Užas: muslimanski imigranti istukli Zikreta
Page 1 of 1
Užas: muslimanski imigranti istukli Zikreta
Pogledajte šta su migranti uradili Zikretu Kantarevići kod Velike Kladuše
Zikret Kantarević, mještanin naselja Glinica kod Velike Kladuše brutalno je pretučen, saznaje “Avaz”.
Kako je napisao na Facebooku, njega su napali migranti oko 1 sat iza ponoći.
-------------------------
Uznemirujuće slike. Osjetljivi i bolesni neka ne gledaju.
https://freshpress.info/vijesti/pogledajte-sta-su-migranti-uradili-zikretu-kantarevici-kod-velike-kladuse/
----
Užas. Jadni Zikret.
crvenkasti-
2014-04-17
Re: Užas: muslimanski imigranti istukli Zikreta
Jebat će im nanu alen islamović, najradije bi to porokao idu mu na jetra.
dijagram-
2015-08-09
Pa zar svoga brata Zikreta ...
Eeee, gdje to Islam ide
Eeee, gdje to Islam ide
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Migranti u Kladuši su mnogobrojni. Ali to je svijet za sebe. Ne druže se s domaćim ljudima. Čak im nitko ne nudi ni posao. Ljudi ih izbjegavaju.
Žene još više. Možda zvuči čudno,ali 100 puta više se sa tom bagrom u seks upuštaju zapadnjakinje u Njemačkoj, Nizozemskoj,Francuskoj...nego muslimanke u Kladuši. Ja još nisam čuo da se neka domaća muslimanka raspametila za emigrantom,osim ako se ne radi o kurvi.
Islam ne samo da ih ni u čemu ne spaja već ih potpuno razdvaja,jer iako učenjaci tvrde da postoji jedan islam,ovdje je vidljivo da se osim razlike u mentalitetu, radi i o sasvim drugom življenju islama.
Kako su Krajišnici,kao i svi ljudi na područjima bivše Juge izgubili kako revolucionarni,tako i borbeni karakter,ja se i ne čudim da nije došlo do nekog ozbiljnijeg sukoba sa uljezima.
Žene još više. Možda zvuči čudno,ali 100 puta više se sa tom bagrom u seks upuštaju zapadnjakinje u Njemačkoj, Nizozemskoj,Francuskoj...nego muslimanke u Kladuši. Ja još nisam čuo da se neka domaća muslimanka raspametila za emigrantom,osim ako se ne radi o kurvi.
Islam ne samo da ih ni u čemu ne spaja već ih potpuno razdvaja,jer iako učenjaci tvrde da postoji jedan islam,ovdje je vidljivo da se osim razlike u mentalitetu, radi i o sasvim drugom življenju islama.
Kako su Krajišnici,kao i svi ljudi na područjima bivše Juge izgubili kako revolucionarni,tako i borbeni karakter,ja se i ne čudim da nije došlo do nekog ozbiljnijeg sukoba sa uljezima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Isto kao u Australiji. BiH muslimani se skoro nikad ne druže sa Arapima i Pakistancima.jastreb wrote:Migranti u Kladuši su mnogobrojni. Ali to je svijet za sebe. Ne druže se s domaćim ljudima. Čak im nitko ne nudi ni posao. Ljudi ih izbjegavaju.
Sa Turcima tu i tamo ali Turci su drukčiji mentalni sklop ... ovdje su mnogo pristupačniji i moderniji nego Arapi ili Pakiji
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Uzas,uzas ne uzas katastrofa:Izlozba o Katarini velikoj u Klovicevim dvorima
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Istukli Bubija zbog izvlačenja novca iz Peveca
» Ipak skinuli zastavu ispred filozofskog i istukli boljsevike
» Mještani istukli općinske vijećnike zbog dječjeg vrtića
» Uzas,uzas ne uzas nego mrakaca..Putin dolazi u Hrvatsku
» Istukli Bubija zbog izvlačenja novca iz Peveca
» Ipak skinuli zastavu ispred filozofskog i istukli boljsevike
» Mještani istukli općinske vijećnike zbog dječjeg vrtića