Charles Michel objavio: Hrvatska bi dobila 7,3 milijardi eura bespovratnih sredstva, a 2,65 milijardi eura kroz zajmove
Page 10 of 10
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Charles Michel objavio: Hrvatska bi dobila 7,3 milijardi eura bespovratnih sredstva, a 2,65 milijardi eura kroz zajmove
tre wrote:On je tamo dođoš, to ti je nešto blaža definicija ustaše.marcellus wrote:nego, jel te zovu "ustaša" tamo preko? Mislim, obzirom na geografsko porijeklo.
ustaša light, nešto kao jogurt light
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Charles Michel objavio: Hrvatska bi dobila 7,3 milijardi eura bespovratnih sredstva, a 2,65 milijardi eura kroz zajmove
malomasni ustaša, taj nije ni za sapun praviti od njegamarcellus wrote:tre wrote:On je tamo dođoš, to ti je nešto blaža definicija ustaše.marcellus wrote:nego, jel te zovu "ustaša" tamo preko? Mislim, obzirom na geografsko porijeklo.
ustaša light, nešto kao jogurt light
Ja sam Hrvat. Ja sam Hrvat.
Jebote. Sam sam sebi već glup što to ponavljam.
Ali što sam gluplji, to je moja želja veća.
Jebote. Sam sam sebi već glup što to ponavljam.
Ali što sam gluplji, to je moja želja veća.
crvenkasti-
2014-04-17
tre wrote:Kod mene je bilo magarac kod treće cure: ti si magalac!marcellus wrote:počela je spajat riječi u rečenice ovih dana. "Tata konj".
ovima mojima je gnjavit tatu poseban gušt... ono skakat po njemu dok nešto radi ili gleda tv i takve stvari... izgleda da je to curicama imanentno... mamu zajebavaju drukčije
Moja je bila umjetnička duša i volila je crtat po zidovima.
Crtala je kemijskom ito tako usitno da sam ja već imao stručno
objašnjenje kako su se tamo počele razmnožavati gljivice.
Crtala je kemijskom ito tako usitno da sam ja već imao stručno
objašnjenje kako su se tamo počele razmnožavati gljivice.
Ovo je "nacrtala" na plaži(stara 2 godine), dok smo stari jeli i pili. Štaš, dosadno bilo djetetu.
Neću vam reć koliko godina čuvam ovaj foto.
Neću vam reć koliko godina čuvam ovaj foto.
Page 10 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Je li Hrvatska spremna za 13 milijardi eura kineskih investicija? (DW)
» Upravo je potpisan sporazum kojim Hrvatska bespovratno od EU dobiva 9 milijardi eura
» Dogovor u Bruxellesu: Hrvatska dobiva 'financijske poluge od 24,2 milijarde eura', objavio je premijer Plenkovic
» Kenwood Kenon objavio veliku vijest nakon susreta s Von der Leyen: ‘Hrvatska uskoro dobiva više od 800 milijuna eura‘
» Hrvatska je tijekom proteklih 7 godina uspjela iskoristiti svih 10,7 milijardi eura iz EU fondova. Zbog komplikacija s javnom nabavom isplaćeno samo 39%
» Upravo je potpisan sporazum kojim Hrvatska bespovratno od EU dobiva 9 milijardi eura
» Dogovor u Bruxellesu: Hrvatska dobiva 'financijske poluge od 24,2 milijarde eura', objavio je premijer Plenkovic
» Kenwood Kenon objavio veliku vijest nakon susreta s Von der Leyen: ‘Hrvatska uskoro dobiva više od 800 milijuna eura‘
» Hrvatska je tijekom proteklih 7 godina uspjela iskoristiti svih 10,7 milijardi eura iz EU fondova. Zbog komplikacija s javnom nabavom isplaćeno samo 39%
Page 10 of 10