Najveca nogometna reprezentacija
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
Najveca nogometna reprezentacija
To je jasno
NJEMACKA.
nitko toj momcadi nece moci prismrditi u 2020im ocekivam da ce se osvojiti 2 naslova svjetskih i 2 europska naslova
NJEMACKA.
nitko toj momcadi nece moci prismrditi u 2020im ocekivam da ce se osvojiti 2 naslova svjetskih i 2 europska naslova
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: Najveca nogometna reprezentacija
2021 ep
2022 sp.
Onda do 2030 ce se to barem jos jednom potvrdit
2022 sp.
Onda do 2030 ce se to barem jos jednom potvrdit
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
https://www.24sata.hr/sport/nosili-smo-taj-dres-u-paragvaj-ali-nismo-mogli-igrati-u-njemu-691321
2030 repka HB uzima mundial
2030 repka HB uzima mundial
Guest- Guest
GSKK. Jebala te Njemačka. Samo Hrvatska.FRANK wrote:To je jasno
NJEMACKA.
Similar topics
» 'DOK NOGOMETNA REPREZENTACIJA POBJEĐUJE... Imate li zločinačke namjere, ovo je vrijeme za vas upravo idealno'
» Nogometna Drzava Hrvatska.....
» Lijepa nogometna priča- NK Rijeka
» Ženska nogometna talibanska liga BiH
» HRVATSKA košarkaška reprezentacija dobila je izbornika
» Nogometna Drzava Hrvatska.....
» Lijepa nogometna priča- NK Rijeka
» Ženska nogometna talibanska liga BiH
» HRVATSKA košarkaška reprezentacija dobila je izbornika
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1