HRVATSKA PRODUŽILA ZABRANU PRELASKA GRANICE ZA SRBIJU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HRVATSKA PRODUŽILA ZABRANU PRELASKA GRANICE ZA SRBIJU
kaya wrote:Može. Ja te mjere dobivam mailom.dzango wrote:Mislim da ne može da se uđe u HR ni ss negativnim testom. Što je pametno.kaya wrote: turisti iz srbije na svakom koraku, sa negativnim testom jasno i svima glava na mjestu.
A ti ladi noge u adi i čitaj kurir dnevna -doza napoja.
Inače cijela eu vam ja mislim ne da ući oa ni sa negativnim testom
Najviše testiramo press
Nesto ti i previse imas veze sa Srbijom, vise i od mene a napada...
Napad je najbolja odbrana.
Ne bi me iznenadilo da sedis sa Tre negde u Knez Mihailovoj i kucas u
klasicno sendvicarskom fazonu...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Ma ja dobivam te mjere vezano za sve, ne samo za srbiju. Iz nekog poslovnog razloga.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Može. Ja te mjere dobivam mailom.dzango wrote:Mislim da ne može da se uđe u HR ni ss negativnim testom. Što je pametno.kaya wrote: turisti iz srbije na svakom koraku, sa negativnim testom jasno i svima glava na mjestu.
Najviše testiramo press
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Recimo do sad se isplatilo u HR sa BiH dokumentima, mogao se izganjat povrat PDV-a
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
kaya wrote:Može. Ja te mjere dobivam mailom.dzango wrote:Mislim da ne može da se uđe u HR ni ss negativnim testom. Što je pametno.kaya wrote: turisti iz srbije na svakom koraku, sa negativnim testom jasno i svima glava na mjestu.
Najviše testiramo press
Jedne znam, eno ih u DU.
2018-04-10
Ovako, napravi se tu po ulasku i ako je negativan do čekanja rezultata 7 dana samoizolacija. Mada ja znam da test dobiju drugi dan na mail, ne čeka se 7 dana rezultat.dzango wrote:Koliko treva da je star test pošto ovde test dobiješ tek za 7 dana?kaya wrote:Može. Ja te mjere dobivam mailom.dzango wrote:Mislim da ne može da se uđe u HR ni ss negativnim testom. Što je pametno.kaya wrote: turisti iz srbije na svakom koraku, sa negativnim testom jasno i svima glava na mjestu.
Najviše testiramo press
I razlog ulaska, tipa ljetovanje, obitelj, posao..nešto.
2015-08-15
Pa..kažem ti...Hektorović wrote:kaya wrote:Može. Ja te mjere dobivam mailom.dzango wrote:kaya wrote: turisti iz srbije na svakom koraku, sa negativnim testom jasno i svima glava na mjestu.
Najviše testiramo press
Mislim da ne može da se uđe u HR ni ss negativnim testom. Što je pametno.
Jedne znam, eno ih u DU.
2015-08-15
kaya wrote:Ma ja dobivam te mjere vezano za sve, ne samo za srbiju. Iz nekog poslovnog razloga.Serbinho-3 wrote:kaya wrote:Može. Ja te mjere dobivam mailom.dzango wrote:Mislim da ne može da se uđe u HR ni ss negativnim testom. Što je pametno.kaya wrote: turisti iz srbije na svakom koraku, sa negativnim testom jasno i svima glava na mjestu.
Najviše testiramo press
Ako tako kazes...
2014-08-25
kaya wrote:Ovako, napravi se tu po ulasku i ako je negativan do čekanja rezultata 7 dana samoizolacija. Mada ja znam da test dobiju drugi dan na mail, ne čeka se 7 dana rezultat.dzango wrote:Koliko treva da je star test pošto ovde test dobiješ tek za 7 dana?kaya wrote:Može. Ja te mjere dobivam mailom.dzango wrote:Mislim da ne može da se uđe u HR ni ss negativnim testom. Što je pametno.kaya wrote: turisti iz srbije na svakom koraku, sa negativnim testom jasno i svima glava na mjestu.
Najviše testiramo press
Problem je samo za Bosansku i Srbijansku sirotinju...
2018-04-10
epikur37 wrote:tre wrote:šta opet smo ljubomorni na srbiju i njihovog vođu??
Pa evo cijeli dan hodam po kući kao lud...kakao to da su oni tako jači i sve im ide bolje..
Razbio sam pijat sa satarašem, još se znojim od ove vrućine i vučićeve moćne srbije.
Realno je da ce vas preci, jer vasa vizija nema buducnost.
Naravno, ajde i da uzmemo neki primer.
Srbija je fazon Slovacke, Slovacka vas je presla.
