Ne mo'š vjerovati!Večernji objavio cmizdrenje ratnog zločinca iz Škabrnje Miroslava Mlinara koji je obolio od korone.
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ne mo'š vjerovati!Večernji objavio cmizdrenje ratnog zločinca iz Škabrnje Miroslava Mlinara koji je obolio od korone.
Dobro, nije Medved znao da je glas za ADz i glas za Mlinara. Nisu niti drugi glasaci. ovo je bogara ti Vranjin ADZ....
abraham- Posts : 14669
2014-04-14
Re: Ne mo'š vjerovati!Večernji objavio cmizdrenje ratnog zločinca iz Škabrnje Miroslava Mlinara koji je obolio od korone.
mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:
zali se koalicjskom partneru..vecernji postupa po naređenju...
Mislim da je ovo malo preozbiljno za takvu vrst zajebancije.
Uostalom, svojedobno je Škoro glasovao da Slobodan Uzelac bude potpredsjednik Vlade, niste mu to uzeli za zlo...
A i da ste bili malo pametniji i umjereniji, u skladu s kapacitetima, mogli ste participirati u vlasti, samo HDZ i DP. Ali dobro, nazalno krmče i Haso su tu da misle, vi ste dobri za kmečanje...
🤪
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
...pupi im se ruga..a sta mu mogu..nista..on je sad vlast....drugi covjek iza plenkija...abraham wrote:Dobro, nije Medved znao da je glas za ADz i glas za Mlinara. Nisu niti drugi glasaci. ovo je bogara ti Vranjin ADZ....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Jaaaaadan ...vuksadinare wrote:http://www.vecernji.hr/vijesti/hospitaliziran-zbog-korone-place-i-govori-ova-bolest-je-nemilosrdna-cuvajte-se-1417806
Sjecam se one histerije oko Mlinarevog klanja....
Sta reci ...mozda nije krscanski ali zelim mu da sto duze pozivi u braku sa Koronom, da se sto duze i sto gore napati i da na kraju balade slavno krepa.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Nema vise pravih ujkana...jos od 45temarcellus wrote:Sovak wrote:Je l' to onaj kojeg smo klali 1991.?
Je jebate ... a niš', slabo smo klali.
ni ujkani više nisu što su nekad bili
Danas postoje samo salonski ujkani ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ne brini za svoje kršćanske osjećaje.Ringo10 wrote:Jaaaaadan ...vuksadinare wrote:http://www.vecernji.hr/vijesti/hospitaliziran-zbog-korone-place-i-govori-ova-bolest-je-nemilosrdna-cuvajte-se-1417806
Sjecam se one histerije oko Mlinarevog klanja....
Sta reci ...mozda nije krscanski ali zelim mu da sto duze pozivi u braku sa Koronom, da se sto duze i sto gore napati i da na kraju balade slavno krepa.
Ja bi mu uveo liniju za infuziju/transfuziju, ladno ga rezao strojem za salamu jedno tjedan dana. U međuvremenu elektrošokovi kroz klemice na očima, dok se ne otope. Hranio bi ga njegovim prstima.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...pupi im se ruga..a sta mu mogu..nista..on je sad vlast....drugi covjek iza plenkija...abraham wrote:Dobro, nije Medved znao da je glas za ADz i glas za Mlinara. Nisu niti drugi glasaci. ovo je bogara ti Vranjin ADZ....
Tko o čemu, fuk o koalicijskim partnerima HDZ-a.
Oni nas kao jebu, moš mislit. Vi nam onda pišete zadaće ;)
Guest- Guest
mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:...pupi im se ruga..a sta mu mogu..nista..on je sad vlast....drugi covjek iza plenkija...abraham wrote:Dobro, nije Medved znao da je glas za ADz i glas za Mlinara. Nisu niti drugi glasaci. ovo je bogara ti Vranjin ADZ....
ne da vas jebu nego vam još poslije toga obrišu kurac o zavjese i užicaju nešto love za cugu
pa jebu vas....sa cim ih plenki jebe..kajtazi,pupi,sada i onaj bosnjak....ponasju se vise kao oporba nego vlast...procitaj pupovceve novosti kako s enabacuju hrackanjem po plenkiju i hdzu...ne bi da tako ni ovi iz RF-a...velim ti..mislis da je pupijev zemo mlinar slucajno osvanuo na naslovnici vecernjeg a da pupi nema umjesane prste...mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:...pupi im se ruga..a sta mu mogu..nista..on je sad vlast....drugi covjek iza plenkija...abraham wrote:Dobro, nije Medved znao da je glas za ADz i glas za Mlinara. Nisu niti drugi glasaci. ovo je bogara ti Vranjin ADZ....
2015-09-08
marcellus wrote:
ne da vas jebu nego vam još poslije toga obrišu kurac o zavjese i užicaju nešto love za cugu
Dobro, u godinama si, treba se i tebi na nešto dignuti.
Nego kad si tu - ja sam očekivao tekst o DMC-12, ne o prevarantu. Spomenuo si Collina Chapmana koji je radio šampionske bolide i ubijao šampione. Jel’ bi mogao tekst o njemu i njegovim bolidima?
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
pa jebu vas....sa cim ih plenki jebe..kajtazi,pupi,sada i onaj bosnjak....ponasju se vise kao oporba nego vlast...procitaj pupovceve novosti kako s enabacuju hrackanjem po plenkiju i hdzu...ne bi da tako ni ovi iz RF-a...velim ti..mislis da je pupijev zemo mlinar slucajno osvanuo na naslovnici vecernjeg a da pupi nema umjesane prste...
Tko o čemu, ti o Pupiju.
