Klekni, lezi - tuku mitraljezi
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Klekni, lezi - tuku mitraljezi
PIŠE NINO ĐULA
Predsjednik se, malo-pomalo, teškom riječju i slabim djelom brendira u demokrata sovjetskog tipa
Šef države pliva, možda bolje reći pluta, na neupravljivom valu koronaskepticizma, potresofobije i malodušnosti
Autor: Nino Đula
Objavljeno: 18. srpanj 2020. 11:12
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/predsjednik-se-malo-pomalo-teskom-rijecju-i-slabim-djelom-brendira-u-demokrata-sovjetskog-tipa-15008793
Predsjednik se, malo-pomalo, teškom riječju i slabim djelom brendira u demokrata sovjetskog tipa
Šef države pliva, možda bolje reći pluta, na neupravljivom valu koronaskepticizma, potresofobije i malodušnosti
Autor: Nino Đula
Objavljeno: 18. srpanj 2020. 11:12
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/predsjednik-se-malo-pomalo-teskom-rijecju-i-slabim-djelom-brendira-u-demokrata-sovjetskog-tipa-15008793
Re: Klekni, lezi - tuku mitraljezi
Budala, a mogao je i dalje s Albancima gurat biznis...
Dok patronizira nad koronastožerom, državnim institucijama i medijima, predsjednik države pliva, možda bolje reći pluta, na neupravljivom valu koronaskepticizma, potresofobije i malodušnosti.
Milanović koristi taj prostor da se postavi kao tobože superiorniji, informiraniji...
to ga Sanjica fila..i ona je epidemiologinja
ero hoces broj moba od koli?Eroo wrote:Budala, a mogao je i dalje s Albancima gurat biznis...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Klekni, lezi...vuksadinare wrote:ero hoces broj moba od koli?Eroo wrote:Budala, a mogao je i dalje s Albancima gurat biznis...
jbt kada se sjećam koliko je ovaj as dnevno ubijajo forum sa temom o pijanoj kraljici, evo sada vidim baš mi je drago da je nema.. vjerujem čak da je i kolindi bolje.. negdje će se uhljebiti i primati pare, i nitko je neće snimati kako pijana tetura.. i najvažnije mi nećemo dnevno gledati 10ak novih tema hvalospjeva o pijanici
Još ćete i zažaliti da je nemate.AssadNaPodmornici wrote:jbt kada se sjećam koliko je ovaj as dnevno ubijajo forum sa temom o pijanoj kraljici, evo sada vidim baš mi je drago da je nema.. vjerujem čak da je i kolindi bolje.. negdje će se uhljebiti i primati pare, i nitko je neće snimati kako pijana tetura.. i najvažnije mi nećemo dnevno gledati 10ak novih tema hvalospjeva o pijanici
Klekni, lezi-tuku mitraljezi...karijes...LOL...
AssadNaPodmornici wrote:jbt kada se sjećam koliko je ovaj as dnevno ubijajo forum sa temom o pijanoj kraljici, evo sada vidim baš mi je drago da je nema.. vjerujem čak da je i kolindi bolje.. negdje će se uhljebiti i primati pare, i nitko je neće snimati kako pijana tetura.. i najvažnije mi nećemo dnevno gledati 10ak novih tema hvalospjeva o pijanici
naravno da joj je bolje, tamo bar neće biti okružena orangutanima i orangutankama koje bi joj mjerile duljinu trepavica
Uz bivšu hrvatsku predsjednicu za nove članove MOO-a u petak su izabrani i svi ostali predloženi kandidati: Kubanka Marie de la Caridad Colon Ruenes, saudijska princeza Reeme Bandar Al-Saud, Battushig Batbold iz Mongolije i proslavljeni britanski atletičar te predsjednik Svjetske atletike Sebastian Coe.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/grabar-kitarovic-nakon-primanja-u-moo-to-je-priznanje-dosezima-hrvatskog-sporta-1417954 - www.vecernji.hr
jedna kraljica jedna princeza jedna drzacica koplja jedan mongol jebote...i jedan iz moje mladosti sportasNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:jbt kada se sjećam koliko je ovaj as dnevno ubijajo forum sa temom o pijanoj kraljici, evo sada vidim baš mi je drago da je nema.. vjerujem čak da je i kolindi bolje.. negdje će se uhljebiti i primati pare, i nitko je neće snimati kako pijana tetura.. i najvažnije mi nećemo dnevno gledati 10ak novih tema hvalospjeva o pijanici
naravno da joj je bolje, tamo bar neće biti okružena orangutanima i orangutankama koje bi joj mjerile duljinu trepavicaUz bivšu hrvatsku predsjednicu za nove članove MOO-a u petak su izabrani i svi ostali predloženi kandidati: Kubanka Marie de la Caridad Colon Ruenes, saudijska princeza Reeme Bandar Al-Saud, Battushig Batbold iz Mongolije i proslavljeni britanski atletičar te predsjednik Svjetske atletike Sebastian Coe.
