Kenwood Kenon: Hrvatska očekuje dvostruko veći iznos od onoga što je dosad imala od EU-a
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Kenwood Kenon: Hrvatska očekuje dvostruko veći iznos od onoga što je dosad imala od EU-a
hm da...objasni to onima iz megglea...eno anusic vec zove plenkija..'hečljp heljp spasi radna mjesta'...da vidimo na djelu plenkijamobiu$ wrote:Ajme otrov vam se cijedi niz očnjake... :)
Vučko pa gdje ti je duša? :)
I to nisu krediti, već sam pisao o tome. To je doslovce novac da se i gradi i zapošljava i radi.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Kenwood Kenon: Hrvatska očekuje dvostruko veći iznos od onoga što je dosad imala od EU-a
iskreno...ne bi bio u kozi plenkija...ljude ne zanima jer on nabavio novac da bi fol napravio neku cestu nego ocuvanje radnih mjesta...nek nabavi ulagace...
2015-09-08
fond je ustanovljen, vjerovatno će se povećati.mobiu$ wrote:Ajme otrov vam se cijedi niz očnjake... :)
I to nisu krediti, već sam pisao o tome. To je doslovce novac da se i gradi i zapošljava i radi.
zna se kako i koliko će neka država dobit.
novac ide direktno onome kojem je odobren zahtjev.
eu ne bu dala za žito, ako se vodi pod pašnjak.
2014-12-30
nece njih biti sve dok je lopovluk i kriminal na drzavnoj razini,a Pravosudje korumpirano-slobodno zaboravivuksadinare wrote:iskreno...ne bi bio u kozi plenkija...ljude ne zanima jer on nabavio novac da bi fol napravio neku cestu nego ocuvanje radnih mjesta...nek nabavi ulagace...
Guest- Guest
pa evo plenkiju mogucnosti da to rjesi..on je ionako covjek brisela pa i angele...nista ga ne sprjecava osim izborne i stranacke bazeLegendovich wrote:nece njih biti sve dok je lopovluk i kriminal na drzavnoj razini,a Pravosudje korumpirano-slobodno zaboravivuksadinare wrote:iskreno...ne bi bio u kozi plenkija...ljude ne zanima jer on nabavio novac da bi fol napravio neku cestu nego ocuvanje radnih mjesta...nek nabavi ulagace...
2015-09-08
da je Bog,ne moze..sve je u menthalitetu nacije..evo 30 godina after,i josh niti koraka naprijed..to nesh vrlo jasno govori..vuksadinare wrote:pa evo plenkiju mogucnosti da to rjesi..on je ionako covjek brisela pa i angele...nista ga ne sprjecava osim izborne i stranacke bazeLegendovich wrote:nece njih biti sve dok je lopovluk i kriminal na drzavnoj razini,a Pravosudje korumpirano-slobodno zaboravivuksadinare wrote:iskreno...ne bi bio u kozi plenkija...ljude ne zanima jer on nabavio novac da bi fol napravio neku cestu nego ocuvanje radnih mjesta...nek nabavi ulagace...
Guest- Guest
pa i nije bas..imas djelova zemlje gdje ulagaci dolaze..i ulazu..ima lijep niz primjera...no problem je uvijek tamo gdje je hdz na vlasti...slavonija,dalmacija...tu plenki treba hitno rjesavati stvar...jer tamo lokalne hdzove kadabahije se ponasaju kao d aim nitko ne moze nista...ako plenki ne pocisti njih đaba mu sto kreci..i prica price...Legendovich wrote:da je Bog,ne moze..sve je u menthalitetu nacije..evo 30 godina after,i josh niti koraka naprijed..to nesh vrlo jasno govori..vuksadinare wrote:pa evo plenkiju mogucnosti da to rjesi..on je ionako covjek brisela pa i angele...nista ga ne sprjecava osim izborne i stranacke bazeLegendovich wrote:nece njih biti sve dok je lopovluk i kriminal na drzavnoj razini,a Pravosudje korumpirano-slobodno zaboravivuksadinare wrote:iskreno...ne bi bio u kozi plenkija...ljude ne zanima jer on nabavio novac da bi fol napravio neku cestu nego ocuvanje radnih mjesta...nek nabavi ulagace...
