DP uzvrača..rugali se Škori kad ono Kalmeta pjeva Titovoj štafeti
Page 1 of 1
DP uzvrača..rugali se Škori kad ono Kalmeta pjeva Titovoj štafeti
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/video-kalmeta-pjeva-titovoj-stafeti-hdz-ov-zastupnik-ispod-petokrake-1500298/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: DP uzvrača..rugali se Škori kad ono Kalmeta pjeva Titovoj štafeti
tssss...dam s ekladiti da ce iz hdz-a kao i kalmeta reci da je pjevao jer je morao...bio je prisiljen
2015-09-08
vuksadinare wrote:tssss...dam s ekladiti da ce iz hdz-a kao i kalmeta reci da je pjevao jer je morao...bio je prisiljen
A dobro sad, Kalmeta je toliko napravio za Zadar da mu se ova pjevanje jedno 1000x oprašta.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
....a sto jekonkretno napravio?..luku gazenicu..i to je to...zadar je finacijski i gospodarski u kurcu...kalmeta je to mogao napraviti za vrijeme sanadera jer mu je ovaj obilato izlazio u susret...ali onda kad je dosla sdp-ova vlast muda labudova...pokazalo se koliko je kalmeta macak u vreci..bez pomoci drzave go ko golacHektorović wrote:vuksadinare wrote:tssss...dam s ekladiti da ce iz hdz-a kao i kalmeta reci da je pjevao jer je morao...bio je prisiljen
A dobro sad, Kalmeta je toliko napravio za Zadar da mu se ova pjevanje jedno 1000x oprašta.
2015-09-08
vuksadinare wrote:....a sto jekonkretno napravio?..luku gazenicu..i to je to...zadar je finacijski i gospodarski u kurcu...kalmeta je to mogao napraviti za vrijeme sanadera jer mu je ovaj obilato izlazio u susret...ali onda kad je dosla sdp-ova vlast muda labudova...pokazalo se koliko je kalmeta macak u vreci..bez pomoci drzave go ko golacHektorović wrote:vuksadinare wrote:tssss...dam s ekladiti da ce iz hdz-a kao i kalmeta reci da je pjevao jer je morao...bio je prisiljen
Najbolja luka na Mediteranu, vrhunski priključak iz grada na autocestu i zračnu luku, zračna luka je sriktana, gradska infrastruktura je sriktana, grad ima i vrhunsku sportsku infrastrukturu.
2018-04-10
pa i tuđman je bio titov general...aj
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Kalmeta se i nije nikad pretjerano proseravao nekakvim domoljubljem,tak da mu ovo i nije neki krimen.Puno gore je sve ono još od vremena Sanadera s koje kakvim muljažama,pa ako su mu to oprostili,šta je onda jedno malo pjevanje.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
epikur37 wrote:pa i tuđman je bio titov general...aj
Pa Haso hi ga streljao sve do 90te...
A i nakon 93e
2018-04-10
i opet na racun drzavnog proracuna...80% tih projekata je finaciran iz drzavnog proracuna i za vrijeme sanaderove vlade...u zadnjih 7,8 godina nem aznacajnijeg infrastruktrunog projekta osim dovrsetka gazenice jer se moralo to dovrsiti...sa druge strane grad zagreb i bandic sve sto je izgrađeno u zagrebu najvecim djelom je financirano iz graskog proracuna...slicno je i sa dubrovnikom...Hektorović wrote:vuksadinare wrote:....a sto jekonkretno napravio?..luku gazenicu..i to je to...zadar je finacijski i gospodarski u kurcu...kalmeta je to mogao napraviti za vrijeme sanadera jer mu je ovaj obilato izlazio u susret...ali onda kad je dosla sdp-ova vlast muda labudova...pokazalo se koliko je kalmeta macak u vreci..bez pomoci drzave go ko golacHektorović wrote:vuksadinare wrote:tssss...dam s ekladiti da ce iz hdz-a kao i kalmeta reci da je pjevao jer je morao...bio je prisiljen
Najbolja luka na Mediteranu, vrhunski priključak iz grada na autocestu i zračnu luku, zračna luka je sriktana, gradska infrastruktura je sriktana, grad ima i vrhunsku sportsku infrastrukturu.
2015-09-08
da nije tih drzavnih novaca i sanadera zadar bi bio na razini rijeke tu negdje....
2015-09-08
Hektorović wrote:epikur37 wrote:pa i tuđman je bio titov general...aj
Pa Haso hi ga streljao sve do 90te...
A i nakon 93e
A i danas da je živ, pravaščad tuđmana ne voli a tek mujo-pravaš :)
2015-08-06
....cuj ovog epija..meni se cini da ti imas previse briga osobnih nego da s ezamaras pravascadi i hasom..oni ti nec epokriti minuse...bolje da si jos vise das gasa u slizavanju sa hdz-om mozda opet nesto kapne...
