Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
kaya wrote:Nekulturna frikuša.
U nedostatku Pernara, Marasa i Stazića, preuzima fotelju saborskog klauna.
Svaki saziv ima par takih pacijenata sklonih stalnoj proizvodnji incidenata.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Jandrokoviću prekipjelo: ‘Zbog Vidović Krišto uvest ćemo obvezu nošenja maski u Saboru
Predsjednik vam je i ja nemam s tim problema.kaya wrote:Jako je pametan. Mislim ja se ne bojim korone, ako su ljudi donjeli mjeru pridržavaj se. Ni meni se ne nosi al ju stavim, neću idiota glumiti ako svi oko mene stave masku gdje je propisana, izvoliš ju staviti.Eroo wrote:Lako za to kad se glumi, teže je s onima koji to jesu.kaya wrote:Meni nije jasno što ova ercegovačka raspala seljandura glumi? Idiota? Dobro joj ide..
Ona odbacuje masku, a vaš precjednik i masku i stožer i ustvari sve mejere, pa javno kaže da to nije stvar struke.
Oš video?
Zar vam nije nimalo neugodno?
mislio sam da bezobrazna no zena je bolesna
tko je muz ?
tko je muz ?
debotoijusto- Posts : 31573
2014-04-12
pa svejedno se zamota u rubec :)vuksadinare wrote:otpor...epikur37 wrote:Ali sto ona glumi s tim...
Noor wrote:pa svejedno se zamota u rubec :)vuksadinare wrote:otpor...epikur37 wrote:Ali sto ona glumi s tim...
Onda ga odmah skine čim se pređe na drugu temu... :D
Ono baš infantilno maksimalno za ženu u starijim godinama.
2018-04-10
meni je indikativno da ju brani dosadnjak....debotoijusto wrote:mislio sam da bezobrazna no zena je bolesna
tko je muz ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
VIDOVIĆ KRIŠTO ZA DNEVNO: Otkrila hoće li nositi masku u Saboru, pa prozvala Capaka, Beroša, Markotić,…
Srijeda, 29. srpnja 2020. u 20:29
POJASNILA I MARAMU
Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto pažnju plijeni svakodnevnim zanimljivim raspravama u Saboru, ali je i jedina saborska zastupnica koja odbija nositi masku u sabornici zbog čega danima puni medijske stupce.
Za Dnevno.hr je prokomentirala situaciju oko maske i kazala kako će reagirati ako se propiše obavezno nošenje maski.
Ako sam dobro shvatila predsjedavajućeg, za danas ili sutra najavljeno je zasjedanje predsjedništva Sabora, kako kažu zbog mene, i žele donijeti odluku o obveznom nošenju maske. U tom slučaju moram poštivati odluku Sabora ako želim sudjelovati u raspravi. Tema maski će itekako ostati aktualna jer je to vrijeđanje zdravog razuma što čine, ali će konačno prestati mene stavljati u fokus.
Koji je razlog zašto ju do sada niste nosili? Je li marama “pro forme” ili mislite da ona dovoljno štiti?
Ne nosim je jer nema ni zakonskog, ni znanstvenog uporišta zašto bih je trebala nositi. Podsjećam i na to kako je Reiner na saborskoj sjednici pustio Salapića da govori bez maske dok je hvalio HDZ. Kad su SDP-ovi zastupnici upozorili Salapića da stavi masku Reiner je podignutim tonom ukorio SDP-ove zastupnike da ga ne prekidaju. Pa slučaj zastupnika Hrebaka…Dakle, neprihvatljivo je da se ovako manipulira te prema političkoj pripadnosti i potrebi selektivno primjenjuje strogoća bez uporišta.
Znači li to da smatrate da maske uopće ne bi trebali nositi? Tko bi po Vama trebao donijeti odluku o nošenju maski čijih odredbi bi se morali pridržavati?
Za sve ostalo treba pitati relevantne stručnjake koji argumentirano zastupaju različita stajališta. Svakako nije dostatno slušati jednu stranu koju u javnosti zastupaju HDZ-ovci Capak, Markotić i Beroš. S tim da su i oni govorili o tome kako maske ne štite, kako su marame adekvatna zamjena, itd. Vidimo i kako liječnici sve učestalije upozoravaju na štetnost nošenja maski.
