SEM FABRICI ZA KURIR: Srbija u regionu dobija najveću novčanu pomoć od EU, novoj vladi reforme treba da budu prioritet!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SEM FABRICI ZA KURIR: Srbija u regionu dobija najveću novčanu pomoć od EU, novoj vladi reforme treba da budu prioritet!
Sve ok al nisu oni vojno politički savez. Nemaju potrebe da vas kontroliraju.pizzon wrote:citaj malo tekstove koji ne baziraju
na tekovinama revilucije.
saberi malo, 2 i 2
zasto je srbija pristala da problem
kosova prebaci da UN na EU
koja znacajna privatizacija
korenspondira sa tom odlukom.
ko nas upravo ovih dana usmerava
na nemacku oko kosova.
ko je sjebo sastanak u b.kuci.
ko nas odvaja od amerike i usmerava
da budemo zrtve njihovih ek.tokova.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: SEM FABRICI ZA KURIR: Srbija u regionu dobija najveću novčanu pomoć od EU, novoj vladi reforme treba da budu prioritet!
Ajmo ovako. Sad je korona , EU ima i svojih problema. Ima neke pare da se pomogne vi radite otvaranja i zatvaranja poglavlja a posli ćemo vidit.
Iduće četiri godine neće biti proširenja osim cg ako ispuni sve uvjete.
To je sad trenutno tako pa nema smisla pričat puno.
Iduće četiri godine neće biti proširenja osim cg ako ispuni sve uvjete.
To je sad trenutno tako pa nema smisla pričat puno.
2014-04-11
To nije Nato. Nije to vojni savez nego ekonomslo politički.
Nema smisla pričat o vojnim temama kad nije to vojska.
Nema smisla pričat o vojnim temama kad nije to vojska.
2014-04-11
Kosovo i Albanija nisu dio EU. Oni ne odlučuju ništa kad je EU u pitanju. Nisu uopće članice iste.
Hrvatska je i tražit će.povratak teritorija s onu stranu Dunava , odštetu i svašta nešto.
Blokirat će.vas.
Hrvatska je i tražit će.povratak teritorija s onu stranu Dunava , odštetu i svašta nešto.
Blokirat će.vas.
2014-04-11
Dat ću vam jedan savjet , dobronamjeran.
Izglasajte da Hrvati imaju svog zastupnika u srpskom parlamentu i zatvorili ste poglavlje nacionalnih manjina.
Taj ne može utjecat na ništa a dali ste mu fotelju i osigurali da oni imaju svog zastupnika.
I imate potpis Hr na tom području.
Pa nisu Albanci u EU. Njih Amerika gura. Nije Amerika EU.
Izglasajte da Hrvati imaju svog zastupnika u srpskom parlamentu i zatvorili ste poglavlje nacionalnih manjina.
Taj ne može utjecat na ništa a dali ste mu fotelju i osigurali da oni imaju svog zastupnika.
I imate potpis Hr na tom području.
Pa nisu Albanci u EU. Njih Amerika gura. Nije Amerika EU.
2014-04-11
I šta taj Albanac može ako vi date Hrvatima u Vojvodini i Bg i općenito Srbiji tog jednog zastupnika a Plenky stavi potpis da Srbija poštuje prava manjina ?
Oni ništa ne mogu jer vas EU čita kao državu koja poštuje prava manjina.
Srbiju ne košta ništa a postigla je ogroman politički plus u očima EU.
Oni ništa ne mogu jer vas EU čita kao državu koja poštuje prava manjina.
Srbiju ne košta ništa a postigla je ogroman politički plus u očima EU.
2014-04-11
pa hr.manjina ima predstavnike
hrvatica je pred.vlade
o ostalim funkcijama u drzavnoj
adminidtraciji niko ne vodi evidenciju. rade normalno
hrvatica je pred.vlade
2020-04-21
Vi to napravite i s time niste izgubili ništa a ja stavljam potpis da je Srbija zatvorila poglavlje nacionalnih manjina
Dođe Šiptar da vam sere u UN o ljudskim pravima a vi izvadite taj dokumemt di piše od EU da vi poštujete prava manjina
Amo dalje
Dođe Šiptar da vam sere u UN o ljudskim pravima a vi izvadite taj dokumemt di piše od EU da vi poštujete prava manjina
Amo dalje
2014-04-11
Nema u skupštini Srbije.pizzon wrote:pa hr.manjina ima predstavnike
hrvatica je pred.vlade
Pošto je Šešelj protjeriva Hrvate a Hrvati su autohotni narod u Vojvodini molim lijepo
2014-04-11
hahahapizzon wrote:pa hr.manjina ima predstavnike
hrvatica je pred.vlade
To vam je dobronamjerni savjet
Nema fige u đepu
Dajte im zakonom jednog zastupnika u skupštini Srbije i ja stavljam potpis da Srbija poštuje prava manjina
To će.vam ovjerit EU pa kad Šipac počme da sere vi to izvadite
Nema fige u đepu
Dajte im zakonom jednog zastupnika u skupštini Srbije i ja stavljam potpis da Srbija poštuje prava manjina
2014-04-11
Taj vas papir onda štiti od svega.RayMabus wrote:To vam je dobronamjerni savjet
Nema fige u đepu
Samo ga izvadite.
