Bezlični gradovi i još bezličniji život
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Bezlični gradovi i još bezličniji život
https://www.index.hr/magazin/clanak/netko-je-prefarbao-omiljeni-mural-malog-princa-u-zagrebackoj-dubravi/2198768.aspx
Re: Bezlični gradovi i još bezličniji život
vjerojatno radnička fronta;
buržujski je trošiti na pituru dok penzioneri kopaju po kontejnerima
buržujski je trošiti na pituru dok penzioneri kopaju po kontejnerima
2014-04-16
Netko voli estetiku socrealizma više od ulične kreativnosti.
Guest- Guest
možda je odvraćalo pozornost vozačima, pa su gazili pješake
2014-04-16
aj nek prebrisu murale bbb-ovaca
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:aj nek prebrisu murale bbb-ovaca
te bi huliganske oznake tribalo obavezno skidati
2014-04-16
pa ajd da vidim oce li skinuti...u mom kvartu su pokusali prebrisati jedan mural bbb-ovaca--mislim poceli ne i zavrsili... ... onda su bbb-ovci napisali iznad..'ajd pičke da vas jos jednom vidimo najebat cemo vam se onda i sestre i matere'aben wrote:vuksadinare wrote:aj nek prebrisu murale bbb-ovaca
2015-09-08
aben wrote:možda je odvraćalo pozornost vozačima, pa su gazili pješake
to sam pomislio kad sam vidio one fore s: 3D pješačkim, ili 3D lokvama ili oštećenjima na cesti
kad bih vidio lebdeći pješački ili lokvu ispred sebe, mislim da bih to išao zaobići - ergo mogućnost za sudar s tim kreativnostima se samo povećava
vuksadinare wrote:pa ajd da vidim oce li skinuti...u mom kvartu su pokusali prebrisati jedan mural bbb-ovaca--mislim poceli ne i zavrsili... ... onda su bbb-ovci napisali iznad..'ajd pičke da vas jos jednom vidimo najebat cemo vam se onda i sestre i matere'aben wrote:vuksadinare wrote:aj nek prebrisu murale bbb-ovaca
legalizirati sve droge, a policijske snage zadužene za vatanje dilerov okrenuti protiv huligana. mislin, u 21 stoljeću smo, triba van stati na kroj
2014-04-16
...stari moj to je vojska...uvijek netko dezura da li ce netko brisati mural ili grafit...ako netko pokusa...reakcija je munjevita i ne bas dobra po one koji su pokusaliaben wrote:vuksadinare wrote:pa ajd da vidim oce li skinuti...u mom kvartu su pokusali prebrisati jedan mural bbb-ovaca--mislim poceli ne i zavrsili... ... onda su bbb-ovci napisali iznad..'ajd pičke da vas jos jednom vidimo najebat cemo vam se onda i sestre i matere'aben wrote:vuksadinare wrote:aj nek prebrisu murale bbb-ovaca
legalizirati sve droge, a policijske snage zadužene za vatanje dilerov okrenuti protiv huligana. mislin, u 21 stoljeću smo, triba van stati na kroj
2015-09-08
aben wrote:vuksadinare wrote:pa ajd da vidim oce li skinuti...u mom kvartu su pokusali prebrisati jedan mural bbb-ovaca--mislim poceli ne i zavrsili... ... onda su bbb-ovci napisali iznad..'ajd pičke da vas jos jednom vidimo najebat cemo vam se onda i sestre i matere'aben wrote:vuksadinare wrote:aj nek prebrisu murale bbb-ovaca
još gora je Torcida, svaku autobusnu stanicu su zapišali svojim grbom, ništa drugo ne može nos promoliti, a u svijetu ima tako lijepih murala-
tko prvi busna i podhonik njegovkic wrote:aben wrote:vuksadinare wrote:pa ajd da vidim oce li skinuti...u mom kvartu su pokusali prebrisati jedan mural bbb-ovaca--mislim poceli ne i zavrsili... ... onda su bbb-ovci napisali iznad..'ajd pičke da vas jos jednom vidimo najebat cemo vam se onda i sestre i matere'aben wrote:vuksadinare wrote:aj nek prebrisu murale bbb-ovaca
još gora je Torcida, svaku autobusnu stanicu su zapišali svojim grbom, ništa drugo ne može nos promoliti, a u svijetu ima tako lijepih murala-
2015-09-08
kic wrote:aben wrote:možda je odvraćalo pozornost vozačima, pa su gazili pješake
to sam pomislio kad sam vidio one fore s: 3D pješačkim, ili 3D lokvama ili oštećenjima na cesti
kad bih vidio lebdeći pješački ili lokvu ispred sebe, mislim da bih to išao zaobići - ergo mogućnost za sudar s tim kreativnostima se samo povećava
ali nojnojvjerojatnije poanta mologa princa vriđo uhljebarsko ćudoređe, pa su ga pod izlikon da nemo dozvolu, istrli
2014-04-16
to je paravojska, hooligan lives dont mattervuksadinare wrote:...stari moj to je vojska...uvijek netko dezura da li ce netko brisati mural ili grafit...ako netko pokusa...reakcija je munjevita i ne bas dobra po one koji su pokusaliaben wrote:vuksadinare wrote:pa ajd da vidim oce li skinuti...u mom kvartu su pokusali prebrisati jedan mural bbb-ovaca--mislim poceli ne i zavrsili... ... onda su bbb-ovci napisali iznad..'ajd pičke da vas jos jednom vidimo najebat cemo vam se onda i sestre i matere'aben wrote:vuksadinare wrote:aj nek prebrisu murale bbb-ovaca
2014-04-16
kic wrote:
mamu ti j
..ovdje bih uvjek sjeo na kocnicu,da ne zakucam auto u ove "blokove"....genijalno..!!!
Guest- Guest
hehe, ovo je za popikavanje :Pkic wrote:
mamu ti j
mobiu$ wrote:Netko?
Pa valjda ZG komunalno poduzeće.
kicinjo,
pa komunalno, well duh
2014-04-16
aben wrote:mobiu$ wrote:Netko?
Pa valjda ZG komunalno poduzeće.
kicinjo,
pa komunalno, well duh
https://www.index.hr/magazin/clanak/poznato-je-tko-je-prefarbao-mural-malog-princa-u-zagrebu/2198925.aspx
NAVIJAČKA skupina Bad Blue Boysi prefarbala je mural Malog princa u zagrebačkoj Dubravi, a umjesto njega tamo je sad veliki mural BBB-a, javlja Dnevnik.hr
Mjesni odbor dopustio je navijačima izradu grafita u podvožnjaku, ali pod uvjetom da ne diraju postojeće grafite, odnosno Malog princa.
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» CNN piše o strancima koji su odabrali Hrvatsku za život: ‘Ljudi su divni, a život nije skup‘
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» "15 minuta gradovi u Kini"
» Lebdeći gradovi u Kini!?!
» Rim i Sarajevo postaju pobratimski gradovi
» ŽIVOT VANI .. od plaće do plaće život ne pruža ništa... sve samo rad, trka, stres, borba...nemaš nikoga i ništa
» "15 minuta gradovi u Kini"
» Lebdeći gradovi u Kini!?!
» Rim i Sarajevo postaju pobratimski gradovi
Page 1 of 2