Narodne
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Narodne
eh onda evo i TihoTrinity wrote:[/flash]
Neka i Thompsona ovdje...
immortal- Posts : 23293
2014-04-16
trinity,briješ na techno i cajke,nisi ti baš neka rockerica,šmrc...
jointica posvećen ti je logo na vrhu foruma,fakat si popularna..
jack_reacher-
2014-04-14
a neka malo se zezajuearl_hickey wrote:
..........
maloprije čula da mi sin ne mora na popravne
gotovo sa srednjom, i veliki teret mi pao s leđa
immortal-
2014-04-16
Rozga je 'naša' cajka, ostalo su narodne, ne narodnjačke...velika razlika...earl_hickey wrote:trinity,briješ na techno i cajke,nisi ti baš neka rockerica,šmrc...
Nisam rockerica, ali volim abbu...prizna se ?
Trinity-
2014-04-17
Svakako,još ako slušaš i Boney M prava si..Trinity wrote:
Rozga je 'naša' cajka, ostalo su narodne, ne narodnjačke...velika razlika...
rozga je ko i severina ili magazin kuruza mjuza,tzv. zabavna glazba(šund)..
jack_reacher-
2014-04-14
no tamburice nisu...earl_hickey wrote:Svakako,još ako slušaš i Boney M prava si..Trinity wrote:
Rozga je 'naša' cajka, ostalo su narodne, ne narodnjačke...velika razlika...
rozga je ko i severina ili magazin kuruza mjuza,tzv. zabavna glazba(šund)..
Sjećam se ja Boney M...
Trinity-
2014-04-17
da,uvijek je bio kao neki rivalitet među njima kao i među beatlesima i rolling stonesima iako su boney više naginjali disco glazbi a abba nekakvom pop rock-u..Trinity wrote:no tamburice nisu...
Sjećam se ja Boney M...
kladim se da nisi znala da su prije 15-20g gazde bili predgrupa cepelinima u domu sportova,njih cijenim kao i dukate,škoru,barune i sl. mada to ne bi mogo slušat svaki dan(samo na svadbama ili sprovodima).
jack_reacher-
2014-04-14
ovo za gazde nisam znala, istina...
a što se slušanja tiče, ne možeš ništa isto slušati svaki dan...red jednog, red drugog ...
a što se slušanja tiče, ne možeš ništa isto slušati svaki dan...red jednog, red drugog ...
Trinity-
2014-04-17
slažem se mada bi svako trebo imat neki stil koji prevladava(rocker,metalac,punker),barem mi muški,vi žene ste nešto flexibilnije(sorry što ti malo začetavam temu)..Trinity wrote:ovo za gazde nisam znala, istina...
to s gazdama je fakat bilo čudno jer se nisu baš uklapali kao predgrupa makar ih je navodno sam jimmy page izabrao,sjećam se da su ih ljudi (po)malo izviždali i požurivali..
jack_reacher-
2014-04-14
šta ja znam, slušam kako mi kad dođe...ili uopće ne slušamearl_hickey wrote:slažem se mada bi svako trebo imat neki stil koji prevladava(rocker,metalac,punker),barem mi muški,vi žene ste nešto flexibilnije(sorry što ti malo začetavam temu)..Trinity wrote:ovo za gazde nisam znala, istina...
to s gazdama je fakat bilo čudno jer se nisu baš uklapali kao predgrupa makar ih je navodno sam jimmy page izabrao,sjećam se da su ih ljudi (po)malo izviždali i požurivali..
Trinity-
2014-04-17
i ja se sjećam Boney MTrinity wrote:
Sjećam se ja Boney M...
immortal-
2014-04-16
daddy cool je prva stvar koju sam čuo od njih i kupio singlicu btw u školi smo na satovima glazb.odgoja smjeli donosit ploče i šarmirat curice sa svojim muzičkim ukusom..
jack_reacher-
2014-04-14
moj bratić je kupio njihovu kazetu, ja posudila i slušala, a znali smo iznijeti kazić van staviti kazetu i rondati s drugim klincima iz susjedstva
2014-04-16
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Jambo na listi Narodne koalicije...
» NARODNE MOŠNJE:Kada SDA očnjaci bljesnu
» Prema mišljenju guvernera Poljske narodne banke, Hrvatska ispada necivilizirana zemlja
» UŽIVO HAOS U BEOGRADU! Huligani divljaju, lete baklje i kamenice na policiju ispred Narodne skupštine! (
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» NARODNE MOŠNJE:Kada SDA očnjaci bljesnu
» Prema mišljenju guvernera Poljske narodne banke, Hrvatska ispada necivilizirana zemlja
» UŽIVO HAOS U BEOGRADU! Huligani divljaju, lete baklje i kamenice na policiju ispred Narodne skupštine! (
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
ex-iskon-pleme :: Kultura :: ★ Glazba ★
Page 2 of 2