DELITE! Ovo je Slobodan Abadzija iz Vojke koji konstantno godinama udomljava macke trobojke,cas ima 50 macaka trobojki u dvorištu,cas samo 5.non stop trazi nove na halo oglasima,mi definitivno sumnjamo da ih prodaje za krzno od kojeg se pravi cebad za reu
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: DELITE! Ovo je Slobodan Abadzija iz Vojke koji konstantno godinama udomljava macke trobojke,cas ima 50 macaka trobojki u dvorištu,cas samo 5.non stop trazi nove na halo oglasima,mi definitivno sumnjamo da ih prodaje za krzno od kojeg se pravi cebad za reu
Ja uvećavam avatar od Megi.
0-180 stupnjeva za 12-ak sekundi, ozbiljno. Tako još samo Mila Horvat djeluje na mene.
I jedna brineta s vremenske prognoze na RTS-u. Nemam pojma kakvo će vrijeme biti u Hrvatskoj, ali znam da će biti kiše u Valjevu cetvrtak na petak.
0-180 stupnjeva za 12-ak sekundi, ozbiljno. Tako još samo Mila Horvat djeluje na mene.
I jedna brineta s vremenske prognoze na RTS-u. Nemam pojma kakvo će vrijeme biti u Hrvatskoj, ali znam da će biti kiše u Valjevu cetvrtak na petak.
Guest- Guest
Re: DELITE! Ovo je Slobodan Abadzija iz Vojke koji konstantno godinama udomljava macke trobojke,cas ima 50 macaka trobojki u dvorištu,cas samo 5.non stop trazi nove na halo oglasima,mi definitivno sumnjamo da ih prodaje za krzno od kojeg se pravi cebad za reu
da ima veliko dupe.Noor wrote:da? kaj sam rekla? :)veber wrote:mi smo užasni, a ti odmah komentirala dupe moje šefice.Noor wrote:užasni stedanni1 wrote:Od struka pa gore.abraham wrote:
Po tko zna koji put , izvrstan avatar.
ovo od struka nadolje izgleda ko kokoš za pečenje. Trbušina i bataci.
i neke štucne na nogama.
i da ne spada u androgene žene.
ima 175 i 60 kila i tebi dupe i štucne padnu u oči.
a, ja napravio umjetničku fotku.
2014-12-30
veber wrote:da ima veliko dupe.Noor wrote:da? kaj sam rekla? :)veber wrote:mi smo užasni, a ti odmah komentirala dupe moje šefice.Noor wrote:užasni stedanni1 wrote:
Od struka pa gore.
ovo od struka nadolje izgleda ko kokoš za pečenje. Trbušina i bataci.
i neke štucne na nogama.
Ček, pa jel nije bilo veliko?
Moje je plivadon za ono
sada si se sjetila.Noor wrote:veber wrote:da ima veliko dupe.Noor wrote:da? kaj sam rekla? :)veber wrote:mi smo užasni, a ti odmah komentirala dupe moje šefice.Noor wrote:
užasni ste
i neke štucne na nogama.
Ček, pa jel nije bilo veliko?
Moje je plivadon za ono
žena ima dupe kao i auto koji vozi.
zato volimo elfa
2014-12-30
i ako straga nije 345/30/20 nije zanimljiva
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Merkelova ne odustaje već traži još tolerancije za nove emigrante koji traže sreću i novi život
» Kako su WHO(kojeg non stop citiraju naši liberalni/lijevi mediji) zajedno sa Kinezima zataškavali sve i poticali širenje virusa
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Hrvatska je uvučena u hibridni rat na Balkanu koji traje već godinama i polako eskalira.
» MAGA Amerikanac kojeg traži FBI zatražio politički azil u Bjelorusiji
» Kako su WHO(kojeg non stop citiraju naši liberalni/lijevi mediji) zajedno sa Kinezima zataškavali sve i poticali širenje virusa
» Britanski think tank traži označavanje svih onih koji na bilo koji način podupiru Rusiju
» Hrvatska je uvučena u hibridni rat na Balkanu koji traje već godinama i polako eskalira.
» MAGA Amerikanac kojeg traži FBI zatražio politički azil u Bjelorusiji
Page 2 of 2