Meggle gasi proizvodnju u Osijeku i šuška se da će je prebaciti u Srbiju
Page 4 of 20
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Re: Meggle gasi proizvodnju u Osijeku i šuška se da će je prebaciti u Srbiju
Jel znate kako se ovaj problem rješava ? Država otvorit trgovi u Osijeku. Šupa obična , ko skladište i unutra osnovne namirnice koje su sve proizvodene u Hrvatskoj i onda penzionerima umjesto da podigne penzije da karticu i 500 kuna svaki mjesec i samo tu mogu kupovat.
Jel želiš penziju ? E pa morat ćeš pokretat hrvatsku proizvodnju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
abraham wrote:Daklem afrika?????? Nitko tmo nece ulagati niti to sada radi. Postoje i razlozi zasto. Rast stanovnistva ce samo pridonijeti seobama stanovnistva. Gladan stomak je najbolji pokretac. Europa uopce nije spremna za nadolazecu najezdu. Ne postoje mehanizmi a politicki je totalno oslabljena. Za 20-30 godina europa nece uopce biti ugodno mjesto za zivljenje..
nije više ni sad.
Ili još bolje , poseban proizvod a kategorija da se može provuć na tu karticu i kad odeš u dućan imaš tih svojih 500 kuna il koliko već i vidiš koji su to proizvodi u dućanu , uzmeš i na blagajnu i provućeš tih 500 kuna.RayMabus wrote:Jel znate kako se ovaj problem rješava ? Država otvorit trgovi u Osijeku. Šupa obična , ko skladište i unutra osnovne namirnice koje su sve proizvodene u Hrvatskoj i onda penzionerima umjesto da podigne penzije da karticu i 500 kuna svaki mjesec i samo tu mogu kupovat.
Ajde moj čovik i vi kapitalizam i kome će oni šta određivat
Tko kontrolira protok novca kontrolira sve.
2014-04-11
Plenki nedavno...tssss..pa on je bacio u vodu ovih dana nakon izbora vec nekoliko obecanja..pa se vratio na populisticku pricu o milijardama koje padaju sa neba..valjda mu jos vjeruju samo šašavi penzici i ovi tipa lotka,šper,tetrijeb,kic,tre
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/gasi-se-mljekara-u-osijeku-plenkovic-nedavno-izvozit-cemo-mlijeko-u-kinu-1502722/
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/gasi-se-mljekara-u-osijeku-plenkovic-nedavno-izvozit-cemo-mlijeko-u-kinu-1502722/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Nek propada cila prehrambena industrija. Meni znaju okrpit pet posto poreza na stanove iako su građeni na mojoj zemlji a onda daje univerzalnu penziju neradnicima i to im plaća u kešu umisto da kad je već tako onda samo kartica na kojoj možeš kupovat hranu u dućanu i proizvode napravljene u državi da potakneš iste te koji zarađuju za te izmišljene mirovine.
Propadaj gubo.
Propadaj gubo.
2014-04-11
....sad bi on najrajse nekog drugog okrivio...ali koga?...RayMabus wrote:Nek propada cila prehrambena industrija. Meni znaju okrpit pet posto poreza na stanove iako su građeni na mojoj zemlji a onda daje univerzalnu penziju neradnicima i to im plaća u kešu umisto da kad je već tako onda samo kartica na kojoj možeš kupovat hranu u dućanu i proizvode napravljene u državi da potakneš iste te koji zarađuju za te izmišljene mirovine.
Propadaj gubo.
2015-09-08
mobiu$ wrote:pizzon wrote:hrvatska koja je realno imala
najbolje startne pozicije nakon raspada, lagano tone u prosek baljana.
Fenomenalne startne pozicije, trećina zemlje okupirana, 250.000 prognanih, milijun izbjeglih iz BiH, srušena četvrtina stambenog fonda, 25.000 mrtvih, od toga 400 djece...
Ma pravi Singapur, puno vam hvala, znati ćemo vam se odužiti.
to posebna tema
ako bismo, brojali mrtve, ranjene,
protetane tokom 20.veka
tu ste prvi po učinkovitosti
u evropi, odmah iza u- tate hitlera
staljina ne racunam.
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Ma tko ih jebe. Nek su oni dali penzije u kešu probisvjetima koji ih nisu zaslužili.vuksadinare wrote:....sad bi on najrajse nekog drugog okrivio...ali koga?...RayMabus wrote:Nek propada cila prehrambena industrija. Meni znaju okrpit pet posto poreza na stanove iako su građeni na mojoj zemlji a onda daje univerzalnu penziju neradnicima i to im plaća u kešu umisto da kad je već tako onda samo kartica na kojoj možeš kupovat hranu u dućanu i proizvode napravljene u državi da potakneš iste te koji zarađuju za te izmišljene mirovine.
Propadaj gubo.
Fala ti Bože šta im ovaj Meggle i ovih 160 radnika plus još bar toliko koperanata neće punit mirovinski stup.
2014-04-11
a nije mu najbolje krenuo novi mandat...pa opet okrenuo pricu iz predizborne kampanje o padanju eu milijardi sa neba....ocekivano...bitno da je pupi stavio mlinara na prvu stranicu vecernjaka....tssssssRayMabus wrote:Ma tko ih jebe. Nek su oni dali penzije u kešu probisvjetima koji ih nisu zaslužili.vuksadinare wrote:....sad bi on najrajse nekog drugog okrivio...ali koga?...RayMabus wrote:Nek propada cila prehrambena industrija. Meni znaju okrpit pet posto poreza na stanove iako su građeni na mojoj zemlji a onda daje univerzalnu penziju neradnicima i to im plaća u kešu umisto da kad je već tako onda samo kartica na kojoj možeš kupovat hranu u dućanu i proizvode napravljene u državi da potakneš iste te koji zarađuju za te izmišljene mirovine.
