Pobjeda Ritter Sporta
Page 1 of 1
Pobjeda Ritter Sporta
https://www.centarzdravlja.hr/zanimljivosti/samo-ritter-cokolada-smije-biti-kvadratnog-oblika-milka-izgubila-spor-u-njemackoj/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Ritter_07-08%252f2020
Moja omiljena coksa ;-))
Moja omiljena coksa ;-))
Re: Pobjeda Ritter Sporta
Maggie19 wrote:https://www.centarzdravlja.hr/zanimljivosti/samo-ritter-cokolada-smije-biti-kvadratnog-oblika-milka-izgubila-spor-u-njemackoj/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Ritter_07-08%252f2020
Moja omiljena coksa ;-))
Milka je smeće postala, barem ova što se prodaje u nas
Ritter uglavnom isti.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Milka je prestrasna.
Ne kupujem je godinama.
Nikad mi.nije bila omiljena, ali bila je jestiva.
Ne kupujem je godinama.
Maggie19 wrote:Milka je prestrasna.
Ne kupujem je godinama.
Sad upitno
Mislim ova u nas.
2018-04-10
Nekad cak i je. Makar nikad iste kvalitete kao na Zapadu. S godinama je kvare.
Maggie19 wrote:Nekad cak i je. Makar nikad iste kvalitete kao na Zapadu. S godinama je kvare.
Čak i ona zapadna je neusporediva sa zapadnom sa kraja 80tih, početka 90tih.
2018-04-10
Meni je Dorina još najbolja.
I Kinder se pokvario, mislim da stavljaju više masti.
Bah moram to smanjiti, i jesti tamnu čokoladu. Jedem puno čokolade, zasad nema posljedica, ali već je pola života iza mene, u najboljem slučaju.
Bah moram to smanjiti, i jesti tamnu čokoladu. Jedem puno čokolade, zasad nema posljedica, ali već je pola života iza mene, u najboljem slučaju.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Meni je Dorina još najbolja.
Velika dorina sa keksom je odlična. Čokolada u klasičnom no nonsense smislu.
Inače Lindt, ona od 99% je zbilja nešto posebno.
2018-04-10
Stavljaju manje kakaa, mlijeko je slabije kvalitete i više ulja i industrijskog šećera.
Pa sjećam se ja Kinder jaja iz Trsta, kraj osamdesetih. Ambrozija...
Pa sjećam se ja Kinder jaja iz Trsta, kraj osamdesetih. Ambrozija...
Guest- Guest
Hektorović wrote:mobiu$ wrote:Meni je Dorina još najbolja.
Keks joj daje strukturu, teksturu i sasvim solidan okus.
Ali dok god je čokolada, jedem sve, samo mora biti iz frižidera.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:Hektorović wrote:
Keks joj daje strukturu, teksturu i sasvim solidan okus.
Ali dok god je čokolada, jedem sve, samo mora biti iz frižidera.
Lindt mint iz frižidera
Kakav sladoled.
2018-04-10
Hektorović wrote:
Lindt mint iz frižidera
Kakav sladoled.
A ne volim ti sladolede. Kad sam bio klinac, konobario sam jedno ljeto, ne sjećam se zašto, ali morao sam iz pogona preuzeti sladoled za restoran, pa sam vidio kako se radi.
Prah (aditivi, emulatori i sl.) se miješa sa vodom i zamrzava.
Teška kemija, od tad ne jedem sladoled.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:
A ne volim ti sladolede. Kad sam bio klinac, konobario sam jedno ljeto, ne sjećam se zašto, ali morao sam iz pogona preuzeti sladoled za restoran, pa sam vidio kako se radi.
Prah (aditivi, emulatori i sl.) se miješa sa vodom i zamrzava.
Teška kemija, od tad ne jedem sladoled.
Ledini su dobri, no uglavnom da, kemija.