Srbija kao država je zatvorila poglavlje nacionalnih manjina.
2014-04-11
Nema teorije da će Amerikanac koji gura Šipce u UN nakon toga moć pričat kako ste vi ovo ono
Samo papir
EU potpis Srbija je to poglavlje završila
Začepite im usta s time
Samo papir
EU potpis Srbija je to poglavlje završila
Začepite im usta s time
2014-04-11
Slušajte mene i nećete pogriješiti
Izglasajte da Hrvati imaju svog zastupnika u skupštini Srbije
Time ste pokazali da ste protiv Šešelja i protjerivanja Hrvata koji su autohotni tamo
Jedan zastupnik ne može utjecat na ništa samo je glas naroda Hrvata u Srbiji
Ja stavim potpis
Sutra tko vam god kaže da vi kao država ovo ono samo izvadite taj papir
EU pečat
To vam je bitno radi Šipaca da vas ne mogu guzit skupa s Amerima jer vas taj papir štiti
Izglasajte da Hrvati imaju svog zastupnika u skupštini Srbije
Time ste pokazali da ste protiv Šešelja i protjerivanja Hrvata koji su autohotni tamo
Jedan zastupnik ne može utjecat na ništa samo je glas naroda Hrvata u Srbiji
Ja stavim potpis
Sutra tko vam god kaže da vi kao država ovo ono samo izvadite taj papir
EU pečat
To vam je bitno radi Šipaca da vas ne mogu guzit skupa s Amerima jer vas taj papir štiti
2014-04-11
Mislim kako oćete. Nije da će meni taj lik bit politički bitan. To je jedan moj dug prema Hrvatima u Srbiji i Vojvodini.
Al vama je bitno jer ako to prođete onda vas kao državu nitko ne može proglasit nacionalistima jer imate papir koji kaže da niste.
I onda možete guzit Šipce kad počmu s pričama da je Srbija nacionalistička fašistička država
Samo taj papir izvadiš
Srbija zatvorila poglavlje nacionalnih manjina
Pa pa
Al vama je bitno jer ako to prođete onda vas kao državu nitko ne može proglasit nacionalistima jer imate papir koji kaže da niste.
I onda možete guzit Šipce kad počmu s pričama da je Srbija nacionalistička fašistička država
Samo taj papir izvadiš
Srbija zatvorila poglavlje nacionalnih manjina
Pa pa
2014-04-11
Sve ti je to politka. Ako je kužiš kužiš je a ako ne nitkom ništa i Šipci imaju adut da niste to poglavlje zatvorili i mogu vam pričat da ste nacionalisti
To ti je politika.
To ti je politika.
2014-04-11
Pati.tre wrote:sad si opet probudila ljubomoru među Hrvatima, a taman sam cijelih 5 minuta uspio da ne mislim koliko su bre moćni i jakikaya wrote:Samo bi da dodam da i najviše testira i ima najveći bdp. I naljepšeg precednika.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Pati.tre wrote:sad si opet probudila ljubomoru među Hrvatima, a taman sam cijelih 5 minuta uspio da ne mislim koliko su bre moćni i jakikaya wrote:Samo bi da dodam da i najviše testira i ima najveći bdp. I naljepšeg precednika.
I non-stop se testiraju, to se uvijek mora istaknuti.
Nitko nikada se nije toliko istestirao kao oni. Dok svaki Srbin od nejači u zipci do groba u Jasenovcu ne bude barem jedanputa pozitivan, nema majci...
Guest- Guest
Najviše se testiraju ...i zato imaju najbolje rezultatemobiu$ wrote:kaya wrote:Pati.tre wrote:sad si opet probudila ljubomoru među Hrvatima, a taman sam cijelih 5 minuta uspio da ne mislim koliko su bre moćni i jakikaya wrote:Samo bi da dodam da i najviše testira i ima najveći bdp. I naljepšeg precednika.
I non-stop se testiraju, to se uvijek mora istaknuti.
Nitko nikada se nije toliko istestirao kao oni. Dok svaki Srbin od nejači u zipci do groba u Jasenovcu ne bude barem jedanputa pozitivan, nema majci...
2015-08-15
kaya wrote:
Najviše se testiraju ...i zato imaju najbolje rezultate
Normalno, svi pozitivni. :)
Guest- Guest
Pa da.mobiu$ wrote:kaya wrote:
Najviše se testiraju ...i zato imaju najbolje rezultate
Normalno, svi pozitivni. :)
2015-08-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bandić dao majkama novčanu pomoć
» Most je dobio MUP i još pet ministarstava u novoj vladi
» Novčanu pomoć dobili su Grubnić, Severina, Lidija Bačić i Iva Todorić
» Houdek,Burnać i Mikulić dobili novčanu pomoć-dijeli se najugroženijima
» Kurir treba zabraniti