Predsjednik: Fućka mi se ako će bošnjačka strana protestirati zbog odlikovanja!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Predsjednik: Fućka mi se ako će bošnjačka strana protestirati zbog odlikovanja!
Zoran je vrhovni zapovjednik i da se razumijemo. Da sutra muslimani napadnu Hrvate u BiH ne dvojim da bi poslao vojsku tamo.
Dugo nismo imali ovako lijepo složen Pantovčak i Banske Dvore, pa i sabor na kraju.
Dugo nismo imali ovako lijepo složen Pantovčak i Banske Dvore, pa i sabor na kraju.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Predsjednik: Fućka mi se ako će bošnjačka strana protestirati zbog odlikovanja!
Epiepikur37 wrote:Zoran je vrhovni zapovjednik i da se razumijemo. Da sutra muslimani napadnu Hrvate u BiH ne dvojim da bi poslao vojsku tamo.
Demografija i putovnice rade svoje...
YekeYeke-
2019-05-13
Ovi ostali bar odlikuju svoje vlastite krimose dok Zoki odlikuje bosančerosa koji je zbrisao u Zg.
catabbath-
2015-08-21
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Šeks:'Fućka mi se za odnose sa Srbijom i što je on predsjednik,Vučić je četnik i tačka'
» Bošnjačka nacionalna manjina pisala Milanoviću zbog odlikovanja Jelića
» Predsjednik Perua:'Kriza je nastala zbog rata Hrvatske i Rusije'
» Talijanski predsjednik strahuje za budućnost Italije zbog pada nataliteta
» Predsjednik traži sjednicu VNS zbog kršenju Daytonskog sporazuma na štetu Hrvata
» Bošnjačka nacionalna manjina pisala Milanoviću zbog odlikovanja Jelića
» Predsjednik Perua:'Kriza je nastala zbog rata Hrvatske i Rusije'
» Talijanski predsjednik strahuje za budućnost Italije zbog pada nataliteta
» Predsjednik traži sjednicu VNS zbog kršenju Daytonskog sporazuma na štetu Hrvata
Page 2 of 2