JEDINI PRAVI SPORTSKI BREND
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: JEDINI PRAVI SPORTSKI BREND
dobar pokusaj pedercicu.scorpion wrote:maggie, ko ti je taj pičić na avataru?
tesko se mogu godine pederluka ponistiti ovim jeftinim trikom.
End- Posts : 21177
2015-08-25
Pa ko je rekao da pokušavam poništit tvoje godine pederluka?
Boli me kurac što ti voliš muškarce i što sanjaš sex sa Ronaldom. Kakve to veze ima sa mnom?
Boli me kurac što ti voliš muškarce i što sanjaš sex sa Ronaldom. Kakve to veze ima sa mnom?
scorpion wrote:Pa ko je rekao da pokušavam poništit tvoje godine pederluka?
On sanja seks s Ronaldom, a ti mu se klanjaš s svojim avatarom?
Općenito, nitko od vas nema pičku na avataru, niti ju je ikada imao, žešći pederluk...
Al najgori je niče. Nadimio se da mu se ne može dignuti do kraja životarenja, i zapravo mu je ravno. Pa ipak hoće da bude peder.
Niče, naspram tebe je Modni Mačak pravi Čak.
Guest- Guest
scorpion wrote:Pa ko je rekao da pokušavam poništit svoje godine pederluka?
Guest- Guest
Znači pravi hetero muškarci imaju pičke na avataru?mobiu$ wrote:Općenito, nitko od vas nema pičku na avataru, niti ju je ikada imao, žešći pederluk...
Al najgori je niče. Nadimio se da mu se ne može dignuti do kraja životarenja, i zapravo mu je ravno. Pa ipak hoće da bude peder.
Jel to znači da je maggie homo?
scorpion wrote:Znači pravi hetero muškarci imaju pičke na avataru?mobiu$ wrote:Općenito, nitko od vas nema pičku na avataru, niti ju je ikada imao, žešći pederluk...
Gaynalda nemaju sigurno.
Što sad, mene pitaš što imaju na avataru? Ne moraš se ti sramiti sebe, jasno je meni u kakvom sam pedobrlogu.
Guest- Guest
Neko je malo neuk, al nema veze...
Ipak je navijač kvarnerske podružnice GNK Lopova...
;)
;)
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:Neko je malo neuk, al nema veze...
;)
Zato genijalci iz Hajdudeka nemaju strategiju, trećina dioničara nije dala razrješnicu Upravi i NO, ostali bez predsjednika Uprave...
I popušili tu večer od kvarnerske podružnice posred Poljuda, al dobro, to se već podrazumijeva. Sa tim porazom podružnica ima bolji ukupni omjer u susretima s Hajdukom :)
Uobičajen dan za navijače splitske prevare od kluba.
Guest- Guest
Meni se Ronaldo sviđa kao nogometaš, dok ničeu, endu a izgleda i tebi se sviđa kao muškarac. U tome je osnovna razlikamobiu$ wrote:scorpion wrote:Znači pravi hetero muškarci imaju pičke na avataru?mobiu$ wrote:Općenito, nitko od vas nema pičku na avataru, niti ju je ikada imao, žešći pederluk...
Gaynalda nemaju sigurno.
Što sad, mene pitaš što imaju na avataru? Ne moraš se ti sramiti sebe, jasno je meni u kakvom sam pedobrlogu.
Brende?
Na kojoj temi na ViP-u si sjeba ovog neukog klošara?
Čita bi malo, napravija san kokice...
<3
<3
Last edited by fridrih_niche on 29/7/2020, 14:43; edited 1 time in total (Reason for editing : Hzv)
Guest- Guest
opa popravljas se, jos koji tjedan ovdje i dovest cemo mi tebe u red ne boj semobiu$ wrote:scorpion wrote:Pa ko je rekao da pokušavam poništit tvoje godine pederluka?
On sanja seks s Ronaldom, a ti mu se klanjaš s svojim avatarom?
2015-08-25
zamisli samo kako ga je brend ubio, klosar ne zna gdje udarafridrih_niche wrote:Brende?
<3
2015-08-25
Pobjegao iz neke ustanove izgledaBrat Brale wrote:Brate, ovaj je odvojena ličnost...
fridrih_niche wrote:Brende?
<3
Napisala megi uopće nije bilo ni rasprave. Ja sam mu samo rekao neka se drži ove staje.
Dobro to, i gore je dosadno ubi Bože. Već mogu postove kuckati umjesto njih, starački dom.
Guest- Guest
scorpion wrote:Pobjegao iz neke ustanove izgledaBrat Brale wrote:Brate, ovaj je odvojena ličnost...
Ja zbrisao iz ustanove, ti nisi u stanju ispasti Gaynaldu iz analnog prostora.
Pazi, ne velim ja da je tebi lako - Badr Hari ga je dobro raširio:20:
Guest- Guest
scorpion wrote:Meni se Ronaldo sviđa kao nogometaš, dok ničeu, endu a izgleda i tebi se sviđa kao muškarac. U tome je osnovna razlikamobiu$ wrote:scorpion wrote:Znači pravi hetero muškarci imaju pičke na avataru?mobiu$ wrote:Općenito, nitko od vas nema pičku na avataru, niti ju je ikada imao, žešći pederluk...
Gaynalda nemaju sigurno.
Nemoj molim te, osjećam susramlje nad ovakvim bijednim izmotavanjem.
Najbolje što mogu napisati o Gaynaldu - svaka čast na profesionalizmu i radnoj etici.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:Brate, ovaj je odvojena ličnost...
Ne izdvajam se od ostalih.
Ja sam čovjek iz naroda.
Guest- Guest
Brend - ubojica dječjeg lica...End wrote:zamisli samo kako ga je brend ubio, klosar ne zna gdje udarafridrih_niche wrote:Brende?
<3
Guest- Guest
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 3