Pune se plaže na Makarskoj rivijeri, iznajmljivači trljaju ruke: ‘Rasprodan sam za ovu sezonu!‘
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Pune se plaže na Makarskoj rivijeri, iznajmljivači trljaju ruke: ‘Rasprodan sam za ovu sezonu!‘
Pa ne pada mi na pamet. Ako se oženim nek se žena i mater zajebavaju s apartmanima jer će žena tit radi diteta veći stan pa liti pošto mi je kuća odma ispod nek iznajmljuju.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nisan se oženija , matere san se odreka. To je za žene posal a meni ne triba se s tim zajebavat nit mi tribaju ostatak godine stanovi kad imam kuću ispod veliku pa ja i stari.epikur37 wrote:Mogao bi I ti u turizam ali si lijena guzica.
Jbga životna situacija problemi sa starom pa se odrazilo i na odnos sa ženama pa sve u krivo otišlo.
Ne pomažu pare kad imaš tu situaciju koje se kaže di čeljad nije bijesna kuća nije tijesna a u mene stara napravila grešku pa čeljad pobijesnila pa je kuća postala tijesna pa je izletila naglavačke u svoj stan a ja san živcan na žene i to se na kraju svelo na ja imam svoj svijet i kineski zid oko njega.
da sam na tvom mjestu ne bi se ninja zajebavao s tim...iskreno
Ne mislim se ja time uopće bavit. To je za žene dva apartmana plus ima stara još jedan il dva apartmana al neće ni od te priče ništa bit jer su mi živci otišli a i zdravlje isto pa onda radije to sve odjebat i sa starin živit a za kreiranje obitelji , žene i kreiranje potomstva me više nije ni brige. Previše svojih zdravstevnih i psihičkih problema imam pa ne bi trpija ništa nego bi to svađe bile i rastava a to mi ne triba s ovakvom psihom i zdravljem da me još više utuče i pokopa.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Re: Pune se plaže na Makarskoj rivijeri, iznajmljivači trljaju ruke: ‘Rasprodan sam za ovu sezonu!‘
Ne mogu ja živit u feminizmu i svjetu u kojem će žene doma meni solit pamet.
Svako treći brak ti je rastava i kad san ja skužija di živin onda san okrenija ploču pa san reka da ću radije živit kraće al kako ja oću i bit svoj gazda nego da mi neko priča o gomilanju love i nekretnina a one bi ih držale pod kontrolom a ti vole ori za njih i nemaš ništa i ne smiš prnit radi diteta.
Ne dolazi u obzir.
Svako treći brak ti je rastava i kad san ja skužija di živin onda san okrenija ploču pa san reka da ću radije živit kraće al kako ja oću i bit svoj gazda nego da mi neko priča o gomilanju love i nekretnina a one bi ih držale pod kontrolom a ti vole ori za njih i nemaš ništa i ne smiš prnit radi diteta.
Ne dolazi u obzir.
2014-04-11
Ako oženiš štagot onda će je zvati oficiruša. S obzirom na tvoj čin u GF....RayMabus wrote:Pa ne pada mi na pamet. Ako se oženim nek se žena i mater zajebavaju s apartmanima jer će žena tit radi diteta veći stan pa liti pošto mi je kuća odma ispod nek iznajmljuju.epikur37 wrote:RayMabus wrote:Nisan se oženija , matere san se odreka. To je za žene posal a meni ne triba se s tim zajebavat nit mi tribaju ostatak godine stanovi kad imam kuću ispod veliku pa ja i stari.epikur37 wrote:Mogao bi I ti u turizam ali si lijena guzica.
Jbga životna situacija problemi sa starom pa se odrazilo i na odnos sa ženama pa sve u krivo otišlo.
Ne pomažu pare kad imaš tu situaciju koje se kaže di čeljad nije bijesna kuća nije tijesna a u mene stara napravila grešku pa čeljad pobijesnila pa je kuća postala tijesna pa je izletila naglavačke u svoj stan a ja san živcan na žene i to se na kraju svelo na ja imam svoj svijet i kineski zid oko njega.
da sam na tvom mjestu ne bi se ninja zajebavao s tim...iskreno
Ne mislim se ja time uopće bavit. To je za žene dva apartmana plus ima stara još jedan il dva apartmana al neće ni od te priče ništa bit jer su mi živci otišli a i zdravlje isto pa onda radije to sve odjebat i sa starin živit a za kreiranje obitelji , žene i kreiranje potomstva me više nije ni brige. Previše svojih zdravstevnih i psihičkih problema imam pa ne bi trpija ništa nego bi to svađe bile i rastava a to mi ne triba s ovakvom psihom i zdravljem da me još više utuče i pokopa.