2015-09-08
...no problem za plenkija da te stranacke kabadahije ga podrzavaju sve dok ne ugrozava njihove interese...i dok mu oni miluju jaja..ali kad bi ih dirnuo...tek onda bi nastalo sranje po njega u stranci....zato ih ne dira..to sto se rjesio nekih zbog nekih unutarstranackih ideoloskih matrica i nije takav problem za razliku da dirne u njihove privilegije,muljaze i slicno...tu bi izgubio sigurno vecinu u stranci u tom slucaju
2015-09-08
ma sve je to sitno i slabo...dolaze i josh brze odlaze kad skuze,kakva se igra igra..volio bih da je drugacije,ali nije ..gledas prosjek kako ljudi zive,zajebi "prosjecnu placu"..vuksadinare wrote:pa i nije bas..imas djelova zemlje gdje ulagaci dolaze..i ulazu..ima lijep niz primjera...no problem je uvijek tamo gdje je hdz na vlasti...slavonija,dalmacija...tu plenki treba hitno rjesavati stvar...jer tamo lokalne hdzove kadabahije se ponasaju kao d aim nitko ne moze nista...ako plenki ne pocisti njih đaba mu sto kreci..i prica price...Legendovich wrote:da je Bog,ne moze..sve je u menthalitetu nacije..evo 30 godina after,i josh niti koraka naprijed..to nesh vrlo jasno govori..vuksadinare wrote:pa evo plenkiju mogucnosti da to rjesi..on je ionako covjek brisela pa i angele...nista ga ne sprjecava osim izborne i stranacke bazeLegendovich wrote:nece njih biti sve dok je lopovluk i kriminal na drzavnoj razini,a Pravosudje korumpirano-slobodno zaboravivuksadinare wrote:iskreno...ne bi bio u kozi plenkija...ljude ne zanima jer on nabavio novac da bi fol napravio neku cestu nego ocuvanje radnih mjesta...nek nabavi ulagace...
japanci su nakon WW2 zivjeli doslovno kao roblje nekoliko desetljaca...danas..najjace tehnoloski razvijeno drustvo..
tajna je zrtvovanju i radu,dugogodisnjem..svabi isto nesh slicno prosli..
Guest- Guest
sjetih se kao klinac kad sam 70tih slusao,kako je japanska roba losa,jeftina,nekvalitetna,nesh slicno su pricali do skoro i o kineskoj,pa vidi danas..gdje se iskonska kvaliteta trazi,japan je prvi..tehnika bilo koje vrste..
Guest- Guest
robi-drobiLegendovich wrote:sjetih se kao klinac kad sam 70tih slusao,kako je japanska roba losa,jeftina,nekvalitetna,nesh slicno su pricali do skoro i o kineskoj,pa vidi danas..gdje se iskonska kvaliteta trazi,japan je prvi..tehnika bilo koje vrste..
jel znaš gdje se proizvode svi procesori?
samo dvije zemlje proizvode procesore.
naravno o litografiji procesora napisao si tri rada.
bulazniš.
2014-12-30
PROJEKTIRANJE procesora je kljucna rijec,ti neuki svabo..i ne ne projektiraju se u Jusi od core 2 duo procesora,nego u israelu..a MAG-30 pogodn u svabiji je davno prestao sa radom za AMD..veber wrote:robi-drobiLegendovich wrote:sjetih se kao klinac kad sam 70tih slusao,kako je japanska roba losa,jeftina,nekvalitetna,nesh slicno su pricali do skoro i o kineskoj,pa vidi danas..gdje se iskonska kvaliteta trazi,japan je prvi..tehnika bilo koje vrste..
bulazniš.
A svabi su josh od 2000tih masovno uvezli pakše i indijce da ih nauce necemu u IT-u..viza na 6 godina,placa izmedju 8000-9000 marakaaaa,stan i auto na koristenje..20000 viza godisnje..
procesori se stantzaju gdje je najeftinije,dakle u Kini..
Guest- Guest
Jbt. pa ja bi trebao svako jutro pitati vučka kako je u HDZ-u, što ima nova...
Zauzvrat ću ga upoznati s repertoarom koji je Škoro pjevao na četničkim orgijama u turbofolk klubovima u SAD-u, linija jesen/zima ‘91. I o tekstovima koje mu je žena pisala tijekom cijelog DR za četničko glasilo.
Zauzvrat ću ga upoznati s repertoarom koji je Škoro pjevao na četničkim orgijama u turbofolk klubovima u SAD-u, linija jesen/zima ‘91. I o tekstovima koje mu je žena pisala tijekom cijelog DR za četničko glasilo.
Guest- Guest
A pričate o tehnologiji iz doba disketa, konvencionalni procesori su vam zastarjeli, dečki.
Guest- Guest
of korsLegendovich wrote:PROJEKTIRANJE procesora je kljucna rijec,ti neuki svabo..i ne ne projektiraju se u Jusi od core 2 duo procesora,nego u israelu..a MAG-30 pogodn u svabiji je davno prestao sa radom za AMD..veber wrote:robi-drobiLegendovich wrote:sjetih se kao klinac kad sam 70tih slusao,kako je japanska roba losa,jeftina,nekvalitetna,nesh slicno su pricali do skoro i o kineskoj,pa vidi danas..gdje se iskonska kvaliteta trazi,japan je prvi..tehnika bilo koje vrste..
bulazniš.
