Prvi žetončić : Raspala se koalicija Pametnog , Fokusa i Darije Orešković
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Prvi žetončić : Raspala se koalicija Pametnog , Fokusa i Darije Orešković
To ti tako ide
Nitko ne želi blizu sebe nekog tko kaže da su oni koji sudjeluju u kriminalnim operacijama ok
Nitko normalan
I počme
Lov
Nitko ne želi blizu sebe nekog tko kaže da su oni koji sudjeluju u kriminalnim operacijama ok
Nitko normalan
I počme
Lov
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Uglavnom nebitna persona
Tribalo ju je naučit pameti
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/splitska-hakerica-marina-pretjerala-kada-je-pokusala-provaliti-u-sustav-mup-a-170681
Pleska
Tribalo ju je naučit pameti
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/crna-kronika/splitska-hakerica-marina-pretjerala-kada-je-pokusala-provaliti-u-sustav-mup-a-170681
Pleska
2014-04-11
Nego longi spominjao si scientologiju, imaš li kakve korisne linkove za Hrvatsku?
Guest- Guest
Šta te konkretno zanima ? Nešto posebno ili općenito.mobiu$ wrote:Nego longi spominjao si scientologiju, imaš li kakve korisne linkove za Hrvatsku?
2014-04-11
Ja sam to u Milanu studira tako da ovdje ne znam. Ima nešto knjiga prevedeno i tako to.
Nema mogućnosti studiranja materijala u Hrvatskoj.
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja sam to u Milanu studira tako da ovdje ne znam. Ima nešto knjiga prevedeno i tako to.
Pa scientološke institucije i programi, ne mora u Hrvatskoj, ali ovaj dio svijeta bi bio ok.
Zanima me psihologija i medicinske metode kojom se koriste.
Guest- Guest
Možeš i na pp ako su kontakt podaci, naravno.
Guest- Guest
To sve možeš pročitati u knjizi Dijanetika koja je prevedena na hrvatski. U toj knjizi ti je sve o tome detaljno i na tome im sve počiva.mobiu$ wrote:
Sve je transparanetno.
2014-04-11
Nemam to. Ja san to u Italiji studira , ne ovdje. Nemam te stvar tko šta ovdje radi. Ima nešto u Zagrebu. Ne znam baš ovdje previše. U Zagrebu ima nešto al ja san u Splitu pa ti nemam pojma.mobiu$ wrote:Možeš i na pp ako su kontakt podaci, naravno.
2014-04-11
Ako išta ovdje pokrenu to će vjerojatno biti Zagreb i Beograd pa će to povezat jer su i jedni i drugi scinetolozi a isto govorno područje. Davno san ja to studira i to u Italiji a u Splitu sam pa ako šta tamo i ima slabo sam upućen a i meni to nije više toliko zanimljivo.
Ok je stvar samo san je ja odavno nadiša pa mi to nije nešto novo da bi me sad previše zanimalo kad bi i bilo ovdje.
Ok je stvar samo san je ja odavno nadiša pa mi to nije nešto novo da bi me sad previše zanimalo kad bi i bilo ovdje.
2014-04-11
Dijanerika pdf
https://www.google.com/search?q=dijanetika+pdf&oq=dijanetika+pdf&aqs=chrome..69i57j0.3723j0j4&client=ms-android-droi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Ima cila knjiga na hrvatskom na internetu. Sve piše tu. Sve je transparentno.
https://www.google.com/search?q=dijanetika+pdf&oq=dijanetika+pdf&aqs=chrome..69i57j0.3723j0j4&client=ms-android-droi&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Ima cila knjiga na hrvatskom na internetu. Sve piše tu. Sve je transparentno.
2014-04-11
mobiu$ wrote:RayMabus wrote:Ja sam to u Milanu studira tako da ovdje ne znam. Ima nešto knjiga prevedeno i tako to.
Pa scientološke institucije i programi, ne mora u Hrvatskoj, ali ovaj dio svijeta bi bio ok.
Drži se dalje od toga lotka...
U biti osnova toga ti ide ka okultizmu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
RayMabus wrote:Ako išta ovdje pokrenu to će vjerojatno biti Zagreb i Beograd pa će to povezat jer su i jedni i drugi scinetolozi a isto govorno područje. Davno san ja to studira i to u Italiji a u Splitu sam pa ako šta tamo i ima slabo sam upućen a i meni to nije više toliko zanimljivo.
Koliko si im love dao ?
2018-04-10
RayMabus wrote:To sve možeš pročitati u knjizi Dijanetika koja je prevedena na hrvatski. U toj knjizi ti je sve o tome detaljno i na tome im sve počiva.mobiu$ wrote:
Sve je transparanetno.
To je tek uvod
2018-04-10
Ne ide osnova nego ako uđeš u samo scientološku crkvu pa onda tamo uđeš u dubinu.
Dijanetika knjiga ga neće ugrist. Može samo nešto naučit. To nije opasno.
Dijanetika knjiga ga neće ugrist. Može samo nešto naučit. To nije opasno.
2014-04-11
Pa knjige su možda 10 eura a tečajevi oko 50 do najviše sto eura al se isplate.Hektorović wrote:RayMabus wrote:Ako išta ovdje pokrenu to će vjerojatno biti Zagreb i Beograd pa će to povezat jer su i jedni i drugi scinetolozi a isto govorno područje. Davno san ja to studira i to u Italiji a u Splitu sam pa ako šta tamo i ima slabo sam upućen a i meni to nije više toliko zanimljivo.