HR i Spanija ili Portugal se ne mogu porediti, jer kod
njih idu tokom cele godine.
Imate perspektivu bez daljneg, ali ne samo kroz segment turizma, mora,
dok ostalo zapostavljate, tipa Slavoniju.
Uzmite podatke Ceske, SPA prica, Madjarska Balaton, broj turista i slicno, turizam
bez mora, plus Zagreb, totalno zapostavljen kao destinacija tokom
cele godine.
Dubrovnik ljude ne zanima, iako neki misle da samo isti vredi.
Prošetali bi do Zagreba recimo ili kao u Toskani agro turizam.
2014-08-25
To je OK. Jebeš letovanje ako si 7 dana u izolaciji. Inače kod nas skočile u nebo cene apartmana po planinama i jezerima jer nigde ne možemo da izađemo. Koliko košta test?kaya wrote:Ovako, napravi se tu po ulasku i ako je negativan do čekanja rezultata 7 dana samoizolacija. Mada ja znam da test dobiju drugi dan na mail, ne čeka se 7 dana rezultat.dzango wrote:Koliko treva da je star test pošto ovde test dobiješ tek za 7 dana?kaya wrote:Može. Ja te mjere dobivam mailom.dzango wrote:Mislim da ne može da se uđe u HR ni ss negativnim testom. Što je pametno.kaya wrote: turisti iz srbije na svakom koraku, sa negativnim testom jasno i svima glava na mjestu.
Najviše testiramo press
Ko je bre sirotinja? Daj 5 karata.Hektorović wrote:kaya wrote:Ovako, napravi se tu po ulasku i ako je negativan do čekanja rezultata 7 dana samoizolacija. Mada ja znam da test dobiju drugi dan na mail, ne čeka se 7 dana rezultat.dzango wrote:Koliko treva da je star test pošto ovde test dobiješ tek za 7 dana?kaya wrote:Može. Ja te mjere dobivam mailom.dzango wrote:
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
dzango wrote:Ko je bre sirotinja? Daj 5 karata.Hektorović wrote:kaya wrote:Ovako, napravi se tu po ulasku i ako je negativan do čekanja rezultata 7 dana samoizolacija. Mada ja znam da test dobiju drugi dan na mail, ne čeka se 7 dana rezultat.dzango wrote:Koliko treva da je star test pošto ovde test dobiješ tek za 7 dana?kaya wrote:
Može. Ja te mjere dobivam mailom.
Sirotinja a sluzi ko sluga Cehe i Poljake...
Nekim idiotskim izjavama ovde, uspešno uspevam da
iskuliram...
Nebuloza Jugoslovenska bez realnog kontakta sa realnošću i logikom.
2014-08-25
Test košta oko 500 kuna, oko 70 eura.dzango wrote:To je OK. Jebeš letovanje ako si 7 dana u izolaciji. Inače kod nas skočile u nebo cene apartmana po planinama i jezerima jer nigde ne možemo da izađemo. Koliko košta test?kaya wrote:Ovako, napravi se tu po ulasku i ako je negativan do čekanja rezultata 7 dana samoizolacija. Mada ja znam da test dobiju drugi dan na mail, ne čeka se 7 dana rezultat.dzango wrote:Koliko treva da je star test pošto ovde test dobiješ tek za 7 dana?kaya wrote:Može. Ja te mjere dobivam mailom.dzango wrote:
Al dobiješ samoizolaciju 7 dana. Pogledala sam sad točno, znači uđeš, dobiješ samoizolaciju, 7 dan od ulaza napraviš test, rezultat je drugi dan i ako je negativan prekine se samoizolacija.
To po ps -u. Mada ja mislim da turiste nitko ne provjerava jel sjede na terasi
Last edited by kaya on 8/1/2020, 15:48; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
2015-08-15
Mnogo je kume. Dok kupim paprike, ode mi ceo budžet za letovanje.kaya wrote:Test košta oko 500 kuna, oko 70 eura.dzango wrote:To je OK. Jebeš letovanje ako si 7 dana u izolaciji. Inače kod nas skočile u nebo cene apartmana po planinama i jezerima jer nigde ne možemo da izađemo. Koliko košta test?kaya wrote:Ovako, napravi se tu po ulasku i ako je negativan do čekanja rezultata 7 dana samoizolacija. Mada ja znam da test dobiju drugi dan na mail, ne čeka se 7 dana rezultat.dzango wrote:Koliko treva da je star test pošto ovde test dobiješ tek za 7 dana?kaya wrote:
Može. Ja te mjere dobivam mailom.