Ma ako ne padne koja na čin, onda hoće na nekretnine. Jebe te se...
Neće bit nikave oficiruše. Imam druge planove sa sobom i svojim životom a tu za žene nema mjesta. Nit za neku djecu. Tu opciju san izbacija iz modela po kojima ću kreirat ostatak svog života.
Bez žena i djece.
Bez žena i djece.
2014-04-11
A na jesen lockdown. Jer svi su turisti zdravi a bolest šire Slavonci na pirevima :)
Eroo wrote:‘KORONASEZONA‘
Pune se plaže na Makarskoj rivijeri, iznajmljivači trljaju ruke: ‘Rasprodan sam za ovu sezonu!‘
Ova korona je donijela i nešto dobro na Makarsku rivijeru. Nema "paradajz turista" – komentiraju neki
Piše: Milena Budimir, Stanislav Soldo/Slobodna Dalmacija
Objavljeno: 31. srpanj 2020. 17:06
Kupači na makarskim plažama 26.7.2020. Ivo Ravlic/Cropix
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/pune-se-plaze-na-makarskoj-rivijeri-iznajmljivaci-trljaju-ruke-rasprodan-sam-za-ovu-sezonu-15011305
Sardine Beach Club
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Sad živim sa starim pa mi ističe porez ovu godinu pa ću onda popričat sa starom o svom zdravlju jer mi se nešto pojavilo na koži pa će svatit da nema više rasprave o tome da se nada da će dobit unuka od mene nego ćemo morat ić po bolnicama i to je u biti koliko živi živi a posli pokopaj i tuci glavon u sa svojom filozofijom vama muškima je lako samo tribate skočit na žensku i eto meni unuka.
To je njena najveća greška i zato ženama ne smiš da vladaju u kući jer to ponižava muškoga jer ih uzimaju zdravo za gotovo kako je njima sve lako i kako samo triba samo skočit i eto unuka.
Jedno ponižavanje vlastitog sina.
To je njena najveća greška i zato ženama ne smiš da vladaju u kući jer to ponižava muškoga jer ih uzimaju zdravo za gotovo kako je njima sve lako i kako samo triba samo skočit i eto unuka.
Jedno ponižavanje vlastitog sina.
2014-04-11
To ti je taj feminizam , bijeli muškarac na poziciji moči , vi samo morate skočit na ženu pet minuta vama je lako
A nam treba stan a auto a posal a muški triba bit doktor a triba me volit pazit vodi na večere mora pesto kuraca njima triba jer njima je sve teško pa njima trba pomoć a nama ne triba ništa ti si muško razumiš samo tribaš skočit pet minuti i eto unuka.
Sad se pojavile neke fleke na koži a ne izgleda baš dobro i sad ga jbi šta je nama lako.
A nam treba stan a auto a posal a muški triba bit doktor a triba me volit pazit vodi na večere mora pesto kuraca njima triba jer njima je sve teško pa njima trba pomoć a nama ne triba ništa ti si muško razumiš samo tribaš skočit pet minuti i eto unuka.
Sad se pojavile neke fleke na koži a ne izgleda baš dobro i sad ga jbi šta je nama lako.
2014-04-11
Ma bas su cijene drukcije.RayMabus wrote:Stoka navalila
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/udarni-turisticki-vikend-svi-nagrnuli-prema-moru-pred-kucicama-u-luckom-ogromna-kolona-15011391
Ovi sad toplinski udari pa biže na more a mi smo im najbliže plus malo su se kalale cijene itd al to će sad trajat do velike Gospe i onda pada.
Samo šta Istra može živit od turizma a Dalmacija ne može nego mora imat i industriju uz turizam.
Zena nasla apartman, ja samo trebam platiti.
Kaze super je, a cijena sitnica, 120 eura dan:)
dijagram-
2015-08-09
RayMabus wrote:To ti je taj feminizam , bijeli muškarac na poziciji moči , vi samo morate skočit na ženu pet minuta vama je lako
Zato san je i isprebija prije više od deset godina jer je njima sve teško i sve triba ppdredit njima i dici a tebe tko jebe ti si muško vama je lako , samo tribaš skočit pet minuti na žensku i ti si gotov sa svojom funkcijom.
Sad će kurac od toga bit kad mi se pojavija melanom.
2014-04-11
Longie, mozda imas problem sa erekcijom, pa nećeš zene...
Serbinho-3- Posts : 27662
2014-08-25
Nemam. Imam zdravstvenih i psihičkih problema koji su nakupili s godinama od stresa i od zlostavljanja od strane matere itd pa onda puka itd.
