Vlada reže 200 miljona kuna na dječjem doplatku
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Vlada reže 200 miljona kuna na dječjem doplatku
Sto si se ti, longi, zabrinuo za tvoja 3 DD? ;-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Pokvarena država. A kao njima je jako stalo do povećanja nataliteta.
E a vidiš sad nije bitno šta ti od te nekretnine nemaš koristi nego već sama činjenica šta je imaš je dovoljna da ti ne daju pare.
Nema veze šta ti nemaš para i šta ti ta šupa ne donosi imovinsku koristi.
Samo da nedaju pare.
Aha tu smo znači.
Aj sad recite opet kako je vama stalo do demografije.
Stalo je vama kurac. Boli vas kurac i za narod i njegove probleme. Bitno da vi na sebi ne režete a ostalo tko jebe.
Jeste pokvareni pa to je čudo jedno.
E a vidiš sad nije bitno šta ti od te nekretnine nemaš koristi nego već sama činjenica šta je imaš je dovoljna da ti ne daju pare.
Nema veze šta ti nemaš para i šta ti ta šupa ne donosi imovinsku koristi.
Samo da nedaju pare.
Aha tu smo znači.
Aj sad recite opet kako je vama stalo do demografije.
Stalo je vama kurac. Boli vas kurac i za narod i njegove probleme. Bitno da vi na sebi ne režete a ostalo tko jebe.
Jeste pokvareni pa to je čudo jedno.
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
Nemam ja pravo na dječji doplatak jer bi mi primanja bila veća od 1100 kuna po članu kućanstva ako bi netko od nas radio a plus ide još 2500 kuna od stanova.Maggie19 wrote:Sto si se ti, longi, zabrinuo za tvoja 3 DD? ;-D
Ja ne mogu imat ovo jer bi mi takva situacija bila pošto žena mora radit kako god okreneš a mora bi imat puno dice da dođem do 1100 kuna po glavi.
2014-04-11
Recimo da smo žena i ja , ja ne planiram radit dakle ona mora onda je to već najmanje 4000 kuna. Dodaj mojih 2500 kuna i dobiješ odma u startu 6500 kuna.
Da bi ti ostvarija to pravo mora biti prihod 11000 kuna po kućanstvu.
Ja bi mora imat petero dice da po toj osnovi to uopće ostvarim.
Ne planiram imat petero dice. Najvjerojatnije neću ništa a ako šta bude onda jedno najviše dva. Dok sam bija mlađi mašta san o troje a sad mi je i jedno preopterećenje tako da ne bi više od dvoje kako god okreneš a to je daleko od tog cenzusa tako da ja i ne idem na tu šemu nit je meni bitna.
Da bi ti ostvarija to pravo mora biti prihod 11000 kuna po kućanstvu.
Ja bi mora imat petero dice da po toj osnovi to uopće ostvarim.
Ne planiram imat petero dice. Najvjerojatnije neću ništa a ako šta bude onda jedno najviše dva. Dok sam bija mlađi mašta san o troje a sad mi je i jedno preopterećenje tako da ne bi više od dvoje kako god okreneš a to je daleko od tog cenzusa tako da ja i ne idem na tu šemu nit je meni bitna.
2014-04-11
Ovo o čemu ja ovdje sad pričam je u osnovi kako su političari pokvarena sorta ljudi kojima je navodno stalo do toga da ima djece a sad prva stavka koju će rezat je to da lupaju sirotinji zabranu prava na dječji doplatak ako imaju dva auta il dvije nekretnine.
Ono nije bitno šta ta nekretnina ne donosi imovinsku korist nego je bitno šta je imaš da ti mi ne moramo dat pare.
Toliko o tome i ko će njima šta virovat kad ljjdima pričaju da fali dice za državu pa nek rade a država će ih socijalno zaštitit.
Hmmm kako da neće.
Ono nije bitno šta ta nekretnina ne donosi imovinsku korist nego je bitno šta je imaš da ti mi ne moramo dat pare.
