ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Milo šalje delegaciju u Beograd

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Milo šalje delegaciju u Beograd Empty Milo šalje delegaciju u Beograd

Post by Serbinho-3 10/7/2020, 18:05

Milo šalje delegaciju u Beograd 2265449_kurirnajnovijavestnovo_ls-s

https://www.kurir.rs/vesti/politika/3495573/nase-sluzbe-saznaju-50-crnogoraca-ilegalno-ulazi-u-srbiju-da-izazovu-haos-u-beogradu
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Milo šalje delegaciju u Beograd Empty Re: Milo šalje delegaciju u Beograd

Post by kaya 10/7/2020, 18:09

Sve komšije izvode diverziju jer su ljubomorni na mnogo jaku srbiju i kaligulu precednika. I vulina .
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Guest 10/7/2020, 18:11

brate, odakle crpu ove idiotizme ovi toaletoidi da mi je znati? :lol:
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 10/7/2020, 18:13

Inace su nam Policija i te neke službe goli da ne kazem sta ili su 

u kombinaciji i talu svi, tako da se pokrivaju,

policija, advokati, krimosi, pravosudje...

Čuj saznaju službe ...
Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by Serbinho-3 10/7/2020, 18:25

Brat Brale wrote:brate, odakle crpu ove idiotizme ovi toaletoidi da mi je znati? :lol:

Policija se oglašava preko njih, šalju signal da znaju a prate preko ljudi, koji su na raznim pozicijama.

Udbaški doušnik kako bi ti rekao.

Serbinho-3
Serbinho-3

2014-08-25

Back to top Go down

Post by mentalitet 10/7/2020, 18:30

Nisam ni kliknuo na link tako da ne znam o cemu se radi nego mi bilo interesantno zasto ti otvaras takve teme .Pokusavas otkriti toplu vodu..Pa bog te jebo,dijete od pet godina vec zna sta se desava na tome usranom Balkanu.Zapad na kojemu se ti nalazis razjebao je YU koristeci u toj istoj drzavi ljude sa malo manje inteligencije ali sa povecanom doze agresivnosti koji ne vide ni prst pred okom a kamo li nesto dalje pa tako isto to radi protiv Srbije jer je jedina zemlja koja je u Europi koliko toliko neovisna.Zapad za svoje prljave poslove u istocnoeuropskim zemljama dovodi ljude na vlast koji im sluze kao mali terijeri pa na mig vlasnika laju dok ne dobiju kakav pseci kolacic ili avlijaneri kao sto su hrvati .crnogorci i ostali lizaci zapadnih supaka za jednu obicnu kost ili koju mrvicu kruha.Kada ne budu imali vise koristi od takvih pojedinaca ili nazovi naroda jednostavno im uvale vritanjak i odbace kao zadnju prostitutku.Evo ti primjer Cro..mislili su ako udju u EU da ce teci med i mlijeko a u NATO_i ce biti sigurni..Glupi ljudi kao kad zgodnoj glupoj picki obecas da ces je ozeniti a znas da je kurava i da to neces uciniti nego ces je samo nabiti na kurac i sutnuti u sto picki materinih tako ti je metaforicki receno i sa narodima.Povijest najbolje prica o svakome narodu sa Balkana.Ne pada iver daleko od panja..Sta ti nije jasno? Dovoljno ti je samo da malo analiziras ovu Kayu i Braleta..Srpski cetnik i hrvatska ustasica...koja kombinacija bog te jebo:::)))))Svijet je ionako otisao u sto picki materinih..Radi sto hoces ali sinko dosadni ste sa tim likovima bivsim komunjarama ,Saraj malo::))

2020-07-05

Back to top Go down

Post by darth_vader 10/7/2020, 18:46

kaya wrote:Sve komšije izvode diverziju jer su ljubomorni na mnogo jaku srbiju i kaligulu precednika. I vulina .