2015-09-08
vuksadinare wrote:....cuj ovog epija..meni se cini da ti imas previse briga osobnih nego da s ezamaras pravascadi i hasom..oni ti nec epokriti minuse...bolje da si jos vise das gasa u slizavanju sa hdz-om mozda opet nesto kapne...
HDZ je stabilnost, likvidnost i ekonomski prosperitet :)
2015-08-06
vuksadinare wrote:....cuj ovog epija..meni se cini da ti imas previse briga osobnih nego da s ezamaras pravascadi i hasom..oni ti nec epokriti minuse...bolje da si jos vise das gasa u slizavanju sa hdz-om mozda opet nesto kapne...
Op vučko, stani.
Ti si otvorio temu da malo podjebavaš.
Nekad si znao otvoriti 10 takvih dnevno bez linka s istim naslovom “Gotov si Plenki”.
Moraš moći podnijeti što sam dijeliš, tako si škorist.
Guest- Guest
sam se ti uzdaj da ce ti oni pokriti minuse...a cujem da si u ozbiljnoj suluciji da zbog toga odes preko grane...jbg kad ne znas procjeniti koliko si dug i sirok i koliko s emoras pokrivati...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....cuj ovog epija..meni se cini da ti imas previse briga osobnih nego da s ezamaras pravascadi i hasom..oni ti nec epokriti minuse...bolje da si jos vise das gasa u slizavanju sa hdz-om mozda opet nesto kapne...
2015-09-08
vuksadinare wrote:sam se ti uzdaj da ce ti oni pokriti minuse...a cujem da si u ozbiljnoj suluciji da zbog toga odes preko grane...jbg kad ne znas procjeniti koliko si dug i sirok i koliko s emoras pokrivati...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....cuj ovog epija..meni se cini da ti imas previse briga osobnih nego da s ezamaras pravascadi i hasom..oni ti nec epokriti minuse...bolje da si jos vise das gasa u slizavanju sa hdz-om mozda opet nesto kapne...
hehe...kmek ;) :D
2015-08-06
ajd ne kaki...ni ne znam tko se skriva iza ovog nicka...tako d ami se ne da raspravljati....koji ti je nick bio prijemobiu$ wrote:vuksadinare wrote:....cuj ovog epija..meni se cini da ti imas previse briga osobnih nego da s ezamaras pravascadi i hasom..oni ti nec epokriti minuse...bolje da si jos vise das gasa u slizavanju sa hdz-om mozda opet nesto kapne...
Op vučko, stani.
Nekad si znao otvoriti 10 takvih dnevno bez linka s istim naslovom “Gotov si Plenki”.
2015-09-08
...jbg..ja nisam u gabuli...pokrivam s ekolio sam dug i sirok...nije mi potrebno uguzivanje...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:sam se ti uzdaj da ce ti oni pokriti minuse...a cujem da si u ozbiljnoj suluciji da zbog toga odes preko grane...jbg kad ne znas procjeniti koliko si dug i sirok i koliko s emoras pokrivati...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:....cuj ovog epija..meni se cini da ti imas previse briga osobnih nego da s ezamaras pravascadi i hasom..oni ti nec epokriti minuse...bolje da si jos vise das gasa u slizavanju sa hdz-om mozda opet nesto kapne...
hehe...kmek ;) :D
2015-09-08
Što je tu čudno? Pa i ja sam nekad bio četnik. A vidi me sad?
Marcelus je bio komunist.
Veber se bio seronja.
Dobro, veber je i sad seronja.
Marcelus je bio komunist.
Veber se bio seronja.
Dobro, veber je i sad seronja.
crvenkasti-
2014-04-17
Ok, ovo je prava uvreda, nisam ovo zaslužio :)vuksadinare wrote:ajd ne kaki...ni ne znam tko se skriva iza ovog nicka...tako d ami se ne da raspravljati....koji ti je nick bio prijemobiu$ wrote:vuksadinare wrote:....cuj ovog epija..meni se cini da ti imas previse briga osobnih nego da s ezamaras pravascadi i hasom..oni ti nec epokriti minuse...bolje da si jos vise das gasa u slizavanju sa hdz-om mozda opet nesto kapne...
Op vučko, stani.
Guest- Guest
Similar topics
» Rugali ste se Srbiji: Dolazak u Hrvatsku 'mišolovka' za izbjeglice
» Kalmeta o lokalnim izborima
» Opet Kalmeta:Nemam ja pojma
» Kalmeta i Josipa Rimac ulovljeni na cajkama, ‘razvalili’ se na Brenu!
» Kalmeta uklonio spomen ploču književniku Vladanu Desnici
» Kalmeta o lokalnim izborima
» Opet Kalmeta:Nemam ja pojma
» Kalmeta i Josipa Rimac ulovljeni na cajkama, ‘razvalili’ se na Brenu!
» Kalmeta uklonio spomen ploču književniku Vladanu Desnici
Page 1 of 1