Doznajemo: šef HDZ-ove mladeži u Požegi uhvaćen pijan u vožnji. Izvrijeđao je policajce koji su ga zaustavili
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Doznajemo: šef HDZ-ove mladeži u Požegi uhvaćen pijan u vožnji. Izvrijeđao je policajce koji su ga zaustavili
znam, referiram se na temu.mobiu$ wrote:veber wrote:ako čuješ za neki daj javi, kćeri kupujem auto.mobiu$ wrote:Debo, jesi skužio kako beskamatni krediti, pod uvjetom da će biti vraćeni, ne mogu biti dodijeljeni o trošku poreznih obveznika?
Složiti liniju beskamatnog kredita?
To nije neizvedivo, samo je složeno, i ne isplati se zbog auta.
bmw daje "beskamatno" i daimler.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
Re: Doznajemo: šef HDZ-ove mladeži u Požegi uhvaćen pijan u vožnji. Izvrijeđao je policajce koji su ga zaustavili
debotoijusto wrote:
jos branis neobranjivo od neki dan ? spavas li dobro ? probava uredna ?
Ne branim te, debo - pitam te da li si shvatio koju razinu grandmaster faila si dosegnuo.
Spavam kao beba, probava kao vozni red u Njemačkoj... :)
Malčice si mi neurozan, barem si ti uvijek bio cool trol. Što se desilo? ;)
Guest- Guest
čuj, ako spavaš ko beba, budiš se svaku uru. ovisno o nivou nejači na koji je došla.
2014-12-30
veber wrote:
znam, referiram se na temu.
bmw daje "beskamatno" i daimler.
Uzmi najveći oglasnik u Dalmaciji i pogledaj tamo.
Iznajmljivači apartmana i donedavni veliki budže u panici prodavaju aute, a i njihove žene (dokad im još uopće budu žene). Možeš ih još stisnuti na pregledu, barem ti uočiš tehnički problem.
Prodati će ti maloj gotovo novi auto u bescjenje.
Guest- Guest
Okej, spavam 5 sati, budim se bez alarma, već godinama.veber wrote:čuj, ako spavaš ko beba, budiš se svaku uru. ovisno o nivou nejači na koji je došla.
Guest- Guest
i ja isto. samo 4-6.mobiu$ wrote:Okej, spavam 5 sati, budim se bez alarma, već godinama.veber wrote:čuj, ako spavaš ko beba, budiš se svaku uru. ovisno o nivou nejači na koji je došla.
kaj se tiče auta, tražim x5 ili ml. ja bi osobno uzeo patrol ako me pošalju u siriju.
kod nas je situacija u prometu takva da jednostavno želim nekaj veliko i teško, što nije garancija sigurnosti.
ford transit bi bio najbolji.
2014-12-30
Ne pijem, pijem rijetko
Vozim samo 20km iznad ograničenja(tipa ograničenje 70 a ti voziš 88 kamera te nikada ne snima, ona kida na 100km/h), pratim na cesti gdje su kamere, i sve skupa neman nikada problema
Vozim samo 20km iznad ograničenja(tipa ograničenje 70 a ti voziš 88 kamera te nikada ne snima, ona kida na 100km/h), pratim na cesti gdje su kamere, i sve skupa neman nikada problema
I to je to... ne kažem da nije bilo i gluparija s moje strane, ali onda se pokriješ po ušima i dobro... u prometu nikad nije dobro izazivati sranja koja na žalost nepozvana i sama dođu... neke stvari čovjeka brutalno osvijeste, jebeš kurčenje, nismo klinci..
darth_vader-
2014-04-17
imam navigaciju koja se spaja na kamere i radare.
sve preko interneta registrira. i javlja
ne vidi dsmo one stare fikne.
na zaslonu uvijek pokaže.
isto tako kamere snimaju sve okolo i ako naletim na radar, patrolu odmah šaljem na web.
to su igre mačke i miša.
mi miševi gubimo.
sve preko interneta registrira. i javlja
ne vidi dsmo one stare fikne.
na zaslonu uvijek pokaže.
isto tako kamere snimaju sve okolo i ako naletim na radar, patrolu odmah šaljem na web.
to su igre mačke i miša.
mi miševi gubimo.
2014-12-30
zveknete 40kmh preko dopuštenog. i kaj buš?jasambrend wrote:I to je to... ne kažem da nije bilo i gluparija s moje strane, ali onda se pokriješ po ušima i dobro... u prometu nikad nije dobro izazivati sranja koja na žalost nepozvana i sama dođu... neke stvari čovjeka brutalno osvijeste, jebeš kurčenje, nismo klinci..
znaš ti ko sam ja?
ili da zovem frenda koji mi jebe mater kasnije zbog gluposti.
šutiš.
da vozio sam preko, radar vam krivo pokazuje jer meni veli 98.
i bok. na kraju ti naplati da nisi imao pojas.
