Vidović Krišto: Plenkovićev program je irelevantan, vlada je sastavljena protustavno
Page 1 of 1
Vidović Krišto: Plenkovićev program je irelevantan, vlada je sastavljena protustavno
Screenshot: Nova TV
KAROLINA Vidović Krišto, zastupnica Domovinskog pokreta, gostovala je u Dnevniku Nove TV gdje je komentirala novi saziv sabora, program buduće vlade, a dotakla se i nošenja maski, odnosno nenošenja u njenom slučaju.
Na pitanje zašto odbija nositi masku u sabornici ističe da joj nije namjera nikoga provocirati.
"To su preporuke. Predsjedavajućeg sam pitala zašto ju moramo nositi, nije mi znao odgovoriti. Markotić je jedan od stručnjaka u mainstream medijima, ali ima niz epidemiologa koji govore suprotno. Nisam kompetentna, ali sam oprezna s nečim što kaže samo dvoje ljudi. Želim čuti zašto treba nositi maske. Predložila sam da glasamo o tome" rekla je Vidović Krišto te dodala da i inače nosi marame.
Vidović Krišto je komentirala program buduće vlade koji je danas predstavljen u saboru. Nazvala ga je irelevantnim, a formiranje vlade protuustavnim.
"Program Plenkovića je irelevantan jer je vlada sastavljena protuustavno. U Hrvatskoj više nemamo nijednu instituciju kojoj se možemo obratiti", rekla je Vidović Krišto pa dodala da je sastav nove vlade gotovo identičan prethodnoj.
"Opterećen je aferama", dodala je.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Similar topics
» Riječ ima Karolina Vidović Krišto!
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Vidović-Krišto: Lustracijom do gospodarskog oporavka i rasta!
» Macan nazvao Karolinu Vidović Krišto spodobom. Ona ga tužila i izgubila
» Karolina Vidović Krišto osniva svoju stranku
» Karolina Vidović Krišto: esej o dubokoj državi
» Vidović-Krišto: Lustracijom do gospodarskog oporavka i rasta!
» Macan nazvao Karolinu Vidović Krišto spodobom. Ona ga tužila i izgubila
Page 1 of 1