Raspudić:'Ova bi Plenkovićeva ekipa strpala Tuđmana u Haag'
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Raspudić:'Ova bi Plenkovićeva ekipa strpala Tuđmana u Haag'
Sovak wrote:Bogtejeba ako nisi HDZ-u 100% niz dlaku odmah si niškoristi uhljebar.
Pa s kim se ja tu družim Is'sa ti?
Katastrofa, zar ne.
Nino je punokrvni intelektualac, a i žena mu Marija, također. Dapače, ona je talentiranija za političke analize, po mom mišljenju. U stanju je konciznije iznijeti svoje političko mišljenje od njega, jer on ide preširoko u svojim analizama, a i prečesto se služi doskočicama.
Svakako najjači takav tip saborskog zastupnika do sada od 1991. pa do danas, a da ne spominjem kako su njih dvoje najjači takav par.
Ako i ima svojih mana, treba mu ih tolerirati zbog vrlina koje također posjeduje.
Guest- Guest
mentalitet wrote:Ja se sjecam kada si ga dizao do neba..balkanijada...ako ne mislis kao ja onda si govno..
Raspudicu trpaj samo::))
Pa dok se držao Herceg-Bosne uglavnom je dobro zborio, isto tako nedvojbeno ima talent za pisanje kolumni, no sad je skrenuo u jeftino politikanstvo.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
mobiu$ wrote:Nini ovakve izjave i maltretiranje političkih oponenata koji te onda prospu head-to-head nisu trebale. Onda je brže-bolje nalazio isprike (“da sam ja bio na listi i imao HDZ-ovu infrastrukturu...” - pa tko te sprječavao jebateled zvali smo te n-puta?!)
Nije on krkanskih načelnik općine, od njega se više očekuje od ne-naročito-duhovitog trolanja.
Nadam se da će u Saboru biti bolji.
Pa koliko ja doznajem nešto izgleda zamjera vama i Plenkiju, ili da ga niste dovoljno uvažavali i tetošili, ili tako nešto...
Zato kažem krenuo je u nekakav osobni uvrijeđeni pohod.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Sora wrote:RayMabus wrote:Ja ću se ipak složit s time da je Tuđmanova politika u BiH bila pogrešna. Ako je to uopće i bila njegova politika jer ga je savjetova Gojko Šušak.
ma daj budi pametan
tuđman je bio zapeo povećati hrvatsku kao BANOVINU a on bi bio ban, kralj, koji klinac
napravio je epohalnu pogrešku uopće što se skompao s hercegovcima
oni su nas upropastili
i tuđman izdajica i grandoman stari
Pogrešku je napravil kad je tvoj izbjeglički okot smjestil u hotele na Jadranu umjesto da vas je isporučil Karadžiću.
Bumo znali zato za drugu rundu.
Guest- Guest
nemoj mi ljiljane dirat.Sovak wrote:Sora wrote:RayMabus wrote:Ja ću se ipak složit s time da je Tuđmanova politika u BiH bila pogrešna. Ako je to uopće i bila njegova politika jer ga je savjetova Gojko Šušak.
ma daj budi pametan
tuđman je bio zapeo povećati hrvatsku kao BANOVINU a on bi bio ban, kralj, koji klinac
oni su nas upropastili
Pogrešku je napravil kad je tvoj izbjeglički okot smjestil u hotele na Jadranu umjesto da vas je isporučil Karadžiću.
2014-12-30
veber wrote:nemoj mi ljiljane dirat.Sovak wrote:Sora wrote:RayMabus wrote:Ja ću se ipak složit s time da je Tuđmanova politika u BiH bila pogrešna. Ako je to uopće i bila njegova politika jer ga je savjetova Gojko Šušak.
ma daj budi pametan
oni su nas upropastili
Dobro, ne bum više. Ispali svi zubi Borisu Miloševiću ak' lažem.
Guest- Guest
ja bi za života, safeta jajana i soju na čistinu.Sovak wrote:veber wrote:nemoj mi ljiljane dirat.Sovak wrote:Sora wrote:RayMabus wrote:Ja ću se ipak složit s time da je Tuđmanova politika u BiH bila pogrešna. Ako je to uopće i bila njegova politika jer ga je savjetova Gojko Šušak.
ma daj budi pametan
oni su nas upropastili
Dobro, ne bum više. Ispali svi zubi Borisu Miloševiću ak' lažem.
ma mogu i šumici.
zanimljivije je.
neka mi mačak posudi cijev. bez optike.
