MANUEL SVETI NEUER
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1
MANUEL SVETI NEUER
HVALA TI LEGENDO. HRVATSKI TE VOLI NAROD.
KAD SE SJETIM SUZA KRENE
KAD SE SJETIM SUZA KRENE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Re: MANUEL SVETI NEUER
Eto triba je pivati neku partizansku.
Pusi kurac pederu.
Neuer je svetinja.
Dolazi vamo dobio sam kvalitetnu robu.
Pusi kurac pederu.
Neuer je svetinja.
Dolazi vamo dobio sam kvalitetnu robu.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Sad bi s tobom zapalija pa da me razbije na tisuću dijelova samo da bi me sastavilo u jedan napušen mozaik...
<3
<3
Guest- Guest
Svapske stuke ja vam ljubim krilaBrat Brale wrote:klošar, kao i svaki drugi nemac...
Puno hvala zbog sestoga aprila
2015-09-13
Sinoc mi je iz usiju dimilo.fridrih_niche wrote:Sad bi s tobom zapalija pa da me razbije na tisuću dijelova samo da bi me sastavilo u jedan napušen mozaik...
<3
6 kracih komada sam maznio
2015-09-13
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Similar topics
» Boze sveti koji sveti dan
» Neuer ustaša
» Neuer u Gatima
» TOMINJO I DEMONSKI vs NEUER I RAKITIĆ!!
» Sveti Dan
» Neuer ustaša
» Neuer u Gatima
» TOMINJO I DEMONSKI vs NEUER I RAKITIĆ!!
» Sveti Dan
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 1 of 1