Torcida u tome prednjači jer je ljubomorna što Zvezda osvaja titule, a Hajduk je u pički materinoj s rezultatima... Meni logično sve...
darth_vader
darth_vader

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by kaya 10/7/2020, 19:56

mentalitet wrote:Nisam ni kliknuo na link tako da ne znam o cemu se radi nego mi bilo interesantno zasto ti otvaras takve teme .Pokusavas otkriti toplu vodu..Pa bog te jebo,dijete od pet godina vec zna sta se desava na tome usranom Balkanu.Zapad na kojemu se ti nalazis razjebao je YU koristeci u toj istoj drzavi ljude sa malo manje inteligencije ali sa povecanom doze agresivnosti  koji ne vide ni prst pred okom a kamo li nesto dalje pa tako isto to radi protiv Srbije jer je jedina zemlja koja je u Europi koliko toliko neovisna.Zapad za svoje prljave poslove u istocnoeuropskim zemljama dovodi ljude na vlast koji im sluze kao mali terijeri pa na mig vlasnika laju dok ne dobiju kakav pseci kolacic ili avlijaneri kao sto su hrvati .crnogorci i ostali lizaci zapadnih supaka za jednu obicnu kost ili koju mrvicu kruha.Kada ne budu imali vise koristi od takvih pojedinaca ili nazovi naroda jednostavno im uvale vritanjak i odbace kao zadnju prostitutku.Evo ti primjer Cro..mislili su ako udju u EU da ce teci med i mlijeko a u NATO_i ce biti sigurni..Glupi ljudi kao kad zgodnoj glupoj picki obecas da ces je ozeniti a znas da je kurava i da to neces uciniti nego ces je samo nabiti na kurac i sutnuti u sto picki materinih tako ti je metaforicki receno i sa narodima.Povijest najbolje prica o svakome narodu sa Balkana.Ne pada iver daleko od panja..Sta ti nije jasno? Dovoljno ti je samo da malo analiziras ovu Kayu i Braleta..Srpski cetnik i hrvatska ustasica...koja kombinacija bog te jebo:::)))))Svijet je ionako otisao u sto picki materinih..Radi sto hoces ali sinko dosadni ste sa tim likovima bivsim komunjarama ,Saraj malo::))
Joj ovo je onaj bolesnik koga su svi na kraju poslali u tri p materine prije godinu dvije  pa se odlogirao, ne sjećam se nicka, sve zna, svugdje je bio, menadžer zlatnih poluga u skladištu

Last edited by kaya on 10/7/2020, 19:57; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 10/7/2020, 20:05

jasambrend wrote:
kaya wrote:Sve komšije izvode diverziju jer su ljubomorni na mnogo jaku srbiju i kaligulu precednika. I vulina .

Torcida u tome prednjači jer je ljubomorna što Zvezda osvaja titule, a Hajduk je u pički materinoj s rezultatima... Meni logično sve...
mene samo muči zakaj kaya stalno kaligulu uspoređuje s picoustim.
to me muči.
da je zakopan vjerovatno bi se u grobu okretao.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by kaya 10/7/2020, 20:13

veber wrote:
jasambrend wrote:

to me muči.
Zato što je bio lud i svirep, proglasio je konja za senatora i oženio sestru, ubio je prethodnika i ubijen je od vlastitih vojnika kao pas. Eto zato..
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 10/7/2020, 20:15

Uostalom evo, kaj nije sličan?
"Kaligula je bio Tiberijev pranećak, a nadimak Caligula, što na latinskom znači čizmica, dobio je od vojnika u očevom vojnom logoru. Vrlo rastrošan i ekstravagantan - potrošio je velik dio novca koji je Tiberije pribavio carskoj blagajni, na darove i proslave. Vladao je od 37. do 41. godine.

Na početku svoje vladavine je amnestirao sve one koji su osuđeni pod Tiberijem, ali je ubrzo zapao u neprijateljske odnose sa Senatom, jer se u stilu helenističkih kraljeva počeo osjećati i ponašati kao car i bog. U tom svom samoljublju čak je, smatrajući se reinkarnacijom Jupitera, tražio pravo na jedan hram na Palatinu. Svog je konja pod imenom Kasač proglasio senatorom i konzulom.

