Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
Jos ovo , sojim poansanjem u post izbornom periodu, Plenkovich je sveo svoj koalicijski potencijal na nulu. Svojom , bahatochu,poremecenim egom i samobitnosti je "isamarao" iliti "nagazio" sve potencijalne sveznike. Sada je knjiga spala , stvrano na Srbe i Radina. Mogu da ga jebu tj jashu kao kauboj konja. Bit ce zanimljivo. Kila mozga.....
abraham- Posts : 14663
2014-04-14
pa mozda i namjerno đava ce ga znati....sto mu je u glaviabraham wrote:Jos ovo , sojim poansanjem u post izbornom periodu, Plenkovich je sveo svoj koalicijski potencijal na nulu. Svojom , bahatochu,poremecenim egom i samobitnosti je "isamarao" iliti "nagazio" sve potencijalne sveznike. Sada je knjiga spala , stvrano na Srbe i Radina. Mogu da ga jebu tj jashu kao kauboj konja. Bit ce zanimljivo. Kila mozga.....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
abraham wrote:Bilo kako bilo ali jucer u centralnom dnevniku HRT se desio sukob o tome tko je veca rvatina, Plenkovich ili Milanovic.. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Da i onako kroz izmaglicu se sjetim zadnje kampanje gdje su ADZ/SDP mediji tukli iz svih orudja po Skori da je pobjegulja i sl a oni se juce prejebavaju u svom hrvatstvu....... Poslije jos uleti "analiticar" Gjernaro sa kreteskim "analizama" i krug se zatvara. Ponavljam krug se zatvara. Kila mozga....
Obojica su ljudske katastrofe, nema su tu što dalje puno analizirati... a Škoro je jasno, kriv za sve...
darth_vader-
2014-04-17
Nisam bio za to da se Skoro angazira vec na ovim izborima. Mislim da j trebao raditi, uciti, uvezivati sustav i graditi bazu ali sto je tu je. Povukli su ga predsjednicki izbori a i borba sa vremenom tj prolaznoscu ga pritiscu. Bilo kako bilo sada je u komotnoj poziciji. Novci ce leci, preslozit ce ekipu i na iducim izborima , bumo vdeli. Da, jebena pobjegulja, utekao u USA a de ne navrati u Kazahstan.... Tstststststssssjasambrend wrote:abraham wrote:Bilo kako bilo ali jucer u centralnom dnevniku HRT se desio sukob o tome tko je veca rvatina, Plenkovich ili Milanovic.. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Da i onako kroz izmaglicu se sjetim zadnje kampanje gdje su ADZ/SDP mediji tukli iz svih orudja po Skori da je pobjegulja i sl a oni se juce prejebavaju u svom hrvatstvu....... Poslije jos uleti "analiticar" Gjernaro sa kreteskim "analizama" i krug se zatvara. Ponavljam krug se zatvara. Kila mozga....
Obojica su ljudske katastrofe, nema su tu što dalje puno analizirati... a Škoro je jasno, kriv za sve...
2014-04-14
pa mora netko biti kriv...i sluzit za cipelarenje...dans skoro sutra nino preksutra opet skoro pa nino..i tako ukrugjasambrend wrote:abraham wrote:Bilo kako bilo ali jucer u centralnom dnevniku HRT se desio sukob o tome tko je veca rvatina, Plenkovich ili Milanovic.. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Da i onako kroz izmaglicu se sjetim zadnje kampanje gdje su ADZ/SDP mediji tukli iz svih orudja po Skori da je pobjegulja i sl a oni se juce prejebavaju u svom hrvatstvu....... Poslije jos uleti "analiticar" Gjernaro sa kreteskim "analizama" i krug se zatvara. Ponavljam krug se zatvara. Kila mozga....