2014-12-30
evo sun pogljedo intervju, i sve je lipo reko.
ipak, nakon godinu dun u politiki, biti će šporak ko i ostali. bosanski hadezenjare epikur i hektorović ga pravojerno crnu od početka na molomu forumiću, a ča ga tek čeko u realnost...
ipak, nakon godinu dun u politiki, biti će šporak ko i ostali. bosanski hadezenjare epikur i hektorović ga pravojerno crnu od početka na molomu forumiću, a ča ga tek čeko u realnost...
2014-04-16
Hektorović wrote:
Pa koliko ja doznajem nešto izgleda zamjera vama i Plenkiju, ili da ga niste dovoljno uvažavali i tetošili, ili tako nešto...
Zato kažem krenuo je u nekakav osobni uvrijeđeni pohod.
Ma neka zamjera, ali sve je to jako osobno shvatio. Ovo je politika i izbori, nema opravdanja kad jednom uđeš, pa još startaš u čovjeka, onda si fer lovina.
S time da smo bili vrlo blagi prema njemu, jedna izjava i to je to.
Guest- Guest
aben wrote:evo sun pogljedo intervju, i sve je lipo reko.
ipak, nakon godinu dun u politiki, biti će šporak ko i ostali.
Neće. Neki ljudi jednostavno nisu u stanju pocrniti. Ne znaju čak niti kako bi to učinili sve i da žele.
Guest- Guest
Čovjek druka za HDZ, degutantno prozirno i gadljivo ali on to može i od toga ima koristi.vuksadinare wrote:to nisi pricao prije nego sto se nino stavio na raspolaganje mostu..toliko..o 'dosljednosti'Hektorović wrote:vuksadinare wrote:kako ste prozirni...interesni domoljubi..to sto je raspudic npr.naspram plenkija,njonje cvrsti zagovornik treceg...sto je uvijek na ratnoj nozi sa sarajevom to vise ne pali...kad govori nesto kontra plenkija...zaista ste dosljedni ili 'dosljedni'...
Je je, samo što je Nino godinama uzimao honorar kao voditelj na Sarajevskom OBN-u i ašikovao sa svojom Sarajevskom rajom...
Da ne pričamo o njegovoj Soroševskoj mladosti do 30 i neke. Oportunist i demagog.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
A čuj bio im je dobar dok je on otvoreno zagovarao treći prije par godina dok su se hadezenjare kao i danas bavile svojim interesima. Sada su se našli u priči hadezeja vide se u tome imaju nekakvu korist i idemo daljeaben wrote:evo sun pogljedo intervju, i sve je lipo reko.
newuser- Posts : 1995
2015-09-09
pa naravno da ima korist a i neku nadu da bu valjda plenki uskrisio u tuđmana i rekao 'treći'...na zalost to se nece desiti jer je plenki decidirno rakao da je 'treći' neozbiljna tema i da takve ideje u briselu ne bi bile dobro prihvacene..endenewuser wrote:Čovjek druka za HDZ, degutantno prozirno i gadljivo ali on to može i od toga ima koristi.vuksadinare wrote:to nisi pricao prije nego sto se nino stavio na raspolaganje mostu..toliko..o 'dosljednosti'Hektorović wrote:vuksadinare wrote:kako ste prozirni...interesni domoljubi..to sto je raspudic npr.naspram plenkija,njonje cvrsti zagovornik treceg...sto je uvijek na ratnoj nozi sa sarajevom to vise ne pali...kad govori nesto kontra plenkija...zaista ste dosljedni ili 'dosljedni'...
Je je, samo što je Nino godinama uzimao honorar kao voditelj na Sarajevskom OBN-u i ašikovao sa svojom Sarajevskom rajom...
Da ne pričamo o njegovoj Soroševskoj mladosti do 30 i neke. Oportunist i demagog.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...bar sto se tice njega dok je na vlasti...da bi smirio takve odmah im pojeli sinekure ili baci kost sa malo mesa i ovi se odmah smire
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Speare Shaker wrote:Sovak wrote:Bogtejeba ako nisi HDZ-u 100% niz dlaku odmah si niškoristi uhljebar.