Živio je raskalašenim životom. Vrlo samoljubive prirode, sagradio je hram posvećen samome sebi na čijem se otvaranju pojavio obučen poput božice. Oženio je vlastitu sestru, a njegova ludost je potpuno izbila na površinu kada je prigodom njezine smrti proglasio naredne tjedne razdobljem javnog žalovanja i zabranu smijeha.

Epizoda okupljanja ogromne količine rimskih legija kako bi napao Britaniju neslavno je završila jer je Kaligula jednostavno zaboravio svojoj vojsci osigurati brodove kako bi prešli kanal.

Imao je mnoštvo ljubavnica kojima je, ljubeći ih u vrat, tepao da će izgubiti svoju prekrasnu glavu kad god on to odluči. Njegove okrutne kazne i smaknuća protivnika i urotnika bili su poznati širom carstva. Različite urote i okrutne odmaze učinile su odnose između Kaligule i senatora nepodnošljivom, a sam Kaligula je sve više tonuo u bolesne sklonosti i psihičku rastrojenost. Ubili su ga njegovi vlastiti vojnici. Poznat je i po tome što je ubio prijašnjeg vladara kako bi došao na vlast
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by veber 10/7/2020, 22:12

kaya wrote:
veber wrote:
jasambrend wrote:

to me muči.
Zato što je bio lud i svirep, proglasio je konja za senatora i oženio sestru, ubio je prethodnika i ubijen je od vlastitih vojnika kao pas. Eto zato..
agripina senior, njegova majka bila je luda.
nikada nije konja proglasio senatorom. prethodnik mu je bio prastric tiberije koji je cijelu obitelj potjerao na otok capri.
tiberijev namjesnik sejan je u biti vladao carstvom.
kaligula je izabran posinjenjem.
inače tiberije je bio sucar uz augusta oktavijana.
njegovom smrću postaje car.
iz te loze imaš još klaudija i nerona.

kaligula i neron su krivo prikazani.
bili su razvratni ali nisu bili ludi.

neron nije bio ni blizu kada je rim gorio.

oktavijan je osnovao pretorijansku gardu koja je u početku brojala 8 kohorti s tri manipule podjeljene u centurije.
u početku su bili vatrogasci rima, da bi kasnije postali elitna vojska.
za ono vrijeme jedan od uvijeta za biti članom pretorijanske garde je 1,75m visine. prosjek je bio oko160cm.

pretorijanci kasnije odlučuju o carevima i tko živ tko mrtav.
u kasnom carstvu legija broji 9000 specijalaca plus 5000 pomoćnih.

a, da je kaligula ubio tiberija je vrlo upitno i povjesno nedokazano.
tiberije je umro sa 80g što je fina starost i za naše uvijete.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by veber 10/7/2020, 22:20

kaya wrote:Uostalom evo, kaj nije sličan?
"Kaligula je bio Tiberijev pranećak, a nadimak Caligula, što na latinskom znači čizmica, dobio je od vojnika u očevom vojnom logoru. Vrlo rastrošan i ekstravagantan - potrošio je velik dio novca koji je Tiberije pribavio carskoj blagajni, na darove i proslave. Vladao je od 37. do 41. godine.

Na početku svoje vladavine je amnestirao sve one koji su osuđeni pod Tiberijem, ali je ubrzo zapao u neprijateljske odnose sa Senatom, jer se u stilu helenističkih kraljeva počeo osjećati i ponašati kao car i bog. U tom svom samoljublju čak je, smatrajući se reinkarnacijom Jupitera, tražio pravo na jedan hram na Palatinu. Svog je konja pod imenom Kasač proglasio senatorom i konzulom.