2015-09-08
Hasance na aparatimah.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
abraham wrote:Nisam bio za to da se Skoro angazira vec na ovim izborima. Mislim da j trebao raditi, uciti, uvezivati sustav i graditi bazu ali sto je tu je. Povukli su ga predsjednicki izbori a i borba sa vremenom tj prolaznoscu ga pritiscu. Bilo kako bilo sada je u komotnoj poziciji. Novci ce leci, preslozit ce ekipu i na iducim izborima , bumo vdeli. Da, jebena pobjegulja, utekao u USA a de ne navrati u Kazahstan.... Tstststststssssjasambrend wrote:abraham wrote:Bilo kako bilo ali jucer u centralnom dnevniku HRT se desio sukob o tome tko je veca rvatina, Plenkovich ili Milanovic.. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Da i onako kroz izmaglicu se sjetim zadnje kampanje gdje su ADZ/SDP mediji tukli iz svih orudja po Skori da je pobjegulja i sl a oni se juce prejebavaju u svom hrvatstvu....... Poslije jos uleti "analiticar" Gjernaro sa kreteskim "analizama" i krug se zatvara. Ponavljam krug se zatvara. Kila mozga....
Teško je kontra te uhodane mašinerije išta napraviti... pogotovo jer ne prežu pred ičime da bi opstali na vlasti... kao narod smo izrazito polarizirani i uvijek po istoj špranci se dobivaju izbori, a medijska scena nam je neovisna isto kao i pravosuđe... kilo mozga i tako to...većini se sve to gadi pa na kraju niti ne izlaze na izbore, a medijska haranga učini doslovno sve da potkopa bilo čiji treći put... nekako sumnjam da će nam ovaj duopol ikad sjašiti s grbače...
darth_vader-
2014-04-17
Kolega , vi ste optimist ili ja ne vidim te fine nijanse razlike izmedzu dva pola, ponavljam izmedzu dva pola.Meni je to isti sinjel sa dva lica. Nema tu apsolutno nikakove ideoloske, nacionalne ili ikakove bitne razlike. Ok , sada je uletio onaj mali Maric te se uz pomoc medjunarodnih, ponavljam, medzunarodnih kretanja doslo do kakovo-takovog rasta. Sutra se ,po meni, ponavljam po meni ,Plenkovich komotno moze kandidirati za predsjednika SDP i pobijediti. To bi jos bilo i najlogicnije. Poslije se izljubiti sa Marasom i popusiti Bauku. Muhahahahaha Bilo kako bilo Skoro nije neki mesija ili netko tko moze Titanic zvani DNRH okrenuti u nekom normalnom pravcu. On moze uraditi pomjer za par stupnjeva. Mislim covjek koji pokusava popraviti HDZ???? Ozbiljno???? Jedino sta ja vidim pozitvno je da nije rodjen sa zlatnom zlicom u ustima i da je napravio nesta. Mislim da bi to mogao prenijeti na siru zajednicu. Uglavnom (stavio sam podatke ranije sa uporedivim drzavama) svi iz istocnog lagera pisaju ili ce uskoro to raditi po DNRH. Nisu drugi krivi. Zrcalo pred sebe i .......Kila mozga....jasambrend wrote:abraham wrote:Nisam bio za to da se Skoro angazira vec na ovim izborima. Mislim da j trebao raditi, uciti, uvezivati sustav i graditi bazu ali sto je tu je. Povukli su ga predsjednicki izbori a i borba sa vremenom tj prolaznoscu ga pritiscu. Bilo kako bilo sada je u komotnoj poziciji. Novci ce leci, preslozit ce ekipu i na iducim izborima , bumo vdeli. Da, jebena pobjegulja, utekao u USA a de ne navrati u Kazahstan.... Tstststststssssjasambrend wrote:abraham wrote:Bilo kako bilo ali jucer u centralnom dnevniku HRT se desio sukob o tome tko je veca rvatina, Plenkovich ili Milanovic.. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Da i onako kroz izmaglicu se sjetim zadnje kampanje gdje su ADZ/SDP mediji tukli iz svih orudja po Skori da je pobjegulja i sl a oni se juce prejebavaju u svom hrvatstvu....... Poslije jos uleti "analiticar" Gjernaro sa kreteskim "analizama" i krug se zatvara. Ponavljam krug se zatvara. Kila mozga....
Teško je kontra te uhodane mašinerije išta napraviti... pogotovo jer ne prežu pred ičime da bi opstali na vlasti... kao narod smo izrazito polarizirani i uvijek po istoj špranci se dobivaju izbori, a medijska scena nam je neovisna isto kao i pravosuđe... kilo mozga i tako to...većini se sve to gadi pa na kraju niti ne izlaze na izbore, a medijska haranga učini doslovno sve da potkopa bilo čiji treći put... nekako sumnjam da će nam ovaj duopol ikad sjašiti s grbače...
