HSP Kaštela u ime Galaktičkog generala s 5* traži obustavu uvođenja 5G mreže
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
HSP Kaštela u ime Galaktičkog generala s 5* traži obustavu uvođenja 5G mreže
Njušim spletku Galaktičke Federacije protiv 5G mreže,ne žele da im se špijunira njihovog generala s 5*.HSP KAŠTELA Predlažemo da se obustavi uvođenje 5G mreže dok se ne dokaže da nije štetna wrote:Predložili su da o tome raspravlja Gradsko vijeće
HSP Kaštela je 25. lipnja i službeno je pokrenuo inicijativu da Gradsko vijeće Kaštela uskoro raspravlja o uvođenju 5G mreže. Traže da se u dnevni red sjednice uvrsti točka pod nazivom 'Prijedlog odluke o baznim stanicama telekomunikacijske infrastrukture vezanim za uvođenje 5G tehnologije'.
- Time se HSP konkretno pridružuje inicijativi koja je krenula u brojnim jedinicama lokalne samouprave, posebno na našim otocima, vjerujući kako će ona naići na dobar odaziv u cijeloj državi. U podnesku prijedloga traži se obustava i zabrana uvođenja 5G mreže, sve dok se, neovisnom i nepristranom studijom, ne dokaže da ta tehnologija nema negativan utjecaj na ljude i okoliš. Pri tome se pozivamo na Arhušku konvenciju kao obvezujući dokument za sve jedinice lokalne samouprave, odnosno na pravo pristupa informacijama i pravo na sudjelovanje javnosti kod donošenja odluka - poručuju kaštelanski HSP-ovci.
Tim postupkom, pojašnjavaju, 'žele proizvesti pozitivnu reakciju šire javnosti, ali i konkretno izvući jasno i transparentno očitovanje velikog dijela gradskih i županijskih vijećnika koji još uvijek skrivaju svoj stav o toj nadasve bitnoj, a danas možda i najaktualnijoj problematici'. Uz prijedlog su vijećnicima uputili materijal u kojem upozoravaju na moguće opasnosti uvođenja 5G mreže, a navode i primjere kako su se prema toj tehnologiji postavile druge europske zemlje.
https://dalmatinskiportal.hr/vijesti/hsp-kastela-predlazemo-da-se-obustavi-uvodenje-5g-mreze-dok-se-ne-dokaze-da-nije-stetna/68849
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: HSP Kaštela u ime Galaktičkog generala s 5* traži obustavu uvođenja 5G mreže
prvo nam uvode 5g da nas snimaju a sad će nas i čipirati s cjepivom...dolje bideberg i svjetski moćnici rotchild i njihov poslušnik Kenwood Kenon i notorni pupovac
zds
zds
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: HSP Kaštela u ime Galaktičkog generala s 5* traži obustavu uvođenja 5G mreže
Ja sam glasa za Akciju mladih na lokalnim izborima a ne HSP
Ti izgleda nikako da me prokužiš.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Kakve to veze ima za koga glasaš.Glasam i ja za jedne a usluge činim drugima,kao i neki treći što čine meni.RayMabus wrote:Ja sam glasa za Akciju mladih na lokalnim izborima a ne HSP
Zašto kaštelanski HSP ne bi bio lojalan najistaknutijem i najcjenjenijem svom sugrađaninu ?
Ako Galaktička Federacija zamoli kaštelanske HSPovce da čuvaju njihovog galaktičkog generala s 5*,siguran sam da bi to bila velika čast za njih da služe Galaktičkoj Federaciji i njihovom vojnom atašeu u Kaštelima.
2015-07-23
Korona je samo izlika da bi se kasnije uvalilo cjepivo s nanitima,koje će kasnije upravo preko 5G mreže biti nadograđivano i zloupotrebljeno za kontrolu puka.Prvi na udaru biti će ovi Longijevi i Ezekielovi galaktičar,koji se ne mire s uspostavom novog emancipiranog svjetskog poretka.epikur37 wrote:prvo nam uvode 5g da nas snimaju a sad će nas i čipirati s cjepivom...dolje bideberg i svjetski moćnici rotchild i njihov poslušnik Kenwood Kenon i notorni pupovac
zds
2015-07-23
Ne pratim puno tu lokalnu politiku
http://www.kastela.org/novosti/gradska-uprava/46818-gradsko-vijece-u-kinu-u-sucurcu-ponovno-na-repertoaru-reprize
A dobro. Plus za HSP Kaštela al ja na lokalnim izborima ne glasam za satelite HDZ
Ruža dobija moj glas na idućim eu parlamentarnim izborima. Nek se tamo bore protiv 5g mreže.
http://www.kastela.org/novosti/gradska-uprava/46818-gradsko-vijece-u-kinu-u-sucurcu-ponovno-na-repertoaru-reprize
A dobro. Plus za HSP Kaštela al ja na lokalnim izborima ne glasam za satelite HDZ
Ruža dobija moj glas na idućim eu parlamentarnim izborima. Nek se tamo bore protiv 5g mreže.
2014-04-11
A dobro , hvale vrijedna incijativa HSP Kaštela jer time pokazuju da se bave i temama bitnim za lokalnu zajednicu.
Svejedno ja imam politiku glasanja za treću stranku tj ona koja neće dat ruke vladajućoj većini a niti je glavna stranka oporbe.
Imam svoju matematiku šta negdje oću.
Svejedno ja imam politiku glasanja za treću stranku tj ona koja neće dat ruke vladajućoj većini a niti je glavna stranka oporbe.
Imam svoju matematiku šta negdje oću.