2014-04-11
Al koga brige više. Diga san se maloprije , popija kavu , ruča , sad kupija pivu , vruće mi je i sad ću fino pijuckat i boli me k šta bi one tile i da muški ore za njih kako one oće a one gledaju samo sebe i dicu i šta njima odgovara.
Živit ću svoj život kako meni paše a tko misli robovat ženama i njihovim bolesnim fiks idejama kako će one upravljat muškima sretnu mu , to je njegov izbor a moj je da ću živit kako ja oću pa makar živija kraće.
Bolje živit pedeset godina kako ti oćeš nego sedamdeset kako su one zamislile.
Živit ću svoj život kako meni paše a tko misli robovat ženama i njihovim bolesnim fiks idejama kako će one upravljat muškima sretnu mu , to je njegov izbor a moj je da ću živit kako ja oću pa makar živija kraće.
Bolje živit pedeset godina kako ti oćeš nego sedamdeset kako su one zamislile.
2014-04-11
Jedina mi je želja da doživim bar šezdeset godina al ne radi toga šta mi se živi toliko nego znam po događajima kako će ova civilizacija kojom su zavladale žene propast kako je opisano u Nostradamusu pa da umrem mirne duše da kad se deinkarniram da znam da san bija u pravu je ovo društvo sa svojim bolesnim postavkama da je bilo u krivu.
To mi je jedina želja da gledam ovu civilizaciju kako propada sama od sebe i da kad umrem mogu reč sam sebi Ja sam u pravu a vi ste u krivu.
To mi je jedina želja da gledam ovu civilizaciju kako propada sama od sebe i da kad umrem mogu reč sam sebi Ja sam u pravu a vi ste u krivu.
2014-04-11
Kolona od Krvavice do Makarske... Nije da je prnila sezona...
dijagram wrote:Ma bas su cijene drukcije.RayMabus wrote:Stoka navalila
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/udarni-turisticki-vikend-svi-nagrnuli-prema-moru-pred-kucicama-u-luckom-ogromna-kolona-15011391
Ovi sad toplinski udari pa biže na more a mi smo im najbliže plus malo su se kalale cijene itd al to će sad trajat do velike Gospe i onda pada.
Samo šta Istra može živit od turizma a Dalmacija ne može nego mora imat i industriju uz turizam.
ima se moze se :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
briga nju, kaze sve je sredjeno i dogovoreno, ti samo platiepikur37 wrote:ima se moze se :)dijagram wrote:Ma bas su cijene drukcije.RayMabus wrote:Stoka navalila
dijagram-
2015-08-09
dijagram wrote:briga nju, kaze sve je sredjeno i dogovoreno, ti samo platiepikur37 wrote:ima se moze se :)dijagram wrote:Ma bas su cijene drukcije.RayMabus wrote:Stoka navalila
pa lako ti je tako kad ti je sve organizirano i dogovoreno...
samo platiš i to je to
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
i jest, to mi je gnjavaza, a evo ima ih koji iskoriste situaciju:)epikur37 wrote:dijagram wrote:briga nju, kaze sve je sredjeno i dogovoreno, ti samo platiepikur37 wrote:ima se moze se :)dijagram wrote:Ma bas su cijene drukcije.RayMabus wrote:Stoka navalila
pa lako ti je tako kad ti je sve organizirano i dogovoreno...
samo platiš i to je to
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Hrvati trljaju ruke
» Val smrti poharao Hrvatsku, stručnjaci najavljuju 'najgore tek dolazi', a pogrebnici trljaju ruke: evo koliko će vas koštati usudite li se umrijeti (i počnite štedjeti)...
» Koji luzeri!SDP na prosvjedu 'Ne kradite nam plaze',uzeo sliku plaze koja je ogradjena za njihovog mandata.
» Jako raste paušalni porez po krevetu, iznajmljivači revoltirani
» Zadar otpilio Priju:'Neće biti drugog koncerta, a ni prvi nije rasprodan'
» Val smrti poharao Hrvatsku, stručnjaci najavljuju 'najgore tek dolazi', a pogrebnici trljaju ruke: evo koliko će vas koštati usudite li se umrijeti (i počnite štedjeti)...
» Koji luzeri!SDP na prosvjedu 'Ne kradite nam plaze',uzeo sliku plaze koja je ogradjena za njihovog mandata.
» Jako raste paušalni porez po krevetu, iznajmljivači revoltirani
» Zadar otpilio Priju:'Neće biti drugog koncerta, a ni prvi nije rasprodan'
Page 2 of 2