Denkverbot
Page 4 of 50
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Re: Denkverbot
metilda wrote:ma dakako, sve znam
sve sve sve sve
koji je smisao komunikacije ako sve znas ne znam samo..
kic wrote:metilda wrote:ma dakako, sve znam
sve sve sve sve
koji je smisao komunikacije ako sve znas ne znam samo..
pa znala sam da će venus doći..
a znam dakako da znam i ostalo, nu htjela bih govoriti o istini među ovom hrpetinom laži
Guest- Guest
venus wrote:
Svi znamo da je RH u skladu sa svojim Ustavom sekularna zemlja.
Ali znaš li što to zapravo znači i podrazumjeva?
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:venus wrote:
Dobro, hoće li bilo tko odgovoriti na ovo moje pitanje?
Guest- Guest
Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:venus wrote:
ja znam, naravno, al' da se ne ističem ...
Guest- Guest
metilda wrote:Speare Shaker wrote:Speare Shaker wrote:venus wrote:
ja znam, naravno, al' da se ne ističem ...
Bojim se da si ti jedina ovdje koja to zna.
Dobro, možda aben, makar takve teme zapravo njega slabo zanimaju.
Guest- Guest
kic wrote:
wow spear zna razliku između društva i države
To zna doslovce svaka budala. A kakve to veze ima sa sekularizacijom države?
Guest- Guest
daj sveznalice odite na drugi topic pun mi vas je kufer, nit ste zanimljivi ni pametni ni smijesni
kic wrote:
daj sveznalice odite na drugi topic pun mi vas je kufer, nit ste zanimljivi ni pametni ni smijesni
Dobro, ti si bar smiješan pa tu imaš neku prednost.
Guest- Guest
Zanimljivo!kic wrote:
Kada sam ja to govorila, bila sam svakakva. Najčešće su rečenice bile: ovo je forum, svi mogu pisati kako žele i gdje žele, dalje neću jer je ovo poanta.
mativka- Posts : 5957
2018-08-07
pa imas pravo i isto dalje i smatram, forum je slovodno podrucje
ali nemam volje nakon radnog dana doci ovdje i naletit na neke "kojima forum nije zivot" ali ipak zive za izvlacenje zivaca nepoznatim ljudima na njemu, ugl dođeš tu i kažeš jednu rečenicu o trenutnom papi a ova te povede od 7 stoljeća do nemila i nedraga i jos ti trpa rijeci u usta i nameće svoju istinu, pa bokte jebo dođe mi da psujem ko gnječ nek se gone u tristo tisuća kuraca jer mi je stvarno više pukao neki film i nek idu na svoj pdf religiju s tim jer me to uopce ne zanima da netko me tako prqvi mulcem-
kic wrote:
ali nemam volje nakon radnog dana doci ovdje i naletit na neke "kojima forum nije zivot" ali ipak zive za izvlacenje zivaca nepoznatim ljudima na njemu, ugl dođeš tu i kažeš jednu rečenicu o trenutnom papi a ova te povede od 7 stoljeća do nemila i nedraga i jos ti trpa rijeci u usta i nameće svoju istinu, pa bokte jebo dođe mi da psujem ko gnječ nek se gone u tristo tisuća kuraca jer mi je stvarno više pukao neki film i nek idu na svoj pdf religiju s tim jer me to uopce ne zanima da netko me tako prqvi mulcem-
bacaj i ching
Guest- Guest
kic wrote:
dakle da remiziramo
bila sam tu i kad se pisalo o pohlepi i siromaštvu i kapitalizmu i svemu i svačemu..
izgleda da su prave i jedine zabranjene misli one kršćanske..
dragi dječače, razmislite malo o tome..
kad dođe tvoje vrijeme, a doći će, pitat ćeš se zašto sam bogohulio dok su mi pokušavali reći istinu
no nitko neće ispisati tvoj život osim tebe samoga.. ni ja ni speare ni tvoji miljenici..
ni perun ni mokoš ni i ching ni nitko pa ni Bog sam..
i nemoj preozbiljno shvaćati forum
Guest- Guest
A na neki način, i ja kada sam spomenula neka idu na kultne i nastave svoja druženja sam dočekana na nož.kic wrote:
Činjenica je da smo nas troje održavali ovu temu 6 godina. Ponekad sam se i sama prisilila da nešto priupitam, samo da ne zamre...
Čim su došli drugi, bila sam sretna jer volim raznolikost...sve do bezrazložnih napada. Konverzacija, kao da je usmjerena na osobu, a ne na misao. Imam osjećaj drskosti osoba, a ne njihovih iskrenih promišljanja.
šest godin je prošlo?
n ti isusa, kako vrime leti...
koja je rozlika između filozofskog i hrvackih studija?
sekularizacija je passe, tribamo razroditi kako odvojiti državu i mirovinski sustav
n ti isusa, kako vrime leti...
koja je rozlika između filozofskog i hrvackih studija?
sekularizacija je passe, tribamo razroditi kako odvojiti državu i mirovinski sustav
2014-04-16
mativka wrote:
Konverzacija, kao da je usmjerena na osobu, a ne na misao.
"Great minds discuss ideas, average minds discuss events, small minds discuss people."
Eleanor Roosevelt
Guest- Guest
Page 4 of 50 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 27 ... 50
Page 4 of 50