2014-04-11
epikur37 wrote:prvo nam uvode 5g da nas snimaju a sad će nas i čipirati s cjepivom...dolje bideberg i svjetski moćnici rotchild i njihov poslušnik Kenwood Kenon i notorni pupovac
zds
pupovac nije teorija zavjere nego pravi četnik
Praktički sam ja na lokalnim izborima glasajući za Akciju mladih pomoga i HSP jer HDZ je ovdje jak i ako im smanjiš jednog viječnika u gradskom vijeću koji je protiv njih moraju koalirat sa HSPom tako da je izborna matematika kojom ja vladam ok.
https://www.kastela.hr/grad-kastela/gradsko-vijece/sastav-gradskog-vijeca
https://www.kastela.hr/grad-kastela/gradsko-vijece/sastav-gradskog-vijeca
2014-04-11
Svaka općina je drukčija i svaki novi lokalni izbori su upravo to : novi lokalni izbori na kojima se bira nova lokalna vlast na četiri ili pet godina.
Vidiš šta ti najviše paše i to je to. Svaka općina je drukčija. Proučiš i vidiš tko najviše zaslužuje tvoj glas i koja je najbolja šema i to je to.
Nema tu neke velike filozofije nit postoji neki univerzalni recept jer nije svugdje situacija ista.
Ja san uvik nešto kontra tako da im uvalim oporbu al nikad ove glavne stranke.
Vidiš šta ti najviše paše i to je to. Svaka općina je drukčija. Proučiš i vidiš tko najviše zaslužuje tvoj glas i koja je najbolja šema i to je to.
Nema tu neke velike filozofije nit postoji neki univerzalni recept jer nije svugdje situacija ista.
Ja san uvik nešto kontra tako da im uvalim oporbu al nikad ove glavne stranke.
2014-04-11
Mislim da je ta tema bitnija za Galaktičku Federaciju,nego za lokalnu zajednicu.RayMabus wrote:A dobro , hvale vrijedna incijativa HSP Kaštela jer time pokazuju da se bave i temama bitnim za lokalnu zajednicu.
2015-07-23
Pa dobro nek sad rade mjerenja i mapiranja da nije ljudima kraj kuća.סמאל wrote:Mislim da je ta tema bitnija za Galaktičku Federaciju,nego za lokalnu zajednicu.RayMabus wrote:A dobro , hvale vrijedna incijativa HSP Kaštela jer time pokazuju da se bave i temama bitnim za lokalnu zajednicu.
Ne mislim puno energije stavljat tu kad su oni već pokrenili tu inicijativu. Svakako hvale vrijedna inicijativa. Sve pet al imam druge zanimacije.
2014-04-11
Pa zar ne želiš imat brži internet ?RayMabus wrote:Pa dobro nek sad rade mjerenja i mapiranja da nije ljudima kraj kuća.סמאל wrote:Mislim da je ta tema bitnija za Galaktičku Federaciju,nego za lokalnu zajednicu.RayMabus wrote:A dobro , hvale vrijedna incijativa HSP Kaštela jer time pokazuju da se bave i temama bitnim za lokalnu zajednicu.
Ne mislim puno energije stavljat tu kad su oni već pokrenili tu inicijativu. Svakako hvale vrijedna inicijativa. Sve pet al imam druge zanimacije.
2015-07-23
A nije ovo Tokiju pa imam IT firme pa triba megagigabajti u sekundi da idu okolo.
2014-04-11
Glavna mračna sila u Kaštelima od koje sve kreće,a moguće i da je većina te tajnovite družine pravaški nastrojena,zove se Stina Pradidova.
Ova mračna sekta iz čijeg se samog naziva kesi najcrnji veluikohrvatski nacionalizam ima upliva u svim porama narodnog života jadnih Kaštelana.
Ova mračna sekta iz čijeg se samog naziva kesi najcrnji veluikohrvatski nacionalizam ima upliva u svim porama narodnog života jadnih Kaštelana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
odlično
2014-04-16
Jeli se ta mračna sekta zaklela na lojalnost Mabusu i Galaktičkoj Federaciji ?jastreb wrote:Glavna mračna sila u Kaštelima od koje sve kreće,a moguće i da je većina te tajnovite družine pravaški nastrojena,zove se Stina Pradidova.
2015-07-23
Nije al Jastreb je u pravu kad kaže da ih znam i osobno.
2014-04-11
Pitaj Mabusa.סמאל wrote:Jeli se ta mračna sekta zaklela na lojalnost Mabusu i Galaktičkoj Federaciji ?jastreb wrote:Glavna mračna sila u Kaštelima od koje sve kreće,a moguće i da je većina te tajnovite družine pravaški nastrojena,zove se Stina Pradidova.
Izbjegava svaki odgovor u vezi SP-a.
Već sam ga pitao,ali se izmotava i prenebregava. Nešto je spomenuo jednom,ali onako nevoljko.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Nisu baš mračni. Sve je transparentno.
2014-04-11
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» GF izvršila još jednu zapovijed galaktičkog generala
» Sin Donalda Trumpa traži obustavu američke pomoći Ukrajini
» više ga koštao taxi od kaštela do splita, nego avion od barcelone do kaštela...
» Milanovic postaje svjestan kakvu je glupost napravio pa trazi preko generala da ga izvade pred braniteljima
» Danski nacionalisti traže privremenu obustavu prijema muslimanskih izbjeglica
» Sin Donalda Trumpa traži obustavu američke pomoći Ukrajini
» više ga koštao taxi od kaštela do splita, nego avion od barcelone do kaštela...
» Milanovic postaje svjestan kakvu je glupost napravio pa trazi preko generala da ga izvade pred braniteljima
» Danski nacionalisti traže privremenu obustavu prijema muslimanskih izbjeglica
Page 1 of 3