A svabi su josh od 2000tih masovno uvezli pakše i indijce da ih nauce necemu u IT-u..viza na 6 godina,placa izmedju 8000-9000 marakaaaa,stan i auto na koristenje..20000 viza godisnje..
procesori se stantzaju gdje je najeftinije,dakle u Kini..
a ti s mjesta inžinjera u audiju
prešao kod turčina na poluautomatsku metlu
2014-12-30
cuj...ekonomska klasa sveprisutnihprocesora...digitalova alpha i silicon graphicsov proc su vec utaljeni u Intel i AMD..cak je i Japle ubacio Intela,tu i tamo aMD-a,no to je tek pocetak nekog sustava,softwersko pracenje da ne spominjem,kao niti primjenu istih na sva rjesenja ..mobiu$ wrote:A pričate o tehnologiji iz doba disketa, konvencionalni procesori su vam zastarjeli, dečki.
nema vise specijaliziranih procova..mislim na cPU-e
Guest- Guest
Legendovich wrote:cuj...ekonomska klasa sveprisutnihprocesora...digitalova alpha i silicon graphicsov proc su vec utaljeni u Intel i AMD..cak je i Japle ubacio Intela,tu i tamo aMD-a,no to je tek pocetak nekog sustava,softwersko pracenje da ne spominjem,kao niti primjenu istih na sva rjesenja ..mobiu$ wrote:A pričate o tehnologiji iz doba disketa, konvencionalni procesori su vam zastarjeli, dečki.
A ja mislim na biotehnologiju, nanotehnologiju i kvantna računala.
Guest- Guest
lijepo lijepo..odlicno podrucje..i odlicna primjedba..ma feber ko po obicaju trtlja,a ja se navuko..mobiu$ wrote:Legendovich wrote:cuj...ekonomska klasa sveprisutnihprocesora...digitalova alpha i silicon graphicsov proc su vec utaljeni u Intel i AMD..cak je i Japle ubacio Intela,tu i tamo aMD-a,no to je tek pocetak nekog sustava,softwersko pracenje da ne spominjem,kao niti primjenu istih na sva rjesenja ..mobiu$ wrote:A pričate o tehnologiji iz doba disketa, konvencionalni procesori su vam zastarjeli, dečki.
A ja mislim na biotehnologiju, nanotehnologiju i kvantna računala.
dobro,opet Japan,Juzna Koreja rulaju onako u primjeni tih tehnologija..
Guest- Guest
vuk je malo više zastranio i nikako da se pomiri s porazom. Primite ga u stranku kao vrhunskog glasnogovornika i dajte mu zadatak da piše lovorikemobiu$ wrote:Ajme otrov vam se cijedi niz očnjake... :)
tre wrote:vuk je malo više zastranio i nikako da se pomiri s porazom. Primite ga u stranku kao vrhunskog glasnogovornika i dajte mu zadatak da piše lovorikemobiu$ wrote:Ajme otrov vam se cijedi niz očnjake... :)
Otkazao nam aparat za sendviče, ali vučko mislimo mi na tebe!
Guest- Guest
Vas to jedino i vadi
sto isprosite od eu, clanstvom
pa nama kenjate gluposti
sto isprosite od eu, clanstvom
pa nama kenjate gluposti
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Jergović: Svaka hrvatska vlast dosad imala je i svoje Srbe i svoja pomirbena poslanja
» Kenwood Kenon za Die Welt: Hrvatska ima velike simpatije za ulazak Srbije u EU
» Kenwood Kenon objavio veliku vijest nakon susreta s Von der Leyen: ‘Hrvatska uskoro dobiva više od 800 milijuna eura‘
» Kenwood Kenon konačno skupio muda i odgovorio u europskom parlamentu:Zaboravite.Hrvatska neće biti nikakav privremeni 'hot spot'
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
» Kenwood Kenon za Die Welt: Hrvatska ima velike simpatije za ulazak Srbije u EU
» Kenwood Kenon objavio veliku vijest nakon susreta s Von der Leyen: ‘Hrvatska uskoro dobiva više od 800 milijuna eura‘
» Kenwood Kenon konačno skupio muda i odgovorio u europskom parlamentu:Zaboravite.Hrvatska neće biti nikakav privremeni 'hot spot'
» Kenwood Kenon na čelu NATO-a?
Page 2 of 5