Dujmić
i Đurđica Barloviç.Eroo wrote:
S ovim s očalama i desnim brkom (Marin?, bas gitarist) smo se zapili jedne noći. "Mali" je morao na spavanje.
Ako se ne varam Marin je iz Kaštela, mama je bila učiteljica baleta ili tako nešto. Nije volio Mišu...šta mi je sve napričao...
R.I.P, mali.
Ja i žena često govorimo jedno drugom njegove sthove:
"Ne kradi mi jastuk, jastuk je za dvoje."
Uvijek je dobra fora. I nakon 100 godina.
crvenkasti-
2014-04-17
Bolje tako nego u pelenama.vuksadinare wrote:R.I.P..pojela ga droga i alkohol i to ga kostalo ali bio je jedan od najvecih hit majstora to svakako i definitivno
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Eroo wrote:
S ovim s očalama i desnim brkom (Marin?, bas gitarist) smo se zapili jedne noći. "Mali" je morao na spavanje.
Ako se ne varam Marin je iz Kaštela, mama je bila učiteljica baleta ili tako nešto. Nije volio Mišu...šta mi je sve napričao...
R.I.P, mali.
Slobodan Momčilović Moka, osnivač benda.
crvenkasti-
2014-04-17
iz "Tonke".crvenkasti wrote:Ja i žena često govorimo jedno drugom njegove sthove:
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
vuksadinare wrote:R.I.P..pojela ga droga i alkohol i to ga kostalo ali bio je jedan od najvecih hit majstora to svakako i definitivno
Očito je imao osobnih problema
legenda vremena prije kulturne dominacije cajki i seljačije
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
https://youtu.be/EPmbs7UZYwM
vuksadinare wrote:šuti moj dječače plavi
https://www.youtube.com/v=pHN5eGmm1fM
Jebem mu mater više, nauči da stavljaš linkove. Ove se pesme sećam sa puta na more jedne davne godine.
inace sjebo ga raspad novih fosila...zec i sanja su htjeli solo karijere on da novi fosili nastave u staroj postavi..ali realno pocela ih je gaziti dance muzika pocetkom devdesetih...poslije raspada lutao,pisoa pjesme za druge pa ponovo pokusao okupiti nove fosile sa nekim novim pjevacicama koje realno ikako nisu mogle naslijediti sanju i pokojnu đurđicu...magazin je imao nesto vise srece od novih fosila i duze trajao jer je huljic znao pogoditi pjevacice..manje vise istog ili slicnog profila glasa ali i stasa
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja se često setim onog refrena, ne znam zašto:crvenkasti wrote:Ja i žena često govorimo jedno drugom njegove sthove:
Ne, ne, ne zovime u ponoć. Možda gledam film ili sam sa njim.
ne zna ni meggidzango wrote:vuksadinare wrote:šuti moj dječače plavi
Jebem mu mater više, nauči da stavljaš linkove. Ove se pesme sećam sa puta na more jedne davne godine.
2015-09-08
Ne mogu ni ja s moba stavit normalno.
Ne budi lijen, uđi u link.
Koji druker, a mislila sam proci neopaženo.
vuksadinare wrote:inace sjebo ga raspad novih fosila...zec i sanja su htjeli solo karijere on da novi fosili nastave u staroj postavi..ali realno pocela ih je gaziti dance muzika pocetkom devdesetih...poslije raspada lutao,pisoa pjesme za druge pa ponovo pokusao okupiti nove fosile sa nekim novim pjevacicama koje realno ikako nisu mogle naslijediti sanju i pokojnu đurđicu...magazin je imao nesto vise srece od novih fosila i duze trajao jer je huljic znao pogoditi pjevacice..manje vise istog ili slicnog profila glasa ali i stasa
A Huljić je znao i okus tržišta, pa je već 90tih krenuo u soft cajku sa Danijelom i Rozgom.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
đango je osjetljiv na tebe...pa sam mu morao vratiti...jbg zao mi je ali si mi bila pri ruciMaggie19 wrote:Koji druker, a mislila sam proci neopaženo.
2015-09-08
I ja stavljam sa telefona. Klikni na ono dugme "deli" pa "kopiraj link". Običan kopi, pejst.Maggie19 wrote:Ne mogu ni ja s moba stavit normalno.
Last edited by dzango on 4/8/2020, 15:58; edited 1 time in total
Megi je sve oprošteno. Mada joj ne bi oprostio.vuksadinare wrote:ne zna ni meggidzango wrote:vuksadinare wrote:šuti moj dječače plavi
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
da...dujmic se nije mogao ili nije zelio preorjentirati...pa je zivio na staroj slavi a onda droga,alkoholHektorović wrote:vuksadinare wrote:inace sjebo ga raspad novih fosila...zec i sanja su htjeli solo karijere on da novi fosili nastave u staroj postavi..ali realno pocela ih je gaziti dance muzika pocetkom devdesetih...poslije raspada lutao,pisoa pjesme za druge pa ponovo pokusao okupiti nove fosile sa nekim novim pjevacicama koje realno ikako nisu mogle naslijediti sanju i pokojnu đurđicu...magazin je imao nesto vise srece od novih fosila i duze trajao jer je huljic znao pogoditi pjevacice..manje vise istog ili slicnog profila glasa ali i stasa
A Huljić je znao i okus tržišta, pa je već 90tih krenuo u soft cajku sa Danijelom i Rozgom.
2015-09-08
Upravo to radim, dzani.dzango wrote:I ja stavljam sa telefona. Klikni na ono dugme deli pa kopiraj link. Običan kopi, pejst.Maggie19 wrote:Ne mogu ni ja s moba stavit normalno.
Vjerovao ili ne
:-)
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Rajko Dujmić autom sletio s ceste.Ima teške ozljede glave,u bolnici je.
» Rajko
» Iz SDP-a izbačeni Rajko Ostojić, Maras, Brumnić, Vukas...
» Rajko Vasić: Beogradske parastrukture UDBA-e radile su na rušenju Dodika
» Rajko Grlic:'Pogledom iz Amerike,Hrvatska ovdje izgleda beskonacno organizirano'
» Rajko
» Iz SDP-a izbačeni Rajko Ostojić, Maras, Brumnić, Vukas...
» Rajko Vasić: Beogradske parastrukture UDBA-e radile su na rušenju Dodika
» Rajko Grlic:'Pogledom iz Amerike,Hrvatska ovdje izgleda beskonacno organizirano'
Page 2 of 5