Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Davor Stier rekao da protiv ćirilice u Vukovaru nema ništa protiv.
Pobili ste milion nedužne srpske nejači,umjesto da im date malo čirilice da im zamažete oči,vi im još trljate sol na ranu.
To je pogrešna taktika,umjesto da sami kažemo,,braćo Srbi,hoće te li malo ćirilice'' onda bi se oni uvrijedili i rekli bi,,alo bre,koga vi zajebavate i podcjenjute,nismo nepismeni,znamo mi i latinicu''
To je pogrešna taktika,umjesto da sami kažemo,,braćo Srbi,hoće te li malo ćirilice'' onda bi se oni uvrijedili i rekli bi,,alo bre,koga vi zajebavate i podcjenjute,nismo nepismeni,znamo mi i latinicu''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
ja bi da se mene pita uveo 4 puta godišnje po tjedan ćirilice na svim instancama.... tada i tko umre ima da mu na spomenik epitaf ide na ćirilici... pa makar to zapalo i branka bačića i goordana jandrokovića....סמאל wrote:Pobili ste milion nedužne srpske nejači,umjesto da im date malo čirilice da im zamažete oči,vi im još trljate sol na ranu.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Cirilica kao sredstvo velikosrpskog imperijalizma!!!???
Stier lupa gluposti. Cirilica i u Srbiji jedva opstaje ...
Stier lupa gluposti. Cirilica i u Srbiji jedva opstaje ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Orepić: Brisanje nepostojećih prebivališta dovest će do ukidanja ćirilice u Vukovaru
» ''VIDEO: 'FANTASTIČNA JE, KAO DA SE SEKSAŠ S PRAVOM ŽENOM' Britanac otkrio kako spava s robotom četiri puta tjedno, a njegova žena nema ništa protiv ''
» Stier rekao da je EZ priznao Hrvatsku “prekasno”
» "IMAMO SNIMKU Franjevac prepričao što mu rekao Stier: "Andrej je otišao predaleko""
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» ''VIDEO: 'FANTASTIČNA JE, KAO DA SE SEKSAŠ S PRAVOM ŽENOM' Britanac otkrio kako spava s robotom četiri puta tjedno, a njegova žena nema ništa protiv ''
» Stier rekao da je EZ priznao Hrvatsku “prekasno”
» "IMAMO SNIMKU Franjevac prepričao što mu rekao Stier: "Andrej je otišao predaleko""
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
Page 2 of 2