Al dobiješ samoizolaciju 7 dana. Pogledala sam sad točno, znači uđeš, dobiješ samoizolaciju, 7 dan od ulaza napraviš test, rezultat je drugi dan i ako je negativan prekine se samoizolacija.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
epikur37 wrote:Serbinho-3 wrote:epikur37 wrote:kaya wrote:Jeste kako ne, sakrili smo bolesne da ih ne vide drugi ...i samo smo sulji šapnuli koliko ih ima.Serbinho-3 wrote:
HR je tek izvor Korone, samo sto se krije zbog turista...
.
Mislio je na izvor Korane, ali se zbunio, ispao mu sendvič
Cuj njega, ispao mu sendvic...
Barem kod tebe majoneza ne fali a ni priloga u sendvicu
pazi dobro,
moj hdz sendvič ima pljeskavicu, fetu sira, fino brioche pecivo, salate i dresing...povrh svega poslužuje mi ga dr.sci mobius
usporedimo li to s tvojom lepinjom i dvije fete moprtadele, bez kajmaka...a poslužuje ti ga neki vučićev Cigo iz Zemuna..
Nismo ni svi sendvičati isti ;)
Brioche se koristi samo u Italiji, fazon klasicni Italijanski dorucak.
Samo to zvocaju, Brioche i espresso ili Cappuccino, naravno i macchiato.
Brioche ne ide u pricu sa sendvičem.
Francuzi stave sunku i sir, ali to reci Italijanu, odmah negativna reakcija i
info da to rade Francuzi.
Imas i spremuta, ubace i to kao kompletan dorucak, ako vec moras da ih sluzis.
Srpske sendvice ne klopam, bilo iz Zemuna ili nekih drugih, imam svoj ponos.
Ponos nema cenu.
2014-08-25
dzango wrote:Mnogo je kume. Dok kupim paprike, ode mi ceo budžet za letovanje.kaya wrote:Test košta oko 500 kuna, oko 70 eura.dzango wrote:To je OK. Jebeš letovanje ako si 7 dana u izolaciji. Inače kod nas skočile u nebo cene apartmana po planinama i jezerima jer nigde ne možemo da izađemo. Koliko košta test?kaya wrote:Ovako, napravi se tu po ulasku i ako je negativan do čekanja rezultata 7 dana samoizolacija. Mada ja znam da test dobiju drugi dan na mail, ne čeka se 7 dana rezultat.dzango wrote:
Koliko treva da je star test pošto ovde test dobiješ tek za 7 dana?
2015-08-15
Serbinho-3 wrote:epikur37 wrote:tre wrote:šta opet smo ljubomorni na srbiju i njihovog vođu??
Pa evo cijeli dan hodam po kući kao lud...kakao to da su oni tako jači i sve im ide bolje..
Razbio sam pijat sa satarašem, još se znojim od ove vrućine i vučićeve moćne srbije.
Realno je da ce vas preci, jer vasa vizija nema buducnost.
Nikad nije niti će. Stvar je mentaliteta i geografije.
I jedni i drugi možemo bolje ali ta tvoja/vaša ljubomora vam ništa ne pomaže.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Austrijanci krenuli ka zapadnom Balkanu, na Karavankama kolona duga čak 14 kilometara
https://avaz.ba/globus/region/585292/austrijanci-krenuli-ka-zapadnom-balkanu-na-karavankama-kolona-duga-cak-14-kilometara
Ima li neko da im javi da ih ubosnu neće pustit.
https://avaz.ba/globus/region/585292/austrijanci-krenuli-ka-zapadnom-balkanu-na-karavankama-kolona-duga-cak-14-kilometara
Ima li neko da im javi da ih ubosnu neće pustit.
ja mislim da je ova djelomična zabrana prelaska uvedena kako bi onemogućili srbe da u velikom broju dođu na proslavu Oluje.....malo je bezveze da njih bude više nego nas na proslavi dana pobjede i hatskih branitelja.... kakvi su još nam budu i ukrali proslavu...kaya wrote: turisti iz srbije na svakom koraku, sa negativnim testom jasno i svima glava na mjestu.
Najviše testiramo press
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Zid , žica , jarak , krokodili.....
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoran Galić: Državljanin Hrvatske podstrekivao migrante na nasilne pokušaje prelaska granice
» Srbi bjesne na Severinu zbog onog sto je rekla u Crnoj gori.Neki traze zabranu ulaska u Srbiju.
» Za tri dana pocinje borba za granice u trokutu Hrvatska-BiH-Srbija
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Hrvatska agresija na Srbiju
» Srbi bjesne na Severinu zbog onog sto je rekla u Crnoj gori.Neki traze zabranu ulaska u Srbiju.
» Za tri dana pocinje borba za granice u trokutu Hrvatska-BiH-Srbija
» Hrvatska ne sme da blokira Srbiju!
» Hrvatska agresija na Srbiju
Page 2 of 2