Koliko si im love dao ?
Ništa.
Tečajeve o ekonomiji san isplatija već odavno i previše tako da san tu zaradija.
2014-04-11
Malo previše pametuješ za nekog tko o tome nema pojma a pričaš sa osobom koja o tome zna sve.Hektorović wrote:RayMabus wrote:To sve možeš pročitati u knjizi Dijanetika koja je prevedena na hrvatski. U toj knjizi ti je sve o tome detaljno i na tome im sve počiva.mobiu$ wrote:
Sve je transparanetno.
To je tek uvod
Dijanetika je knjiga i on me pitao o njihovim metodama i dao sam mu odgovor.
Ako se bojiš knjige a jbg onda , ostani zatucan.
2014-04-11
Stavija san namjerno pdf knjige Dijanetika koji ima cili preveden i na intrentu tako da može pogledat.
To je knjiga. Ako se bojite knjige ono ....onda nemate svoje ja.
Tebe ne može nitko nagovoriti na ništa ako ti nećeš.
Ugrist ćete knjiga pazi. Nemoj to čitat. Strahovlada. Ko da smo u fašizmu pa se ne smiju ni knjige čitat.
Al zato sve znate o tome a nikad niste ništa pročitali pa ste mjerodavni pričat o tome.
Ma.
To je knjiga. Ako se bojite knjige ono ....onda nemate svoje ja.
Tebe ne može nitko nagovoriti na ništa ako ti nećeš.
Ugrist ćete knjiga pazi. Nemoj to čitat. Strahovlada. Ko da smo u fašizmu pa se ne smiju ni knjige čitat.
Al zato sve znate o tome a nikad niste ništa pročitali pa ste mjerodavni pričat o tome.
Ma.
2014-04-11
Iskočit će vučijak ako se približiš toj knjizi. Pazi oštar pas.
A stvarno ste koma. Strah od knjige. Strah od znanja.
U knjigi je opisan analitički , rekativni i somatski um. Kako nastaje reaktivni um. Ooisan je auditing šta znači slušanje dakle jedna osoba sluša drugu dok ova prepričava neku traumu i tako se ti događaji polako vraćaju iz reaktivnog uma u analitički i više ne koče podsvjesno osobu.
I sve to kad pročitaš možeš primjenit na nekom svom prijatelju bez da ikad u životu kontaktiraš ikoga iz scientološke crkve.
Znači možeš sam.
Pazi oštar pas. Ugrist ćete. Iskače vučjak iz knjige kad joj se približiš.
Smješni ste.
A stvarno ste koma. Strah od knjige. Strah od znanja.
U knjigi je opisan analitički , rekativni i somatski um. Kako nastaje reaktivni um. Ooisan je auditing šta znači slušanje dakle jedna osoba sluša drugu dok ova prepričava neku traumu i tako se ti događaji polako vraćaju iz reaktivnog uma u analitički i više ne koče podsvjesno osobu.
I sve to kad pročitaš možeš primjenit na nekom svom prijatelju bez da ikad u životu kontaktiraš ikoga iz scientološke crkve.
Znači možeš sam.
Pazi oštar pas. Ugrist ćete. Iskače vučjak iz knjige kad joj se približiš.
Smješni ste.
2014-04-11
Čak i u katoličkoj crkvi se koristi ta metoda.
Zove se ispovid.
Pop je slušaoc a onaj koji se dođe ispovidit je onaj koji izbacuje nešto iz sebe šta ga muči.
A velike filozofije.
Zove se ispovid.
Pop je slušaoc a onaj koji se dođe ispovidit je onaj koji izbacuje nešto iz sebe šta ga muči.
A velike filozofije.
2014-04-11
RayMabus wrote:Malo previše pametuješ za nekog tko o tome nema pojma a pričaš sa osobom koja o tome zna sve.Hektorović wrote:RayMabus wrote:To sve možeš pročitati u knjizi Dijanetika koja je prevedena na hrvatski. U toj knjizi ti je sve o tome detaljno i na tome im sve počiva.mobiu$ wrote:
Sve je transparanetno.
To je tek uvod
Dijanetika je knjiga i on me pitao o njihovim metodama i dao sam mu odgovor.
Ako se bojiš knjige a jbg onda , ostani zatucan.
Koji si level?
Solidno sam čitao o tome bilo od strane njih, bilo od strane kritike.
No zanimljivije su mi ove knjige koje se bave čitavim tim miljeom u Californiji 40tih i 50tih
2018-04-10
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Raspala se vladajuća koalicija u Italiji
» Raspala se koalicija Možemo i Radničke fronte
» Prvi izborni test: Hoće li lijeva koalicija zbaciti Merkel s vlasti u Saarlandu?
» Amsterdam koalicija tko su oni u stvari?Napredni ili koalicija muljatora i kriminalaca
» Cacic ostaje Plenkijev zetoncic
» Raspala se koalicija Možemo i Radničke fronte
» Prvi izborni test: Hoće li lijeva koalicija zbaciti Merkel s vlasti u Saarlandu?
» Amsterdam koalicija tko su oni u stvari?Napredni ili koalicija muljatora i kriminalaca
» Cacic ostaje Plenkijev zetoncic
Page 4 of 5