Toliko o tome i ko će njima šta virovat kad ljjdima pričaju da fali dice za državu pa nek rade a država će ih socijalno zaštitit.
Hmmm kako da neće.
2014-04-11
Tko je ovoj državi šta virova taj je žestoko najeba.
Sad zamisli situaciju , on , ona , četvero djece. Njemu plaća mala a njih je šest i ne prelazi taj prag i ima pravo na dječji koji ide 300 kuna za svako djete plus četvrto i peto imaju još po pesto kuna dakle 1200 + 1000 kuna.
Sad nek ima neku šupu il općenito nekretninu jer nekretnina je i zemlja , nema ništa , nemaš pravo na to , oduzima mu se pravo i ostaje bez 2200 kuna dok god ima nekretnknu na sebi.
Pušiona.
Sad zamisli situaciju , on , ona , četvero djece. Njemu plaća mala a njih je šest i ne prelazi taj prag i ima pravo na dječji koji ide 300 kuna za svako djete plus četvrto i peto imaju još po pesto kuna dakle 1200 + 1000 kuna.
Sad nek ima neku šupu il općenito nekretninu jer nekretnina je i zemlja , nema ništa , nemaš pravo na to , oduzima mu se pravo i ostaje bez 2200 kuna dok god ima nekretnknu na sebi.
Pušiona.
2014-04-11
Vidiš šta ti je država , prvo te navuču pričama pa onda kao imajte više dice , ćaća će platit a onda kad im nestane para prva stavka je da ovim budalama to odrežu i odma traže tko ima dva auta il dvije nekretnine koje mu ne donise imovinsku korist il donose al ima ukupno nizak dohodak da imaju izliku da mu ne moraju dat 2200 kuna ako ima četvero djece.
Uvalilo im kajlu. Sad će najebat svi ti koji su napravili četvero djece a imaju neki komad zemlje uz kuću il dvije kuće.
Nekretnina je po zakonu i poljoprivredna površina
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Nekretnina
Uvalilo im kajlu. Sad će najebat svi ti koji su napravili četvero djece a imaju neki komad zemlje uz kuću il dvije kuće.
Nekretnina je po zakonu i poljoprivredna površina
https://hr.m.wikipedia.org/wiki/Nekretnina
2014-04-11
Ja državi nisan nikad ništa virova. Laže čim zine.
Sad će ovi svi šta su napravili ovu šemu ; on se prijavi na minimalac i ima neki apartman i to iznajmljuje obično na crno i onda žena doma rađa i četvero djece pa njegova plaća , plus taj apartman plus dječji i ono pokrije se itd a sad će mu lipo uletit s da ima komad zemlje il drugu kuću i oduzet tih 2200 kuna dakle il žena mora ić radit il mora prodat tu nekretninu ako oće opet dječji.
A ka ono samo vi štancajte , stalo je nama da ima više dice u državi.
Hmmmmm
Sad će ovi svi šta su napravili ovu šemu ; on se prijavi na minimalac i ima neki apartman i to iznajmljuje obično na crno i onda žena doma rađa i četvero djece pa njegova plaća , plus taj apartman plus dječji i ono pokrije se itd a sad će mu lipo uletit s da ima komad zemlje il drugu kuću i oduzet tih 2200 kuna dakle il žena mora ić radit il mora prodat tu nekretninu ako oće opet dječji.
A ka ono samo vi štancajte , stalo je nama da ima više dice u državi.
Hmmmmm
2014-04-11
Ovo ti je najbolji primjer kako država laže ljude. Prvo cilo jedno desetljeće i više sprovodi jednu politiku i ako tebi paše žena doma i četvero dice i imaš dječji doplatak i sad čim fali para više nije bitna imovinska korist od nekretnina nego sama činjenica da je uopće imaš.
Imaš vinograd = nema višeg dječjeg.
A uvalilo in kajlu.