Očekujete li da će sutra biti donesena odluka koju je najavio predsjednik sabora Jandroković i koji će u tom slučaju biti Vaš sljedeći korak. Vjerujemo da se sudjelovanja u raspravama nećete odreći?
Ponavljam, važno je otvoriti javni prostor stručnjacima koji imaju drugačije stručno mišljenje. Naravno da ću poštovati odluku Sabora, bez obzira na to slažem li se s njom ili ne.
Srijeda, 29. srpnja 2020. u 20:29
POJASNILA I MARAMU
Saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto pažnju plijeni svakodnevnim zanimljivim raspravama u Saboru, ali je i jedina saborska zastupnica koja odbija nositi masku u sabornici zbog čega danima puni medijske stupce.
Za Dnevno.hr je prokomentirala situaciju oko maske i kazala kako će reagirati ako se propiše obavezno nošenje maski.
Ako sam dobro shvatila predsjedavajućeg, za danas ili sutra najavljeno je zasjedanje predsjedništva Sabora, kako kažu zbog mene, i žele donijeti odluku o obveznom nošenju maske. U tom slučaju moram poštivati odluku Sabora ako želim sudjelovati u raspravi. Tema maski će itekako ostati aktualna jer je to vrijeđanje zdravog razuma što čine, ali će konačno prestati mene stavljati u fokus.
Koji je razlog zašto ju do sada niste nosili? Je li marama “pro forme” ili mislite da ona dovoljno štiti?
Ne nosim je jer nema ni zakonskog, ni znanstvenog uporišta zašto bih je trebala nositi. Podsjećam i na to kako je Reiner na saborskoj sjednici pustio Salapića da govori bez maske dok je hvalio HDZ. Kad su SDP-ovi zastupnici upozorili Salapića da stavi masku Reiner je podignutim tonom ukorio SDP-ove zastupnike da ga ne prekidaju. Pa slučaj zastupnika Hrebaka…Dakle, neprihvatljivo je da se ovako manipulira te prema političkoj pripadnosti i potrebi selektivno primjenjuje strogoća bez uporišta.
Znači li to da smatrate da maske uopće ne bi trebali nositi? Tko bi po Vama trebao donijeti odluku o nošenju maski čijih odredbi bi se morali pridržavati?
Za sve ostalo treba pitati relevantne stručnjake koji argumentirano zastupaju različita stajališta. Svakako nije dostatno slušati jednu stranu koju u javnosti zastupaju HDZ-ovci Capak, Markotić i Beroš. S tim da su i oni govorili o tome kako maske ne štite, kako su marame adekvatna zamjena, itd. Vidimo i kako liječnici sve učestalije upozoravaju na štetnost nošenja maski.
Očekujete li da će sutra biti donesena odluka koju je najavio predsjednik sabora Jandroković i koji će u tom slučaju biti Vaš sljedeći korak. Vjerujemo da se sudjelovanja u raspravama nećete odreći?
Ponavljam, važno je otvoriti javni prostor stručnjacima koji imaju drugačije stručno mišljenje. Naravno da ću poštovati odluku Sabora, bez obzira na to slažem li se s njom ili ne.
2018-04-10
najbolje bi bilo da gđa negdje poherba koronu, isproba i respirator....i shvati da imunutet neće imati dulje od 90 dana
masku bi nakon toga imala i u krevetu
Svidjalo se to kome ili ne ali nosenje maske u Sabor-u je preporuka. Daklem nesta sta se preporuca a ne naredjuje sa mogucnoscu sankcioniranja. Sve ostalo je igrokaz za narod sta sjedi u parteru. Daj saraj malo......
2014-04-14
Napreduješ, došla si od toga da nema imuniteta na 90 dana...Noor wrote:najbolje bi bilo da gđa negdje poherba koronu, isproba i respirator....i shvati da imunutet neće imati dulje od 90 dana
Vidit ćemo za dva miseca hoćeš li bulin baciti još više
dakle u sabornici moras nositi masku ali vani ne...odnosno tu ostaje preporuka koje s enajmanje drze hdzovci i sdpovci...
vuksadinare- Posts : 100237
2015-09-08
Ajme, a zamisli tek Pernara što bi ih zakužio po saboru...vuksadinare wrote:dakle u sabornici moras nositi masku ali vani ne...odnosno tu ostaje preporuka koje s enajmanje drze hdzovci i sdpovci...