Živio je raskalašenim životom. Vrlo samoljubive prirode, sagradio je hram posvećen samome sebi na čijem se otvaranju pojavio obučen poput božice. Oženio je vlastitu sestru, a njegova ludost je potpuno izbila na površinu kada je prigodom njezine smrti proglasio naredne tjedne razdobljem javnog žalovanja i zabranu smijeha.

Epizoda okupljanja ogromne količine rimskih legija kako bi napao Britaniju neslavno je završila jer je Kaligula jednostavno zaboravio svojoj vojsci osigurati brodove kako bi prešli kanal.

Imao je mnoštvo ljubavnica kojima je, ljubeći ih u vrat, tepao da će izgubiti svoju prekrasnu glavu kad god on to odluči. Njegove okrutne kazne i smaknuća protivnika i urotnika bili su poznati širom carstva. Različite urote i okrutne odmaze učinile su odnose između Kaligule i senatora nepodnošljivom, a sam Kaligula je sve više tonuo u bolesne sklonosti i psihičku rastrojenost. Ubili su ga njegovi vlastiti vojnici. Poznat je i po tome što je ubio prijašnjeg vladara kako bi došao na vlast
wikipedija ti nije uvijek frend.
ako imaš volje, želje.
marcu sam i još nekima otvorio cloud pa si mogu knjige skinut.
Milo šalje delegaciju u Beograd Caligu10

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Guest 13/7/2020, 19:36

mentalitet wrote:
pa tako isto to radi protiv Srbije jer je jedina zemlja koja je u Europi koliko toliko neovisna.

:rofl
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by crvenkasti 13/7/2020, 20:09

veber wrote:

Zar i cloud znaš otvarat? Jebote!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 13/7/2020, 20:22

crvenkasti wrote:
veber wrote:

zamisli i porš mogu pokrenut.
a ima otključavanje na fingerprint.
a?

bitno da imaš domovnicu.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by crvenkasti 13/7/2020, 20:26

veber wrote:
crvenkasti wrote:
veber wrote:

a?

bitno da imaš domovnicu.

Hoćeš meni jedan cloud otvorit? Onako, srednji, ništa preveliko.
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 13/7/2020, 20:33

crvenkasti wrote:
veber wrote:
crvenkasti wrote:
veber wrote:

a?

bitno da imaš domovnicu.

neno, ne čitaš s razumjevanjem.
pristup mom cloudu ima ovdje nekoliko forumaša.
sam si oblači i svlači.

da te zanima povijest dao bi ti pristup.

no ti si iskompleksirani lik.
9 tvoja patnja meni je baš draga.
volim pročitati tvoje frustracije ujutro i ond još malo odrijemat znajući da ti moraš šljakat.

i doći u mali stan gdje te dočeka nasukani kit.

tko to može platit?

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by crvenkasti 13/7/2020, 20:41

veber wrote:
crvenkasti wrote:
veber wrote:
crvenkasti wrote:
veber wrote:

a?

bitno da imaš domovnicu.

neno, ne čitaš s razumjevanjem.
pristup mom cloudu ima ovdje nekoliko forumaša.
sam si oblači i svlači.

da te zanima povijest dao bi ti pristup.

no ti si iskompleksirani lik.
9 tvoja patnja meni je baš draga.
volim pročitati tvoje frustracije ujutro i ond još malo odrijemat znajući da ti moraš šljakat.

i doći u mali stan gdje te dočeka nasukani kit.

tko to može platit?

A tek celulit? Užas!
I sumanuto dijete što po cijeli dan gleda idiotske klipove na mobitelu!

Što ima lijepo u tuđoj patnji? Sadisto! Smrade bezdušni!
crvenkasti
crvenkasti

Male
2014-04-17

Back to top Go down

Post by veber 13/7/2020, 20:45

s djetetom odeš van.
ovisno o afinitetu, bajk, role, skije.
djetetu daš pusu. s djetetom radiš ručak, večeru, kolače.
sjediš pokraj njega.

otuđio si se od domovine, a vidim i od djeteta.

Male
2014-12-30

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics