Hrvati protjerani iz Srujema,Bačke i Banata poslali oštru poruku Šimpragi i Pupovcu
Page 1 of 1
Hrvati protjerani iz Srujema,Bačke i Banata poslali oštru poruku Šimpragi i Pupovcu
http://www.direktno.hr/direkt/hrvati-protjerani-iz-srijema-backe-i-banata-poslali-ostru-poruku-simpragi-i-pupovcu-202954/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Hrvati protjerani iz Srujema,Bačke i Banata poslali oštru poruku Šimpragi i Pupovcu
Da nije bilo Anjinog govora ovi se ne bi ni javili.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Hrvati protjerani iz Srujema,Bačke i Banata poslali oštru poruku Šimpragi i Pupovcu
domino efekt..zto je nekad bolje sutjeti ili svoju pricu ispricati negdje drugdje a ne iskoristiti saborsku govornicu koja nikad nije bila iskoristena za takvo sto...RayMabus wrote:Da nije bilo Anjinog govora ovi se ne bi ni javili.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da.vuksadinare wrote:domino efekt..zto je nekad bolje sutjeti ili svoju pricu ispricati negdje drugdje a ne iskoristiti saborsku govornicu koja nikad nije bila iskoristena za takvo sto...RayMabus wrote:Da nije bilo Anjinog govora ovi se ne bi ni javili.
Srbija neće dobiti potpis od Hrvatske da je zatvorila poglavlje nacionalnih manjina kod EU ako se ne ispravi ta nepravda prema Hrvatima u Srbiji koji su tamo autohotni narod.
2014-04-11
To je tema kojom će se Most bavit u Saboru jer ako mi tamo nemamo nit jednog zašto bi Srbi u Hrvatskoj imali tri ?
2014-04-11
Zašto bi oni u Hrvatskoj imali tri koji su jezičac na vagi a Hrvati u Srbiji nit jednog ?
Nema razloga da ne udremo reciprocitet.
Nula svakome.
Nula svakome.
2014-04-11
Kako misliš zoč, pa zoto ča su srbi prihvatili našu pomirbu, i pomoći će hrvatima u bosni.RayMabus wrote:Zašto bi oni u Hrvatskoj imali tri koji su jezičac na vagi a Hrvati u Srbiji nit jednog ?
Nula svakome.
2014-04-16
Pa mislim tako jer će se 99,99% Hrvata složit s menom.
Zašto bi oni imali tri u Hrvatskoj a mi niti jednoga u Srbiji i tako dopustili Šešelju i sličnima da sprovode politiku dijeljenja Hrvata na Šokce , Bunjevce i Hrvate , dali podršku Šešeljevom protjerovanju istih s njihovih vjekovnih ognjišta i negiranja toga da su oni tamo autohotni narod ?
Zašto bi oni imali tri u Hrvatskoj a mi niti jednoga u Srbiji i tako dopustili Šešelju i sličnima da sprovode politiku dijeljenja Hrvata na Šokce , Bunjevce i Hrvate , dali podršku Šešeljevom protjerovanju istih s njihovih vjekovnih ognjišta i negiranja toga da su oni tamo autohotni narod ?
2014-04-11
Plenkovic će morat inzistirat na ovome kod Vučica ako se misli održat iduće četiri godine na vlasti
Imam argumente koje podržava 99,99% Hrvata.
Imam argumente koje podržava 99,99% Hrvata.
2014-04-11
RayMabus wrote:Pa mislim tako jer će se 99,99% Hrvata složit s menom.
Pa ča?. 99, 99% hrvata su socijalistički ološ, a i gomila je laž.
2014-04-16
Kriza je. Ručica je malo i premalo.
Želi li umirit Most iduće četiri godine da šutimo mora nam nešto dati.
Želi li umirit Most iduće četiri godine da šutimo mora nam nešto dati.
2014-04-11
Ja znam bit jako gadan igrač ako me ne nahraniš.
99,99% Hrvata će se složiti s menom.
Zašto bi oni imali tri a mi niti jednog jer Srbija sprovodi brisanje autohotne Hrvatske manjine u Vojvodini šta je Šešeljev plan ?
Neće.
99,99% Hrvata će se složiti s menom.
Zašto bi oni imali tri a mi niti jednog jer Srbija sprovodi brisanje autohotne Hrvatske manjine u Vojvodini šta je Šešeljev plan ?
Neće.
2014-04-11
Primjenit ćemo nacional socijalistički koncept.
Koliko ti meni toliko ja tebi.
Ti meni nula pa i ja tebi nula.
Aj zdravo.
Pravi nekog drugog idiotom.
Koliko ti meni toliko ja tebi.
Ti meni nula pa i ja tebi nula.
Aj zdravo.
Pravi nekog drugog idiotom.
2014-04-11
Oćeš poštovanje a to isto poštovanje nedaješ.
E ne može
E ne može
2014-04-11
Kad odem u Srbiju a bija san dva puta , jednom prije rata a jednom posli
Ako želite da vam ja popijem kavu u Beogradu onda ćete morat reć ne Šešelju a to ćete kao društvo najbolje napraviti ovako
Inače Severina je četnjikuša i svi koji odu u Beograd su četnici
Kraj rasprave
Ako želite da vam ja popijem kavu u Beogradu onda ćete morat reć ne Šešelju a to ćete kao društvo najbolje napraviti ovako
Kraj rasprave
2014-04-11
Do tada mi uživajte u Srbiji koja prešutno podržava etničko brisanje Hrvata u Vojvodini.
Nisam vam ja od jučer.
Nisam vam ja od jučer.
2014-04-11
RayMabus wrote:Kad odem u Srbiju a bija san dva puta , jednom prije rata a jednom posli
Kraj rasprave
Kafu u Beogradu?
Tako počnu Hrvatice i vise ih ne mozes ocerati...
Nasao bi neku za prizeniti i ostao, klasika...
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Tek sam maloprije orkrija da ima 250 zastupnika u parlamentu Srbije.
S time taj zahtjev o jedmom zastupniku Hrvata u saboru izgleda još jadniji jer ne znači ništa nikome osim samoj hrvatskoj manjini.
A eto uživajte s Vučicevih 250.
S time taj zahtjev o jedmom zastupniku Hrvata u saboru izgleda još jadniji jer ne znači ništa nikome osim samoj hrvatskoj manjini.
A eto uživajte s Vučicevih 250.
2014-04-11
Similar topics
» Komšić uputio oštru poruku belgijskom parlamentu i kralju
» Čović uputio oštru poruku: Partnerstvo i koalicija sa SDA više ne postoji
» Albanci poslali poruku regionu
» Vesna Kljajić uputila oštru poruku onima koji se naslađuju katastrofom u Zadru
» Pupovac poslao oštru poruku ministru Grliću Radmanu: ''Ne trebamo ni mentore ni patroniziranje''!
» Čović uputio oštru poruku: Partnerstvo i koalicija sa SDA više ne postoji
» Albanci poslali poruku regionu
» Vesna Kljajić uputila oštru poruku onima koji se naslađuju katastrofom u Zadru
» Pupovac poslao oštru poruku ministru Grliću Radmanu: ''Ne trebamo ni mentore ni patroniziranje''!
Page 1 of 1