2014-04-14
I kad propadam, sta velite vas dvojica?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
zokiju i plenkiju su sljedecih cetri odnosno pet godina posljednji u visokoj hrvatskoj politici bar na visokoj poziciji pa i uopce..plenki iz razloga sto je sve svoje ambiicje ostvario u hravtskoj isto kao i zoki...no obojica jos nisu stari za pemziju..no za razliku od zokija plenki ima visokih ambicija i eu politici...dok zoki ce se opet prikrpiti nekom albanskom ili kirgistanskom premijeru kao 'savjetnik' naravno uz dobru financijsku apanazu...ono sto je nedavno raspudic rekao..za plenkiaj je i deset godina u hrvatskoj politici isuviše i tjeskobno ali mora odraditi zadatak...abraham wrote:Kolega , vi ste optimist ili ja ne vidim te fine nijanse razlike izmedzu dva pola, ponavljam izmedzu dva pola.Meni je to isti sinjel sa dva lica. Nema tu apsolutno nikakove ideoloske, nacionalne ili ikakove bitne razlike. Ok , sada je uletio onaj mali Maric te se uz pomoc medjunarodnih, ponavljam, medzunarodnih kretanja doslo do kakovo-takovog rasta. Sutra se ,po meni, ponavljam po meni ,Plenkovich komotno moze kandidirati za predsjednika SDP i pobijediti. To bi jos bilo i najlogicnije. Poslije se izljubiti sa Marasom i popusiti Bauku. Muhahahahaha Bilo kako bilo Skoro nije neki mesija ili netko tko moze Titanic zvani DNRH okrenuti u nekom normalnom pravcu. On moze uraditi pomjer za par stupnjeva. Mislim covjek koji pokusava popraviti HDZ???? Ozbiljno???? Jedino sta ja vidim pozitvno je da nije rodjen sa zlatnom zlicom u ustima i da je napravio nesta. Mislim da bi to mogao prenijeti na siru zajednicu. Uglavnom (stavio sam podatke ranije sa uporedivim drzavama) svi iz istocnog lagera pisaju ili ce uskoro to raditi po DNRH. Nisu drugi krivi. Zrcalo pred sebe i .......Kila mozga....jasambrend wrote:abraham wrote:Nisam bio za to da se Skoro angazira vec na ovim izborima. Mislim da j trebao raditi, uciti, uvezivati sustav i graditi bazu ali sto je tu je. Povukli su ga predsjednicki izbori a i borba sa vremenom tj prolaznoscu ga pritiscu. Bilo kako bilo sada je u komotnoj poziciji. Novci ce leci, preslozit ce ekipu i na iducim izborima , bumo vdeli. Da, jebena pobjegulja, utekao u USA a de ne navrati u Kazahstan.... Tstststststssssjasambrend wrote:abraham wrote:Bilo kako bilo ali jucer u centralnom dnevniku HRT se desio sukob o tome tko je veca rvatina, Plenkovich ili Milanovic.. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Da i onako kroz izmaglicu se sjetim zadnje kampanje gdje su ADZ/SDP mediji tukli iz svih orudja po Skori da je pobjegulja i sl a oni se juce prejebavaju u svom hrvatstvu....... Poslije jos uleti "analiticar" Gjernaro sa kreteskim "analizama" i krug se zatvara. Ponavljam krug se zatvara. Kila mozga....
2015-09-08
Necete vi kolega nikada propasti. Umiljato janje dvije majke doji, sta bi se reklo u finoj varijanti. Vazeljin, dajte mi vazeljin u losijoj......epikur37 wrote:I kad propadam, sta velite vas dvojica?
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
» Kako je Zoran Milanović rekao povijesno "NE" Baracku Obami
» Zoran Milanović Zoka: Vlaj o cincarima
» Zoran Milanović u mjesec dana ostao bez oca i brata
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
» Kako je Zoran Milanović rekao povijesno "NE" Baracku Obami
» Zoran Milanović Zoka: Vlaj o cincarima
» Zoran Milanović u mjesec dana ostao bez oca i brata