brajo moj, ti uništa :Dmutava baštarda wrote:Napreduješ, došla si od toga da nema imuniteta na 90 dana...Noor wrote:najbolje bi bilo da gđa negdje poherba koronu, isproba i respirator....i shvati da imunutet neće imati dulje od 90 dana
zar niste ti i asad tvrdili mjesecima da će švedi i bjelorusi steći trajni kolektivni imunitet?
a kad ono...istraživanja na ozdravljenicima kažu ni 90 dana, neki i puno manje
vidjet ćemo :D
ma glupost...glume u saboru ono cega se ne pridrzavaju vani...pa da ostavu dojam kao eto oni postuju pravila..pa onaj zulim nije imao masku jedan put u saboru pa ga jandrokovic nije prozivaomutava baštarda wrote:Ajme, a zamisli tek Pernara što bi ih zakužio po saboru...vuksadinare wrote:dakle u sabornici moras nositi masku ali vani ne...odnosno tu ostaje preporuka koje s enajmanje drze hdzovci i sdpovci...
2015-09-08
Istraživanja su kazala da će u Bjelorusiji i Švedskoj biti sada pomor pa su se zajebali. Da su znali da će biti ovako možda ne bi bilo ni zatvaranja.Noor wrote:brajo moj, ti uništa :Dmutava baštarda wrote:Napreduješ, došla si od toga da nema imuniteta na 90 dana...Noor wrote:najbolje bi bilo da gđa negdje poherba koronu, isproba i respirator....i shvati da imunutet neće imati dulje od 90 dana
zar niste ti i asad tvrdili mjesecima da će švedi i bjelorusi steći trajni kolektivni imunitet?
a kad ono...istraživanja na ozdravljenicima kažu ni 90 dana, neki i puno manje
vidjet ćemo :D
Da imali su nešto više umrlih, a na kraju će se sve to izjednačiti i umrit će tko je imao umrit ako ne od korone onda od obične prehlade samo što će se životni vijek na planetu više smanjiti zbog posljedica zatvaranja nego što bi pomrlo od korone...
Noor wrote:najbolje bi bilo da gđa negdje poherba koronu, isproba i respirator....i shvati da imunutet neće imati dulje od 90 dana
x
Mislim nije da joj želim zlo, ali...
2018-04-10
ma ni ja joj ne želim, zgodna je...još more dugo uživati ;)Hektorović wrote:Noor wrote:najbolje bi bilo da gđa negdje poherba koronu, isproba i respirator....i shvati da imunutet neće imati dulje od 90 dana
x
Mislim nije da joj želim zlo, ali...
inače i milanović priča pizdarije da neće nosit masku, al njega mediji štede
'mediji' kod nas su se odavno svrstali na stranu koga jedino treba kritizirati i gaziti...ako treba i rafal iz šmajsera ispucati...da citiram antu tomica i raznorazne 'februarke'marcellus wrote:inače i milanović priča pizdarije da neće nosit masku, al njega mediji štede
2015-09-08
..no takvima treba odgovoriti u stilu karline pa i druga rade koncara..'milosti ne trazim od vas niti bi vam je dao'
2015-09-08
sto se događa sa plenkijem?...upusta se u prepucavanja sa milanovicem,raspudicem,kumicama...divlja kad netko nesto kaze o briselu sto mu ne godi u uhu...zamara se tricama i kucinama...nije se ponasao tako ni u proslom mandatu..previse nervoze...ili previse problema dolazi mu pred vrata...da cak ni onih 22 milijarde ne mogu neutralizirati to...neubicajno za plenkija...mozda je preumoran...a nije vrijeme za duzi odmor...evo bas citam zanimljive komentare na fejsu kod hdzovaca...iznenađeni su takvim ponasanjem plenkija a takvo ponasanje bi prije pasalo nekom tko je neuvjerljivo pobjedio na izborima ili pak ih izgubio...
2015-09-08
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Vidović Krišto zbog komentara o "spolnom odgoju temeljenom na pedofiliji" više ne radi za Studio 4
» Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
» SDP-ovcima prekipjelo zbog Zokija.Traze od Grbina da se ograde od njega zbog slizavanja sa desnicom
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Vidović-Krišto: Lustracijom do gospodarskog oporavka i rasta!
» Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
» SDP-ovcima prekipjelo zbog Zokija.Traze od Grbina da se ograde od njega zbog slizavanja sa desnicom
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Vidović-Krišto: Lustracijom do gospodarskog oporavka i rasta!
Page 2 of 3