Dernek u Mariupolju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Dernek u Mariupolju
Trinity wrote:bemu yehudi, ubijaš me tim font sajzom...
U podpisu si ukrala jedan moj odgovor poslovnim partnerima.
Ponekad sam na A4 u samo nekoliko rečenica i s kratkim proračunom, odgovorio na veoma važno i osjetljivo pitanje. Naravno, to sam znao dobro zaračunati, jer netko drugi bi se mogao oko iste stvari mučiti i godinu dana, ali rezultata ne bi bilo.
Investitor bi protestirao zbog visoke cijene s pitanjem:
- Pa dobro, Ero, koliko si vremena ovo radio?
Moj odgovor je bio:
- 25 godina i 5 minuta.
Ero0- Posts : 498
2014-04-24
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:490933-Pucnji-i-eksplozije-u-Marijupolju
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Iosephvs-
2014-04-15
http://www.novosti.rs/vesti/planeta.299.html:490933-Pucnji-i-eksplozije-u-Marijupolju-Turcinov-Glasanje-za-otcepljenje-vodi-u-katastrofu
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
-Ukrala jesam, nisam znala da je tvoje, osim ako nisi napisao jedan priručnik...Ero0 wrote:
Ponekad sam na A4 u samo nekoliko rečenica i s kratkim proračunom, odgovorio na veoma važno i osjetljivo pitanje. Naravno, to sam znao dobro zaračunati, jer netko drugi bi se mogao oko iste stvari mučiti i godinu dana, ali rezultata ne bi bilo.
Moj odgovor je bio:
- 25 godina i 5 minuta.
- Koja godina više -manje...
Trinity-
2014-04-17
Trinity wrote:-Ukrala jesam, nisam znala da je tvoje, osim ako nisi napisao jedan priručnik...Ero0 wrote:
Moj odgovor je bio:
- 25 godina i 5 minuta.
Umjesto "ukrala" sad bih napisao "posudila"...
S godinama čovjek postaje finiji, a meni se događa upravoi obrnuto. Stalno imam poterbu pojačavati doživljaj...
A, da, nekog vraga sam i pisao-više puta, ali ne baš onakve stvari. Mada mi je danas žao da nisam i to.
Družio sam se s jednim karikaturistom, koji si je često posudio kakve moje stvari i subotom bi ih objavio u jednom poznatom mediju. No, ni ja nisam ništa bolji. I ja si počesto posudim kakvu pametnu od drugih...
Ovu iz tvog podpisa sam već koristio, kako bi ispao pametniji kod moje djece...
2014-04-24
Ja imam jaketu na kojoj piše -FBI-Iosephvs wrote:
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Nije namjerno.Jednostavno kopiram pa takoostane. Šta bih triba napraviti da bude normalno?Trinity wrote:bemu yehudi, ubijaš me tim font sajzom...
2014-04-20
Nego baš gledam na HRT, kažu da se kijevska paravojska povukla iz Mariupolja.
2014-04-20
S godinama bi čovjek trebao postati finiji, a onda otkrije forum...Ero0 wrote:Trinity wrote:-Ukrala jesam, nisam znala da je tvoje, osim ako nisi napisao jedan priručnik...Ero0 wrote:
Moj odgovor je bio:
- 25 godina i 5 minuta.
Umjesto "ukrala" sad bih napisao "posudila"...
S godinama čovjek postaje finiji, a meni se događa upravoi obrnuto. Stalno imam poterbu pojačavati doživljaj...
A, da, nekog vraga sam i pisao-više puta, ali ne baš onakve stvari. Mada mi je danas žao da nisam i to.
Družio sam se s jednim karikaturistom, koji si je često posudio kakve moje stvari i subotom bi ih objavio u jednom poznatom mediju. No, ni ja nisam ništa bolji. I ja si počesto posudim kakvu pametnu od drugih...
Ovu iz tvog podpisa sam već koristio, kako bi ispao pametniji kod moje djece...
Ove iz potpisa se sjetim kad pogledam unazad i unaprijed...
Trinity-
2014-04-17
Kad zalijepiš tekst, označi ga, gore u toolbaru nađi ikonu , klikni i odaberi font size.Yehudi wrote:Nije namjerno.Jednostavno kopiram pa takoostane. Šta bih triba napraviti da bude normalno?Trinity wrote:bemu yehudi, ubijaš me tim font sajzom...