2018-04-10
Nisam neki fan čokolade, no tu i tako maznem onaj mali kit-kat.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
što, i ti planiraš bliže 100 zdrobiti...mobiu$ wrote:Meni je Dorina još najbolja.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
u kauflandu često zna biti akcija ritter čokoladi, tj ona polica sa crvenom akcijskom etiketom, i tada bude oko 7-8 kuna tabla... ja klincima kupim po 2-3 kutije pogotovo ako naletim na dark sa lješnjacima ili makadamijom... s obzirom da je kvalitetna i cjenovno pokriva tu kvalitetu isplati se povremeno nakupovati veću količinu.... i onda dok idem doma kujem plan kako da ekipi odredim dnevno sljedovanje... uvijek se izjalovi... i to u roku odmah plane...Maggie19 wrote:https://www.centarzdravlja.hr/zanimljivosti/samo-ritter-cokolada-smije-biti-kvadratnog-oblika-milka-izgubila-spor-u-njemackoj/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Ritter_07-08%252f2020
Moja omiljena coksa ;-))
2015-08-08
Haha, tako i ja..uvijek se borim s porivom za stvaranjem zaliha ritterica. Pogotovo te tamne i ona sa marcipanom. ..hrcak sindrom ;-Dmichaellcmacha wrote:u kauflandu često zna biti akcija ritter čokoladi, tj ona polica sa crvenom akcijskom etiketom, i tada bude oko 7-8 kuna tabla... ja klincima kupim po 2-3 kutije pogotovo ako naletim na dark sa lješnjacima ili makadamijom... s obzirom da je kvalitetna i cjenovno pokriva tu kvalitetu isplati se povremeno nakupovati veću količinu.... i onda dok idem doma kujem plan kako da ekipi odredim dnevno sljedovanje... uvijek se izjalovi... i to u roku odmah plane...Maggie19 wrote:https://www.centarzdravlja.hr/zanimljivosti/samo-ritter-cokolada-smije-biti-kvadratnog-oblika-milka-izgubila-spor-u-njemackoj/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Ritter_07-08%252f2020
Moja omiljena coksa ;-))
Djeco, djeco, više salate i spanaća pa ćete biti zdravi i jaki.Maggie19 wrote:Haha, tako i ja..uvijek se borim s porivom za stvaranjem zaliha ritterica. Pogotovo te tamne i ona sa marcipanom. ..hrcak sindrom ;-Dmichaellcmacha wrote:u kauflandu često zna biti akcija ritter čokoladi, tj ona polica sa crvenom akcijskom etiketom, i tada bude oko 7-8 kuna tabla... ja klincima kupim po 2-3 kutije pogotovo ako naletim na dark sa lješnjacima ili makadamijom... s obzirom da je kvalitetna i cjenovno pokriva tu kvalitetu isplati se povremeno nakupovati veću količinu.... i onda dok idem doma kujem plan kako da ekipi odredim dnevno sljedovanje... uvijek se izjalovi... i to u roku odmah plane...Maggie19 wrote:https://www.centarzdravlja.hr/zanimljivosti/samo-ritter-cokolada-smije-biti-kvadratnog-oblika-milka-izgubila-spor-u-njemackoj/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Ritter_07-08%252f2020
Moja omiljena coksa ;-))
špinat ti baš i nije pretjerano zdrava namirnica... bolja je blitva i mizuna, umjesto kelja i kupusa raštikaEroo wrote:Djeco, djeco, više salate i spanaća pa ćete biti zdravi i jaki.Maggie19 wrote:Haha, tako i ja..uvijek se borim s porivom za stvaranjem zaliha ritterica. Pogotovo te tamne i ona sa marcipanom. ..hrcak sindrom ;-Dmichaellcmacha wrote:u kauflandu često zna biti akcija ritter čokoladi, tj ona polica sa crvenom akcijskom etiketom, i tada bude oko 7-8 kuna tabla... ja klincima kupim po 2-3 kutije pogotovo ako naletim na dark sa lješnjacima ili makadamijom... s obzirom da je kvalitetna i cjenovno pokriva tu kvalitetu isplati se povremeno nakupovati veću količinu.... i onda dok idem doma kujem plan kako da ekipi odredim dnevno sljedovanje... uvijek se izjalovi... i to u roku odmah plane...Maggie19 wrote:https://www.centarzdravlja.hr/zanimljivosti/samo-ritter-cokolada-smije-biti-kvadratnog-oblika-milka-izgubila-spor-u-njemackoj/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Ritter_07-08%252f2020
Moja omiljena coksa ;-))
2015-08-08
Ne volim spinat, a i pun je zive..blitva, rastika..miha ti je sve rekao..po domacu ;-DEroo wrote:Djeco, djeco, više salate i spanaća pa ćete biti zdravi i jaki.Maggie19 wrote:Haha, tako i ja..uvijek se borim s porivom za stvaranjem zaliha ritterica. Pogotovo te tamne i ona sa marcipanom. ..hrcak sindrom ;-Dmichaellcmacha wrote:u kauflandu često zna biti akcija ritter čokoladi, tj ona polica sa crvenom akcijskom etiketom, i tada bude oko 7-8 kuna tabla... ja klincima kupim po 2-3 kutije pogotovo ako naletim na dark sa lješnjacima ili makadamijom... s obzirom da je kvalitetna i cjenovno pokriva tu kvalitetu isplati se povremeno nakupovati veću količinu.... i onda dok idem doma kujem plan kako da ekipi odredim dnevno sljedovanje... uvijek se izjalovi... i to u roku odmah plane...Maggie19 wrote:https://www.centarzdravlja.hr/zanimljivosti/samo-ritter-cokolada-smije-biti-kvadratnog-oblika-milka-izgubila-spor-u-njemackoj/?utm_source=Midas&utm_medium=Widget&utm_campaign=Ritter_07-08%252f2020
Moja omiljena coksa ;-))
Similar topics
» Tužna vijest za sve ljubitelje košarke i sporta(ne mislim na našega sporta s foruma)
» Đihad Petar Stošić: pobjeda Trumpa je pobjeda Putina i Assada
» Macron Plenkoviću: Jedino oko sporta smo na suprotnim stranama
» GREŠKE SU SASTAVNI DIO SPORTA
» Mala zemlja velikog sporta
» Đihad Petar Stošić: pobjeda Trumpa je pobjeda Putina i Assada
» Macron Plenkoviću: Jedino oko sporta smo na suprotnim stranama
» GREŠKE SU SASTAVNI DIO SPORTA
» Mala zemlja velikog sporta
Page 1 of 1