2014-12-30
veber wrote:mene je presretač "lovio" jer me snimio 324, tek se kamera na 284 ustabilizirala pa me snimila.
zahvaljujući šleperu pa ti se vidno polje suzi.
na naplatnim kućicama sam znao koga čekaju. platio cestarinu i odmah skrenuo desno.
prvo su pogledali motor, pa auto, pa siceve i onda smo svi zajedno otišli u heinzlovu.
opet velim bili su fer jer su mi mogli oduzet odmah vozačku, izbacit me iz auta i privest s lisicama. ovako sam došao doma i kasnije platio kaznu.
prije godinu dana me nekaj zaustavili, kontrola. ali prisloni vozačku na lap.
ooooo vi ste onaj?
kaj je s autom?
Toliko niti srbi ne lažu.
pokerjocker- Posts : 899
2017-09-13
2014-12-30
jasambrend wrote:mobiu$ wrote:1) nije “šef Mladeži HDZ-a u Požegi”;
2) imao je 0,89 promila, ispod toga u nekim krajevima ne smiješ ni sjedati za volan, a murja napravila scenu kao da je potopio kruzer nasred ceste; :)
3) i ja isto vrijeđam murju kad vidim da su tako nadrkani, onda im iscitiram Prekršajni zakon i Policijski postupovnik, i upozorim ih da su me lagali o pravu, što ne smiju. Naravno da diktafon na mobitelu radi, i naravno da ću zvati voditelja smjene PP, ravnatelja policije, itd.
Inače znaju biti fini ljudi koji imaju težak posao, ali nekada naprosto traže da im jebeš mater posred ceste, za sve one koji ne znaju kako ili ne smiju.
Nikad problema s njima nisam imao, a praštali su mi i pretjecanje preko pune crte, prekoračenje preko 40 u naselju... daš vozačku, priznaš, nemaš razloga glumiti majmuna i ako skuže da si normalan, ne jebu te...ne volim prašinarima otežavati ionako nezahvalan posao, većinom su to ok momci...
ja sam se uvijek uspio izvuć na pristojnost i finjaka, a sjeća se lotka mislim scene kad je mene i emilija zaustavio drot, ono joint leti kroz prozor pred drota...
sjećam se ja da si me zvao zbog polukružnog okreta preko duple pune crte.marcellus wrote:jasambrend wrote:mobiu$ wrote:1) nije “šef Mladeži HDZ-a u Požegi”;
2) imao je 0,89 promila, ispod toga u nekim krajevima ne smiješ ni sjedati za volan, a murja napravila scenu kao da je potopio kruzer nasred ceste; :)
3) i ja isto vrijeđam murju kad vidim da su tako nadrkani, onda im iscitiram Prekršajni zakon i Policijski postupovnik, i upozorim ih da su me lagali o pravu, što ne smiju. Naravno da diktafon na mobitelu radi, i naravno da ću zvati voditelja smjene PP, ravnatelja policije, itd.
Inače znaju biti fini ljudi koji imaju težak posao, ali nekada naprosto traže da im jebeš mater posred ceste, za sve one koji ne znaju kako ili ne smiju.
Nikad problema s njima nisam imao, a praštali su mi i pretjecanje preko pune crte, prekoračenje preko 40 u naselju... daš vozačku, priznaš, nemaš razloga glumiti majmuna i ako skuže da si normalan, ne jebu te...ne volim prašinarima otežavati ionako nezahvalan posao, većinom su to ok momci...
ja sam se uvijek uspio izvuć na pristojnost i finjaka, a sjeća se lotka mislim scene kad je mene i emilija zaustavio drot, ono joint leti kroz prozor pred drota...
2014-12-30
ma glupi antifriz... to kad imaš posla s njim
jebga, a ti me zoveš drugi dan.marcellus wrote:ma glupi antifriz... to kad imaš posla s njim
to odmah iz auta, nedaš vozačku i zoveš đokera.
2014-12-30
veber wrote:jebga, a ti me zoveš drugi dan.marcellus wrote:ma glupi antifriz... to kad imaš posla s njim
to odmah iz auta, nedaš vozačku i zoveš đokera.
ma, izvuko sam se... nikad mi niš nije stiglo
dobro, ali da znaš za budućnost.
2014-12-30
marcellus wrote:
Jebeš to, joint je za klince. ;)
Guest- Guest
ma da, za nas starije je koks.mobiu$ wrote:marcellus wrote:
Jebeš to, joint je za klince. ;)
kada uđemo u marcelovu dob možemo i po horsu.
ionako te ubroje pod covid.
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» DOZNAJEMO Ovo je hrvatska pravda: Maćešić pijan usmrtio mladića, u zatvoru proveo tek 13 mjeseci
» Zabilježen prvi prelaz na rusku, vodka stranu; Hrvatski vojni policajac uhvaćen pijan u NATO misiji
» Učenici svjedočili protiv vjeroučitelja koji bi strijeljao, doznajemo i kako se on brani
» Doznajemo nove detalje: Evo na koji način će se s covid-potvrdom ulaziti na koncerte i utakmice
» Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem
» Zabilježen prvi prelaz na rusku, vodka stranu; Hrvatski vojni policajac uhvaćen pijan u NATO misiji
» Učenici svjedočili protiv vjeroučitelja koji bi strijeljao, doznajemo i kako se on brani
» Doznajemo nove detalje: Evo na koji način će se s covid-potvrdom ulaziti na koncerte i utakmice
» Tko je HDZ-ovac koji nema priziv savjesti kad treba pijan prijetiti pištoljem
Page 2 of 2