Trinity-
2014-04-17
Možeš to napraviti i sa već objavljenim postovimaYehudi wrote:OK.
Trinity-
2014-04-17
Nemoj tuđe, prokleto je, kaže naša pisma...dabrov_brk wrote:
2014-04-24
- Code:
[quote="Yehudi"][size=20][color=#000000][font='Segoe UI', 'Gill Sans Light', Helvetica]Self-defense forces say the government forces used heavy weaponry while storming the local branch of the Interior Ministry. [i]“Armored vehicles approached the building and opened fire with heavy weapons. The building is old and has thick walls, so you can’t penetrate it with machine gun fire,”[/i] a representative of the self-defense forces told Interfax news agency.[/font][/color][/size]
[size=20][color=#000000][font='Segoe UI', 'Gill Sans Light', Helvetica][i]“On the central street of the city, I saw tanks and armored vehicles with the Ukrainian flags at around 11.40 am [local time]. Then, the city residents started to gather near the city executive committee building. Then some of the protesters tried to go to the district department of interior, but it seemed that the Kiev regime military was beginning to shoot at those who attempted to approach. I don’t know if they were shooting to kill, but at their legs – that’s for sure,”[/i] local resident Grigory told RT.[/font][/color][/size]
[size=20][color=#000000][font='Segoe UI', 'Gill Sans Light', Helvetica]Fašističke trupe kijevske hunte napadaju civile u Mariupolju. Teškim oružjem i tenkovima gadjaju civilne ciljeve u gradu. Jasno je da se tu radi o tzv-nacionalnoj gardi-(arkanovci) para postrojbama ekstremnih desničara.[/font][/color][/size]
[size=20][color=#000000][font='Segoe UI', 'Gill Sans Light', Helvetica][size=18][color=#292f33][font=Georgia, 'Times New Roman', Palatino, serif]tanks, national guard and gunfire in [/font][/color][/size][url=https://twitter.com/search?q=%23Mariupol&src=hash][size=18][color=#0084b4][font=Georgia, 'Times New Roman', Palatino, serif]#Mariupol[/font][/color][/size][/url][size=18][color=#292f33][font=Georgia, 'Times New Roman', Palatino, serif] today on [/font][/color][/size][url=https://twitter.com/search?q=%23VictoryDay&src=hash][size=18][color=#0084b4][font=Georgia, 'Times New Roman', Palatino, serif]#VictoryDay[/font][/color][/size][/url][size=18][color=#292f33][font=Georgia, 'Times New Roman', Palatino, serif] reports [/font][/color][/size][url=https://twitter.com/Ruptly][size=18][color=#0084b4][font=Georgia, 'Times New Roman', Palatino, serif]@Ruptly[/font][/color][/size][/url][size=18][color=#292f33][font=Georgia, 'Times New Roman', Palatino, serif] producer on the ground. Footage expected soon[/font][/color][/size][/font][/color][/size][/quote]
Code..
2014-04-24
Lindner warnt vor „militärischer Katastrophe“
Der FDP-Vorsitzende Christian Lindner mahnt auf dem Bundesparteitag der Liberalen in Dresden, mit Russland im Dialog zu bleiben.
Eine militärische Option gebe es in der Auseinandersetzung mit dem nuklear gerüsteten Russland jedenfalls nicht, das könnte nur zu einer „militärischen Katastrophe“ werden.
Der FDP-Vorsitzende Christian Lindner mahnt auf dem Bundesparteitag der Liberalen in Dresden, mit Russland im Dialog zu bleiben.
Eine militärische Option gebe es in der Auseinandersetzung mit dem nuklear gerüsteten Russland jedenfalls nicht, das könnte nur zu einer „militärischen Katastrophe“ werden.
2014-04-20
Pametan Njemački političar.Yehudi wrote:Lindner warnt vor „militärischer Katastrophe“
Christian Lindner -Der FDP-Bundesvorsitzende
2014-04-20
Yehudi wrote:Pametan Njemački političar.Yehudi wrote:Lindner warnt vor „militärischer Katastrophe“
Christian Lindner -Der FDP-Bundesvorsitzende
2014-04-24
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Page 2 of 3