Propadaj gubo.
Fala ti Bože šta im ovaj Meggle i ovih 160 radnika plus još bar toliko koperanata neće punit mirovinski stup.
2015-09-08
inace vidim..anusic se cupa,vadi na sve nacine...pljuvaju ga po fejsu i drugim mrezama u prvom redu ovi iz osijeka i okolice..velim srecom se ovo desilo poslije izbora...
2015-09-08
Anušić:Šefe spašavaaaj imaš šta na lageru da se spasim?
Plenki:Imam.Evo za koji dan uplata od pet milijardi eura.Obec'o mi Mišel.Tri tebi odmah na racun slijecu.
Anušić:car si Plenki
Plenki:Hvala(hi,hi odjebo on,dobro mi je za izbore posluzio)
Plenki:Imam.Evo za koji dan uplata od pet milijardi eura.Obec'o mi Mišel.Tri tebi odmah na racun slijecu.
Anušić:car si Plenki
Plenki:Hvala(hi,hi odjebo on,dobro mi je za izbore posluzio)
2015-09-08
Meggle triba odjebat. Pratio sam detaljno šta rade u Bihaću i ovo uopće nije čudno šta gase ovu u Osijeku jer će ta u BiH opskrbljivat i BiH i Hrvatsku i Sloveniju itd.
Daj makni mi ih s očiju i uvedi te kartice od 500 kuna za penzionere i gotovo. Šta imaš s njima pričat.
Daj makni mi ih s očiju i uvedi te kartice od 500 kuna za penzionere i gotovo. Šta imaš s njima pričat.
2014-04-11
U komunizmu, država ucjenjuje kapital, u kapitalizmu, kapital ucjenjuje državu. The end.AssadNaPodmornici wrote:Ovo je važnija tema nego 99% drugih
160 radnika dobija otkaz, a neće se vršiti otkup za 200 farmi više
Dodajte još članove familije, Dodajte još da će pasti potrošnja recimo u trgovinama, kafićima, i da je zadnji pogon u Osijeku vjerojatno drug Tito otvorio
Država čak spominje da bi im "plaćala" da se ne ugase
Zar nije jednostavnije da se oformi grupa ljudi domoljuba i da pitaju kapitaliste zašto u RH izbjegavaju kao vrag tamjan, a zašto sve države oko nas čak i jebena bosna počinje hvatati investicije u industriju
Prije manje od 20godina RH je izvozila 4puta više od Srbije
Srbija nas je po industrijskom izvozu stigla još 2018 godine, tamo se otvaraju pogoni, kod nas se gasi
Ne može cijela država biti uski pojas obale koji će zarađivati turističke devize i pola zadržati sebi a pola slati u Zagreb za uhljebe i ne može cijela RH ekonomija biti samo to.
Slavonija postaje mordor, za vrijeme austrougarske slavonske regije su imale standard blizu austrijskih pokrajina, a još za vrijeme juge nije bila velika razlika između osijeka i zagreba
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Uvjeti poslovanja će biti loši dok god radna snaga ne bude potpuno besplatna. Zašto da se lažemo.marcellus wrote:kaya wrote:Ma da, pa onda ako je tako im isto roboti u hr ili srb ? Zašto onda sele u srb?vuksadinare wrote:inace veber je tu u pravu..npr.prije dva tjedna phillps je ugasio svoj pogon zbog toga u makedoniji...a nije da su tamo place bog zna sto i troskovi..jednsotavno vise im se isplati robot..naime ne treba mu dati placu makar od 300 eura..
naveli su, uvjeti poslovanja su loši.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Hoće li meni sada megle biti šta jeftiniji u dućanu?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Jel oni prave jogurt?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Jel oni prave jogurt?
da, malo jeftiniji od dukata
ali sad proizvodnja seli u srbiju, znači etikete će nam dolaziti na ćirilici
2015-08-06
abraham wrote:Za 20-30 godina europa nece uopce biti ugodno mjesto za zivljenje..
taman da zaokružim svoj životni vijek...klince ionako planiram preko bare....
2015-08-06
ionako ti dolazi na kirilici, glagoljici hrkljuš i ostalim narodima i narodnostima.epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Jel oni prave jogurt?
samo jogurt iz vindije.
2014-12-30
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Jel oni prave jogurt?
Kolinda ća imati manji izbor
crvenkasti-
2014-04-17
veber wrote:ionako ti dolazi na kirilici, glagoljici hrkljuš i ostalim narodima i narodnostima.epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Jel oni prave jogurt?
samo jogurt iz vindije.
ja čitam i pišem ćirilicu, ali čisto onko...trebao i biti i hrvatski prijevod ..jer inače je to posezanje preko jogurta
2015-08-06
Page 4 of 20 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 12 ... 20
Similar topics
» Tesla želi proizvodnju baterija iz Njemačke prebaciti u SAD
» INA gasi proizvodnju benzina u Rafineriji Sisak
» Austrijanci odlučili: Selimo proizvodnju u Srbiju
» Zapali vatru,pa gasi:Jupiter Bem stabilno drži Srbiju na rubu rata!
» Liga šampiona se gasi – UEFA rekla "da" bogatima i ostavila Srbiju bez elite
» INA gasi proizvodnju benzina u Rafineriji Sisak
» Austrijanci odlučili: Selimo proizvodnju u Srbiju
» Zapali vatru,pa gasi:Jupiter Bem stabilno drži Srbiju na rubu rata!
» Liga šampiona se gasi – UEFA rekla "da" bogatima i ostavila Srbiju bez elite
Page 4 of 20