A sad čuj. Pupovca je iritantan etnobiznismen, koji, za razliku od većine srpskih političara u Hrvatskoj se nije priključio pobuni. Ostao je sa naše strane i pozvao je Srbe na lojalnost hrvatskoj državi.
S time je sigurno napravio više za Hrvatsku u DR od recimo Škore. Ili Beljaka. Ili Hase.
Može i od Andreja, ali on nikada nije izigravao ljutog bojovnika i lidera desnice. ;)
Guest- Guest
tssss....mobiu$ wrote:vuksadinare wrote:
pa jebu vas....sa cim ih plenki jebe..kajtazi,pupi,sada i onaj bosnjak....ponasju se vise kao oporba nego vlast...procitaj pupovceve novosti kako s enabacuju hrackanjem po plenkiju i hdzu...ne bi da tako ni ovi iz RF-a...velim ti..mislis da je pupijev zemo mlinar slucajno osvanuo na naslovnici vecernjeg a da pupi nema umjesane prste...
Tko o čemu, ti o Pupiju.
A sad čuj. Pupovca je iritantan etnobiznismen, koji, za razliku od većine srpskih političara u Hrvatskoj se nije priključio pobuni. Ostao je sa naše strane i pozvao je Srbe na lojalnost hrvatskoj državi.
S time je sigurno napravio više za Hrvatsku u DR od recimo Škore. Ili Beljaka. Ili Hase.
Može i od Andreja, ali on nikada nije izigravao ljutog bojovnika i lidera desnice. ;)
2015-09-08
medved nekidan branio koaliciju sa pupovcevim sdssom a ovi ga ruse...kilo mozga
https://www.portalnovosti.com/rabljena-sedmica-branitelji-21-stoljeca
https://www.portalnovosti.com/rabljena-sedmica-branitelji-21-stoljeca
2015-09-08
vuksadinare wrote:
tssss....
I to je sve što ćemo slušati iz oporbenih klupa.
“Nema Vlade bez nas!” iz izbornog stožera DP-a u izbornoj noći.
“Plenki sastavlja protuustavno Vladu!” Karolina Vidović-Krišto, koja citira iz konteksta komentar Ustavnog suda na izborni zakon iz 2010, u kojem se problematiziraju zastupnici iz XI. i XII. izborne jedinice.
Prikopametna Karolina nije pročitala odluku u cijelosti, a nije se sjetila ni da je DP podržao u XI. IJ listu generala Glasnovića.
Nazalno krmče je izfantaziralo da Ermina ne smije podržati Vladu, jer da SDSS ne podržava neovisno Kosovo.
Pa mijenjaj više tog dilera jbt.
Guest- Guest
Da nema Vlade bez DP-a...
Plenki prazni mjehur svako jutro po fuku, marcelu, nazalnom krmčetu i DP-u.
Ostalo im je samo da kmeče protiv Pupija. Fantastično.
Guest- Guest
mobiu$ wrote:marcellus wrote:
Dobro, u godinama si, treba se i tebi na nešto dignuti.
Nego kad si tu - ja sam očekivao tekst o DMC-12, ne o prevarantu. Spomenuo si Collina Chapmana koji je radio šampionske bolide i ubijao šampione. Jel’ bi mogao tekst o njemu i njegovim bolidima?
pa gle, meni je lik zanimljiviji od auta. Mislim, kolko lud moraš bit da probaš zajebat medelinski kartel, i onda srećom naletit na fbi?
da, biće za jedan od idućih brojeva. Inače chapman je isto bio vrlo mutan tip...
jebote plenki u dupe sto bi rekao moj pok.stric..a mozda te i trpa kad ga tako strastveno branismobiu$ wrote:Da nema Vlade bez DP-a...
2015-09-08
Sovak wrote:
Je l' to onaj kojeg smo klali 1991.?
Nismo ga mi, njegovi su ga, kako bi ga medijski prikazali kao žrtvu ustaškog terora.
I to uz anesteziju, jer lik nije mogao podnijeti bol.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:
jebote plenki u dupe sto bi rekao moj pok.stric..a mozda te i trpa kad ga tako strastveno branis
Taman posla mi treba još i da Škoro bude osobno ljubomoran na mene...
Guest- Guest
marcellus wrote:
pa gle, meni je lik zanimljiviji od auta. Mislim, kolko lud moraš bit da probaš zajebat medelinski kartel, i onda srećom naletit na fbi?
da, biće za jedan od idućih brojeva. Inače chapman je isto bio vrlo mutan tip...
Dobro, da, ono “Vuk s Wall Streeta” na najjače. :)
Ajde o Chapmanu i Lotusu...
Guest- Guest
mobiu$ wrote:marcellus wrote:
Dobro, da, ono “Vuk s Wall Streeta” na najjače. :)
Ajde o Chapmanu i Lotusu...
iduće je zora arkus duntov i vette... chapman svakako, ajde možda za rujan
Similar topics
» Papa Franja obolio od korone?
» Gjenero napustio studio N1 Televizije: Ne mogu sjediti s onima koji brane ratnog zločinca
» obris.org, portal koji je 'objavio dijelove non-papera' se outao...
» Srbin veliča Gotovinu!Napali ga što igra u filmu koji veliča ratnog zločinca
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
» Gjenero napustio studio N1 Televizije: Ne mogu sjediti s onima koji brane ratnog zločinca
» obris.org, portal koji je 'objavio dijelove non-papera' se outao...
» Srbin veliča Gotovinu!Napali ga što igra u filmu koji veliča ratnog zločinca
» ISIL objavio video koji prikazuje njihovu verziju kraja svijeta
Page 2 of 3