Imaš vinograd = nema višeg dječjeg.
A uvalilo in kajlu.
2014-04-11
Nije dobro.RayMabus wrote:Nemam ja pravo na dječji doplatak jer bi mi primanja bila veća od 1100 kuna po članu kućanstva ako bi netko od nas radio a plus ide još 2500 kuna od stanova.Maggie19 wrote:Sto si se ti, longi, zabrinuo za tvoja 3 DD? ;-D
Ja ne mogu imat ovo jer bi mi takva situacija bila pošto žena mora radit kako god okreneš a mora bi imat puno dice da dođem do 1100 kuna po glavi.
Dobro je dobro je. Srića pa nisan glup ko i neki pa da san te stvari ikad bazira na dječjem doplatku. Ima njih masu šta jesu pa on radi na crno il na minimalcu , žena doma a imaju kuću i još koju nekretninu uz nju ( neki apartman il zemlju itd ).Maggie19 wrote:Nije dobro.RayMabus wrote:Nemam ja pravo na dječji doplatak jer bi mi primanja bila veća od 1100 kuna po članu kućanstva ako bi netko od nas radio a plus ide još 2500 kuna od stanova.Maggie19 wrote:Sto si se ti, longi, zabrinuo za tvoja 3 DD? ;-D
Sad će ih naguzit. Ostat će s četvero petero dice doma bez prava na dječji doplatak jer ima više od jedne nekretnine.
2014-04-11
Ovo ti je samo primjer pokvarenosti države di ljude navlači da imaju troje , četvero i više dice i da se neće gledat broj nekretnina nego samo imovinska korist od njih i jel prelazi prag a sad kad nema para ide novi zakon po kojem i druga nekretnina isključuje mogućnost primanja dječjeg doplatka.
Ono ti si na selu i imaš kuću i oranicu i četvero dice i primaš dječji doplatak i ta oranica nije neki prihod al je imaš i sad će ti po osnovi toga ukinit dječji i ostaješ skupa s ženom i to četvero djece na vjetrometini nigdje.
Tko te jebe.
E al njima je stalo da ima više dice.
E moj čovik veliki ste vi lupeži da bi vama itko pametan virova
Zato van je iselilo sve živo u Njemačku
Vide da ste lopovi , prevaranti i čisti zajeb i da bi vlastitu mater pokrali da možete.
Ono ti si na selu i imaš kuću i oranicu i četvero dice i primaš dječji doplatak i ta oranica nije neki prihod al je imaš i sad će ti po osnovi toga ukinit dječji i ostaješ skupa s ženom i to četvero djece na vjetrometini nigdje.
Tko te jebe.
E al njima je stalo da ima više dice.
E moj čovik veliki ste vi lupeži da bi vama itko pametan virova
Zato van je iselilo sve živo u Njemačku
Vide da ste lopovi , prevaranti i čisti zajeb i da bi vlastitu mater pokrali da možete.
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Vlada odobrila 600 miljona kuna pomoći Croatia Airlinesu
» U prvih sedam mjeseci grad Split izdvojio 4,3 miljona kuna za novorođenčad
» Kini fali 60 miljona udavača, cijena po glavi pola milijuna kuna
» Afera u Splitu : Grad lancu Tommy čiji vlasnik ide na izbore dao 7 miljona kuna našeg novca bez natječaja
» NA KOJE PROGNANIKE ĆE VLADA POTROŠITI 3 MILIJARDE KUNA?!?
» U prvih sedam mjeseci grad Split izdvojio 4,3 miljona kuna za novorođenčad
» Kini fali 60 miljona udavača, cijena po glavi pola milijuna kuna
» Afera u Splitu : Grad lancu Tommy čiji vlasnik ide na izbore dao 7 miljona kuna našeg novca bez natječaja
» NA KOJE PROGNANIKE ĆE VLADA POTROŠITI 3 MILIJARDE KUNA?!?
Page 2 of 2