ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje

Go down

Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje Empty Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje

Post by IL Risorto 14/7/2020, 15:08

Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje 1fe9a94d-752e-4636-bdf9-bfb39690c5b0

https://www.index.hr/vijesti/clanak/britanka-trazila-prijatelja-da-je-prati-doma-silovao-ju-je-zadavio-i-bacio-u-jezero/2198021.aspx

Pretpostavljam kako bi za nabrijane feministice puno komotnija situacija bila da je to napravio neki bijelac,dok s druge strane bi ovaj slučaj mogao se iskoristiti i kao,,the white lives materr''
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje Empty Re: Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje

Post by RayMabus 14/7/2020, 15:58

Britanija nije više u EU tako da ih uopće ne pratim. Ne zanimaju me njihovi unutarnji problemi društva. Daleko im kuća.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje Empty Re: Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje

Post by omni 14/7/2020, 16:18

Pala za slobodu i pravdu, idemo dalje, sljedeeeciii.
omni
omni

Male
2014-04-12

Back to top Go down

Post by IL Risorto 14/7/2020, 16:24

RayMabus wrote:Britanija nije više u EU tako da ih uopće ne pratim. Ne zanimaju me njihovi unutarnji problemi društva. Daleko im kuća.
Mislio sam da se protiv emancipacije boriš na globalnom nivou, a ne na određenom,užem području.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by RayMabus 14/7/2020, 16:43

סמאל wrote:
RayMabus wrote:Britanija nije više u EU tako da ih uopće ne pratim. Ne zanimaju me njihovi unutarnji problemi društva. Daleko im kuća.
Mislio sam da se protiv emancipacije boriš na globalnom nivou, a ne na određenom,užem području.
Nije bitno tko je na vlasti u Britaniji jer jednostavno nikog nije briga a nit ima to neku važnost. Da se ovako šta desi u nekoj članici EU onda to ima neku težinu da se to okreće i na politiku konkretno protiv multikulturalnosti.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Back to top