OBAVIJEST STOKO
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
OBAVIJEST STOKO
Budući da se vaš kolega brend, a i neki drugi, petljaju oko VIP-a sa forama iz dječjeg vrtića, odlučio sam se za gostovanje.
Ovaj vaš pdf ionako nema veze s ničim...deset najboljih vesterna bez Sergia Leonea? Ubijte se kolektivno.
Otvoriti ću vam nove teme, stare idu u ropotarnicu.
Ubudući će ovo mjesto biti slavljenje športa, a poglavito nogometa, na primjeren i stručan način. Tko ne može, pifo i na zidić.
Ukratko, jebali ste ježa, zahvalite brendu, do njega smo mirno koegzistirali.
Ovaj vaš pdf ionako nema veze s ničim...deset najboljih vesterna bez Sergia Leonea? Ubijte se kolektivno.
Otvoriti ću vam nove teme, stare idu u ropotarnicu.
Ubudući će ovo mjesto biti slavljenje športa, a poglavito nogometa, na primjeren i stručan način. Tko ne može, pifo i na zidić.
Ukratko, jebali ste ježa, zahvalite brendu, do njega smo mirno koegzistirali.
Guest- Guest
Re: OBAVIJEST STOKO
Brat Brale wrote:Ovo neki antetov davno izgubljeni brat?
Obrati se brendu, on sve zna.
Nema posebne teme za Grobare, ali ima za Torsidu koja se svlači i prstohvat koksa na Stadionu JNA. Tamo će ti biti isto, bratski klubovi.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Živija ti meni...
I ja tebi jebem kompletnu žensku familiju.
Dobro, jebe ih cijela Dalmacija, al su svejedno nešto uske...
Guest- Guest
Ne mogu ti pomoći... obrati se nekom dok ti nije kasno. Ozbiljno
darth_vader-
2014-04-17
Pozdravi kevu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Pozdravi kevu
Ko nju nije pozdravio...stani u red.
Pozdravi djecu i posloži si ratni put, da barem djeluje uvjerljivo. ;)
Guest- Guest
jasambrend wrote:Ne mogu ti pomoći... obrati se nekom dok ti nije kasno. Ozbiljno
Nemaš ti meni što pomagati ni odmagati.
Ljudi, dajte shvatite da ja nisam ovdje od svoje volje. Živjeli smo jedni pored drugih, ali onda je brend otišao na VIP. Još da ima što za reći pa ajde.
Razumije se u teme tamo kao Braćala u pičku i Ante u DR.
Napisao sam mu barem tri puta što će vam natovariti na leđa.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Znači mali pimpek... e, jebi ga...
Ma dobro je, znali smo za to brend.
Za mene će ti trebati više od tih vrtićkih fora.
Stvarno, pozdravi žensku stranu familije. Pelene su majka.
Čudim se, razvaljivali ih horde migranata za crack, to im je bila najisplativija gaža...barem su se tako meni pohvalile. Tvoju kevu drmaju još od nesvrstanih, vidi se da si priglupi Semit.
Guest- Guest
jasambrend wrote:Baš te ugrizlo i ne pušta...
Ne, ne ja, brend.
Ovo je tvojih ruku djelo. :)
Dovedite ovu budaletinu u red, inače će vam .pdf do kraja tjedna ličit na smilje i bosilje.
Guest- Guest
Brat Brale wrote:FRANK wrote:Pozdravi kevu
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Počni se ponašati kao muško, a ne ko pizdek pa možda i popričamo...
darth_vader-
2014-04-17
Jel ovo onaj rijecki taliban kako se ono zvaojasambrend wrote:Počni se ponašati kao muško, a ne ko pizdek pa možda i popričamo...
2015-09-13
Neka ga neka tu na forumu.
Imamo trenutno najveceg kandidata sa BALOON DE KURAC
Imamo trenutno najveceg kandidata sa BALOON DE KURAC
2015-09-13
jasambrend wrote:Počni se ponašati kao muško, a ne ko pizdek pa možda i popričamo...
Zajebi te fore, gotovo je.
Guest- Guest
FRANK wrote:Jel ovo onaj rijecki taliban kako se ono zvaojasambrend wrote:Počni se ponašati kao muško, a ne ko pizdek pa možda i popričamo...
Pitaj si kevu, ona zna :)
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» GOTOVO JE STOKO
» U nedjelju strijeljanje stoko
» Stoko dokle vise Laz.
» OBAVIJEST
» osigurajte nam parking stoko drugotna
» U nedjelju strijeljanje stoko
» Stoko dokle vise Laz.
» OBAVIJEST