Pa s kim se ja tu družim Is'sa ti?
Katastrofa, zar ne.
Nino je punokrvni intelektualac, a i žena mu Marija, također. Dapače, ona je talentiranija za političke analize, po mom mišljenju. U stanju je konciznije iznijeti svoje političko mišljenje od njega, jer on ide preširoko u svojim analizama, a i prečesto se služi doskočicama.
Svakako najjači takav tip saborskog zastupnika do sada od 1991. pa do danas, a da ne spominjem kako su njih dvoje najjači takav par.
Ako i ima svojih mana, treba mu ih tolerirati zbog vrlina koje također posjeduje.
Ma nije katastrofa ... zezam se.
Meni je sve to dobro leglo.
K'o šamar budali.
Ovo je predkonstituirajuće međusobno potezanje ušiju. Malo zagrijavanja pred tekmu.
Pravu stvar bumo videli kad sabor počne s redovitim radom.
Možda buju zvijezde, a možda se stope s masom i niš' od njih.
A kaj se tiče trpljenja tipova s manama, trpimo mi u saboru puno njih već desetljeća. I to likove koji su puni mana, a vrlinu niti jednu nisu pokazali. Niti oni niti im sinovi razmetni.
I čak kao takvi puni mana opet dobiju visoko mjesto na listi i uđu u sabor s "%" ili dva preferencijalnih glasova.
Sve je to za ljude.
Guest- Guest
Relno su Raspudici odrzali nos iznad vode Mostu. Most je stranka bez glave i repa. Bili su pokret sa Petrinom i Dobrovicem i onim milicajcem.... Kila mozga. Bilo kako bilo Petrov i Grmoja su mediokriteti a Bulj je simpaticni pajac. Ne vidim razlog Rspudicevoh angaziranja ukoliko ne misle preuzeti stranku. Osobno mislim da je Nino trebao ostati izvan ovog cirkusa jer objektivno ne moze promijeniti nista. ne samo on vec nitko. Jedino vrijeme moze nesta promijeniti. biloski procesi i iseljavanje su jedini put. Doci ce se do pameti kada u DNRH ostane manje od 3 milje zitelja. Horde na granici. Glava u merkelinoj guzici.
2014-04-14
slažem se, jedino što most ima da valja su raspudići. Božo je manipulator samo takav, psihijatar jebiga. Miro Domobulj je dobronamjeran, ali je potkapacitiran. Konjina. Dobrović je bio eklatantni primjer nesposobnosti u politici.
Petrov uopce nije manipulator. Streber , ne narocito inteligentan sa bitno reduciranom socijalnom kompetencijom. sta bi se reklo, nije bas najostriji noz u ladici. Vadi ga sta je zavrsio faaks(Mostar) i nesto trt,mrt..... Inace je fulao gdje je god mogao. Od potpisa kod notariusa do danas. Lnija kretenizama koje se pripisuje neznanju, nesnalazenju, mladost, ludost. Nitko da nije sposoban. Ok nije, sposobanje on samo ne zna pokazti. Kao trut, zuji a meda nigdje.....
2014-04-14
ipak mislim da je most jedina ekipa koja kuzi trenutnu situaciju
2014-04-19
ono u smislu da znaju sta se valja iza brdaprckov wrote:ipak mislim da je most jedina ekipa koja kuzi trenutnu situaciju
da su prepoznali globalna politicka kretanja i uzroke konflikta na zapadu
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
marcellus wrote:slažem se, jedino što most ima da valja su raspudići. Božo je manipulator samo takav, psihijatar jebiga. Miro Domobulj je dobronamjeran, ali je potkapacitiran. Konjina. Dobrović je bio eklatantni primjer nesposobnosti u politici.
A DP je pun kapaciteta kadrovskih :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Haag
» Plenkovićeva prokleta avlija!
» Raspada se plenkovićeva blokada Srbije
» Putin uhićen i otpremljen u Haag
» Tudjman je znao kakvo je s..nje Haag
» Plenkovićeva prokleta avlija!
» Raspada se plenkovićeva blokada Srbije