Pročitajte više na: https://www.vecernji.hr/sport/grabar-kitarovic-nakon-primanja-u-moo-to-je-priznanje-dosezima-hrvatskog-sporta-1417954 - www.vecernji.hr
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Pozicije za uhljebljivanje zasluženih kadrovadebotoijusto wrote:jedna kraljica jedna princeza jedna drzacica koplja jedan mongol jebote...i jedan iz moje mladosti sportasNoor wrote:AssadNaPodmornici wrote:jbt kada se sjećam koliko je ovaj as dnevno ubijajo forum sa temom o pijanoj kraljici, evo sada vidim baš mi je drago da je nema.. vjerujem čak da je i kolindi bolje.. negdje će se uhljebiti i primati pare, i nitko je neće snimati kako pijana tetura.. i najvažnije mi nećemo dnevno gledati 10ak novih tema hvalospjeva o pijanici
naravno da joj je bolje, tamo bar neće biti okružena orangutanima i orangutankama koje bi joj mjerile duljinu trepavicaUz bivšu hrvatsku predsjednicu za nove članove MOO-a u petak su izabrani i svi ostali predloženi kandidati: Kubanka Marie de la Caridad Colon Ruenes, saudijska princeza Reeme Bandar Al-Saud, Battushig Batbold iz Mongolije i proslavljeni britanski atletičar te predsjednik Svjetske atletike Sebastian Coe.
Neće ona tamo niti šta raditi niti će je tko išta pitati, plaća će biti redovita i dobra.
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
navodno nema place nego dnevnice/troskovi placeni
nadam se da vise nece imati potrazivanja od ove napacene drzave
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Sadašnji vam nije o'ša dalje od Spičkovine...i eventaualno do Drača, tako da nemate brige s troškovima.debotoijusto wrote:navodno nema place nego dnevnice/troskovi placeni
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Usicarit ce ona igranjem kamena lica, dok joj Ero na balkonu pod okriljem noci dok mu zena spava, tihim glasom na nevidljivom klaviru pjeva Lijepa li si.debotoijusto wrote:navodno nema place nego dnevnice/troskovi placeni
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Ovcoidi pojma nemaju zašto za što im glava služi. Zanimljivo, za bradu znaju.Pirate wrote:Usicarit ce ona igranjem kamena lica, dok joj Ero na balkonu pod okriljem noci dok mu zena spava, tihim glasom na nevidljivom klaviru pjeva Lijepa li si.debotoijusto wrote:navodno nema place nego dnevnice/troskovi placeni
Jel joj klices po slovenscini ili po hrvaski?
2019-09-06
Lijepa i zgodna, da :)Pirate wrote:Usicarit ce ona igranjem kamena lica, dok joj Ero na balkonu pod okriljem noci dok mu zena spava, tihim glasom na nevidljivom klaviru pjeva Lijepa li si.debotoijusto wrote:navodno nema place nego dnevnice/troskovi placeni
Jes' dabome, ima figuru prave rasne zene. Vidi se da je jela puno kvalitetnog mesa i jogurta. :DNoor wrote:Lijepa i zgodna, da :)Pirate wrote:Usicarit ce ona igranjem kamena lica, dok joj Ero na balkonu pod okriljem noci dok mu zena spava, tihim glasom na nevidljivom klaviru pjeva Lijepa li si.debotoijusto wrote:navodno nema place nego dnevnice/troskovi placeni
Ni ne cudi me sto joj Ero pjeva u samotnim ljetnim nocima na balkonu.
2019-09-06
Budi dobar!Pirate wrote:Jel joj klices po slovenscini ili po hrvaski?
Noor wrote:Lijepa i zgodna, da :)Pirate wrote:Usicarit ce ona igranjem kamena lica, dok joj Ero na balkonu pod okriljem noci dok mu zena spava, tihim glasom na nevidljivom klaviru pjeva Lijepa li si.debotoijusto wrote:navodno nema place nego dnevnice/troskovi placeni
Balkanoidi ne podnose pametne, odlično educirane i sposobne.
Sva sreća da se Tesla odselio navrijeme, uništili bi i njega.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» klekni subotom i pomoli se za muskarce
» BIH leži na zlatu
» Leftardi se tuku
» Josep Borrell: Potvrdili smo da budućnost Bosne i Hercegovine leži u EU ( a ne u Turskoj )
» Pošalješ tuku u Istanbul
» BIH leži na zlatu
» Leftardi se tuku
» Josep Borrell: Potvrdili smo da budućnost Bosne i Hercegovine leži u EU ( a ne u Turskoj )
» Pošalješ tuku u Istanbul
Page 1 of 2