NEKIMA U HRVATSKOJ SMETA JAKA SRBIJA
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: NEKIMA U HRVATSKOJ SMETA JAKA SRBIJA
Pa kako vrijeme prolazi i kako sam bkize grobu srce me sve vise vuce ka najljepsim danima djetinjstva i u moju Rijeku.veber wrote:nemreš ti preboljet jugu.jastreb wrote:I jaka Srbija i jaka Hrvatska su oksimoroni.mobiu$ wrote:Nekima u Hrvatskoj smeta jaka Srbija. (načekati će se)
Gotovo svima u Srbiji smeta Hrvatska kao takva.
Sve 5.
I jedna i druga mogle su biti jake jedino u Jugoslaviji.
jebemti tuđmana i šuška.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa dobro jebemu,nisi sad baš toliko star.jastreb wrote:Pa kako vrijeme prolazi i kako sam bkize grobu srce me sve vise vuce ka najljepsim danima djetinjstva i u moju Rijeku.veber wrote:nemreš ti preboljet jugu.jastreb wrote:I jaka Srbija i jaka Hrvatska su oksimoroni.mobiu$ wrote:Nekima u Hrvatskoj smeta jaka Srbija. (načekati će se)
Sve 5.
jebemti tuđmana i šuška.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
nema straha od groba.jastreb wrote:Pa kako vrijeme prolazi i kako sam bkize grobu srce me sve vise vuce ka najljepsim danima djetinjstva i u moju Rijeku.veber wrote:nemreš ti preboljet jugu.jastreb wrote:I jaka Srbija i jaka Hrvatska su oksimoroni.mobiu$ wrote:Nekima u Hrvatskoj smeta jaka Srbija. (načekati će se)
Sve 5.
jebemti tuđmana i šuška.
vi govna obavještajna doživite 150 godina.
strah od boga kojeg spoznate u aboliranoj mirovini.
i ti i ero bute ko manolić 250godina doživjet.
2014-12-30
Valda nešt prvo mora postati jako a da bu ja reka jel mi smeta ili ne smeta.
Kad je planirano da postane jaka?
AlfaOmega wrote:Valda nešt prvo mora postati jako a da bu ja reka jel mi smeta ili ne smeta.
Poslije je kasno. Treba reći unaprijed.
crvenkasti-
2014-04-17
Ah da, progresivno razmišljanje i taj shit. Tu sam zakazacrvenkasti wrote:AlfaOmega wrote:Valda nešt prvo mora postati jako a da bu ja reka jel mi smeta ili ne smeta.
Ekonomski jaka Srbija svima odgovara zasto ne, ali jaka Srbija sa manijakom, mitomanom i notornim lazljivcem na celu nikome pa ni Srbima.
omni-
2014-04-12
AlfaOmega wrote:Ah da, progresivno razmišljanje i taj shit. Tu sam zakazacrvenkasti wrote:AlfaOmega wrote:Valda nešt prvo mora postati jako a da bu ja reka jel mi smeta ili ne smeta.
Otvorenost, imaginacija, vizija. To ili imaš ili nemaš.
crvenkasti-
2014-04-17
Ja još nisam skužija, jel Vučko Srbima dobar ili loš? Neki kažu dobar, sad opet neki loš.omni wrote:Ekonomski jaka Srbija svima odgovara zasto ne, ali jaka Srbija sa manijakom, mitomanom i notornim lazljivcem na celu nikome pa ni Srbima.
Ne može oboje. Ili valjaš, ili ne valjaš
Velikosrbima je dobar, puna usta srbovanja, krivce nalazi u svemu i svatkome, najbolji, najjaci, sieg heil i te sheme, mislim nema dalje za kilavog Radovana i nejakog Urosa. Sad ovi sto ga ne vole valjda im smeta sto nudi previse male sendvice.AlfaOmega wrote:Ja još nisam skužija, jel Vučko Srbima dobar ili loš? Neki kažu dobar, sad opet neki loš.omni wrote:Ekonomski jaka Srbija svima odgovara zasto ne, ali jaka Srbija sa manijakom, mitomanom i notornim lazljivcem na celu nikome pa ni Srbima.
Ne može oboje. Ili valjaš, ili ne valjaš
omni-
2014-04-12
A Boško koji je najglasniji protiv velikosrbina je dobar Srbin?
Vucko je dokazani velikosrbin jos od Gline i nije se promijenio ni milimetar, ovi ostali valjda tek treba da se dokazu, valjda ce im neka sila dati priliku.AlfaOmega wrote:A Boško koji je najglasniji protiv velikosrbina je dobar Srbin?
omni-
2014-04-12
teško da će im dati... svim silama su se ili posrali ili popišali u opanak, kojima nisu još stignu, a i te sile, nisu što su nekad bileomni wrote:Vucko je dokazani velikosrbin jos od Gline i nije se promijenio ni milimetar, ovi ostali valjda tek treba da se dokazu, valjda ce im neka sila dati priliku.AlfaOmega wrote:A Boško koji je najglasniji protiv velikosrbina je dobar Srbin?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
U nadi zivot prodje.michaellcmacha wrote:teško da će im dati... svim silama su se ili posrali ili popišali u opanak, kojima nisu još stignu, a i te sile, nisu što su nekad bileomni wrote:Vucko je dokazani velikosrbin jos od Gline i nije se promijenio ni milimetar, ovi ostali valjda tek treba da se dokazu, valjda ce im neka sila dati priliku.AlfaOmega wrote:A Boško koji je najglasniji protiv velikosrbina je dobar Srbin?
omni-
2014-04-12
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Neoproštena pobjeda... nebeska srbija (opet srbi i srbija ) u Hrvatskoj
» Hrvatsku smeta da će Srbija u budućnosti brže napredovati.
» "Hrvatskoj jako smeta fašizam, ali samo onaj italijanski - domaći je u redu"
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Srbija spremila odgovor Hrvatskoj
» Hrvatsku smeta da će Srbija u budućnosti brže napredovati.
» "Hrvatskoj jako smeta fašizam, ali samo onaj italijanski - domaći je u redu"
» Ljevica je nezrela...smeta im znakovlje HOS-a i na pogrebima..ili im smeta sto je i petokraka okaljana
» Srbija spremila odgovor Hrvatskoj
Page 3 of 3