Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje
Page 1 of 1
Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje
https://www.index.hr/vijesti/clanak/britanka-trazila-prijatelja-da-je-prati-doma-silovao-ju-je-zadavio-i-bacio-u-jezero/2198021.aspx
Pretpostavljam kako bi za nabrijane feministice puno komotnija situacija bila da je to napravio neki bijelac,dok s druge strane bi ovaj slučaj mogao se iskoristiti i kao,,the white lives materr''
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Re: Emancipacija VS multikulturalno obogaćenje
Britanija nije više u EU tako da ih uopće ne pratim. Ne zanimaju me njihovi unutarnji problemi društva. Daleko im kuća.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pala za slobodu i pravdu, idemo dalje, sljedeeeciii.
omni-
2014-04-12
Mislio sam da se protiv emancipacije boriš na globalnom nivou, a ne na određenom,užem području.RayMabus wrote:Britanija nije više u EU tako da ih uopće ne pratim. Ne zanimaju me njihovi unutarnji problemi društva. Daleko im kuća.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Nije bitno tko je na vlasti u Britaniji jer jednostavno nikog nije briga a nit ima to neku važnost. Da se ovako šta desi u nekoj članici EU onda to ima neku težinu da se to okreće i na politiku konkretno protiv multikulturalnosti.סמאל wrote:Mislio sam da se protiv emancipacije boriš na globalnom nivou, a ne na određenom,užem području.RayMabus wrote:Britanija nije više u EU tako da ih uopće ne pratim. Ne zanimaju me njihovi unutarnji problemi društva. Daleko im kuća.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Page 1 of 1