Radnička fronta : Obnovit ćemo Jugoslaviju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Radnička fronta : Obnovit ćemo Jugoslaviju
Zašto ne čitaš kompletan moj opus na ovoj temi?vuksadinare wrote:vratio se ti brljijastreb wrote:I BH Hrvati. Njima je jasno da bez Juge nema veze s Hrvatskom.
H4vatska do Drine je utopija.
Galaktički đeneral je bliži tom stanju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ovdje mozgovi u rangu predskolskog narastaja
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
https://en.m.wikipedia.org/wiki/The_Left_(Slovenia)
10% slovenskog biračkog tijela , 8 od ukupno 90 članova parlamenta u slovenskom parlamentu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
RayMabus wrote:Postoji povijest 20 stoljeća i ako netko tu nije tu skužija nego mu se mora objasniti da 99,99% tih Prečana Jugoslaviju doživljava kao spajanje s matičnom državom i proširenom Srbijom a ne nekakvom federacijom naroda itd....
Ima rješenje za takve.
Ti "Slovenci" previše mudruju.
2014-04-11
Sve blješti, sve traje samo jedan dan, svi se nude, svi se prodaju, trguju svojim jedinim vlastitim životom, glume, otuđeni, otužni.
Sve je strunulo u ludilu, ogađeno, izvitopereno.
Kad bih vidio jedan zdrav krumpir u moru ljigavih lažnih dijamanata, možda bi mi sijao poput sunca. Nema ničega.
Sve je strunulo u ludilu, ogađeno, izvitopereno.
Kad bih vidio jedan zdrav krumpir u moru ljigavih lažnih dijamanata, možda bi mi sijao poput sunca. Nema ničega.
crvenkasti-
2014-04-17
RayMabus wrote:Peovička napada
https://www.klix.ba/vijesti/regija/stranke-ljevice-iz-bivse-jugoslavije-donose-deklaraciju-o-regionalnoj-solidarnosti/200717073
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Pirate likes this post
Vođeni ovim principima, mi, potpisnici ove deklaracije obavezujemo se da ćemo se, unutar naših društava, kao i regionalno, boriti protiv:
• ksenofobije prema ljudima u pokretu, izbjeglicama i migrantima;
• zatvaranja granica i podizanja zidova i žica;
Uz otpor navedenim politikama i idejama, zalagat ćemo se za:
• obnovu i razvoj javnog zdravstva kao društvenog prioriteta koji podrazumijeva da svaka osoba, bez obzira na državljanstvo, ima slobodan i besplatan pristup kvalitetnoj zdravstvenoj zaštiti;
• radno zakonodavstvo i radne uslove koji će štititi radnice i radnike, a ne profit;
• slobodno kretanje, nastanjivanje, studiranje i zasnivanje radnog odnosa unutar zemalja regiona;
• regionalnu saradnju po pitanju izbjeglica i migranata, prava na azil i nastanjivanje;
dakle, kvalitetno i besplatno zdravstveno za svaku osobu bez obzira na drzavljanstvo a otvorene granice za migrante i njihovo nastanjivanje
i stavljaju radnika ispred profita
2014-04-19
jos samo fali da svi imaju minimalnu placu bez obveze da rade
eldorado
eldorado
2014-04-19
Zaostajemo, Francuzi su vec na petoj republici :DLeviathan2 wrote:kak kazu
treca sreca :D
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
jastreb wrote:Zašto ne čitaš kompletan moj opus na ovoj temi?vuksadinare wrote:vratio se ti brljijastreb wrote:I BH Hrvati. Njima je jasno da bez Juge nema veze s Hrvatskom.
H4vatska do Drine je utopija.
Galaktički đeneral je bliži tom stanju.
opus (lat.: djelo).
1. U općem značenju: djela nekog umjetnika uzeta u cjelini, sve što je jedan umjetnik stvorio (npr. Michelangelov opus).
...ili Jastrebov, da :P
Baljezganja salonskih levičara koji su mentalno još u 20 stoljeću.
2014-04-11
nisi ti upratio "treća sreća" je kod nas zabranjena Ustavom, a i nema apsolutno nikakve veze sa francuskom...Pirate wrote:Zaostajemo, Francuzi su vec na petoj republici :DLeviathan2 wrote:kak kazu
treca sreca :D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
uprolazu likes this post
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Radnička Fronta - vratit ćemo se u šumu radi Hase
» Antifa i Radnicka fronta:'Pocujte Cetnici,Ustase,Belogardejci pustajte migrante ili cemo vam mi pokazati'
» RADNIČKA FRONTA ZBIRNO
» Radnička fronta u Šibeniku
» Za sve je kriva Radnička Fronta
» Antifa i Radnicka fronta:'Pocujte Cetnici,Ustase,Belogardejci pustajte migrante ili cemo vam mi pokazati'
» RADNIČKA FRONTA ZBIRNO
» Radnička fronta u Šibeniku
» Za sve je kriva Radnička Fronta
Page 2 of 2