Potpredsjednik Vlade bit će iz SDSSa
Page 1 of 1
Potpredsjednik Vlade bit će iz SDSSa
Pa normalno. Još najbolje da neće.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2197078&index_tid=30301
Podrška.
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2197078&index_tid=30301
Podrška.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Potpredsjednik Vlade bit će iz SDSSa
DP na aparatima. Mogli bi malo državni udari po uzoru na Srbiju al ne sad nego na jesen. Nek još malo ekonomska situacija potone.
Turistička sezona u Dalmaciji je propala. Fino taman teren da na jesen počmu neredi pod palicom DP.
Turistička sezona u Dalmaciji je propala. Fino taman teren da na jesen počmu neredi pod palicom DP.
2014-04-11
..pa eto..imat ce podrsku ne-hdzovaca u vlasti..sto mu treba podrska i konzesus oporbe...pupi je sve zna
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Možemo i SDP će ga podržat.
A nije moj problem. Ja sam u oporbi. Nije moja vlada. Ne tiče me se.
A nije moj problem. Ja sam u oporbi. Nije moja vlada. Ne tiče me se.
2014-04-11
nije potpredsjednik vlade isto što i zamjenik ministra
e moj RAY, ZBUDI SE
e moj RAY, ZBUDI SE
Zašto ja ? Ja sam u oporbi. Šta mene brige šta HDZ koji je na vlasti izvodi. To me uopće ne zanima.Sora wrote:nije potpredsjednik vlade isto što i zamjenik ministra
e moj RAY, ZBUDI SE
2014-04-11
Premijer sastavlja vladu. Plenkovic je premijer. To je njegova vlada , nije moja.
Uhljebnička sekta zvana HDZ glasači će preči preko ovoga. Oni podnose sve osim dvije stvari
Gubitka izbora jer ostaju bez love
Kad nema love u proračunu za njih a na vlasti su
Sve ostalo ta uhljebnička sekta stoječki podnosi
Uhljebnička sekta zvana HDZ glasači će preči preko ovoga. Oni podnose sve osim dvije stvari
Gubitka izbora jer ostaju bez love
Kad nema love u proračunu za njih a na vlasti su
Sve ostalo ta uhljebnička sekta stoječki podnosi
2014-04-11
Kad nema love u proračunu za njih a na vlasti su.
https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/koronavirus/vlada-o-rebalansu-proracuna-tko-je-najveca-zrtva-koronakrize---604407.html
Jedno 20 - 30 miljardi kuna manje.
https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/koronavirus/vlada-o-rebalansu-proracuna-tko-je-najveca-zrtva-koronakrize---604407.html
Jedno 20 - 30 miljardi kuna manje.
2014-04-11
To je civilizacijski iskorak,te ne vidim niti jednog valjanog razloga zašto SDSS ne bi imao ministra i potpredsjednika vlade.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
סמאל wrote:To je civilizacijski iskorak,te ne vidim niti jednog valjanog razloga zašto SDSS ne bi imao ministra i potpredsjednika vlade.
Točno. Kome to smeta a dao je glas Plenkovicu to je njegov problem.
2014-04-11
Još ako bude ministar obrane nadmašiti ćemo Srbiju s njihovim premijerom....סמאל wrote:To je civilizacijski iskorak,te ne vidim niti jednog valjanog razloga zašto SDSS ne bi imao ministra i potpredsjednika vlade.
Jbate, slomijem da izgovorim poTpredsjednik.
Similar topics
» Škoristi na aparatima , Milošević potpredsjednik vlade
» Kako pljunuti u facu 636.964 građana da bi postao potpredsjednik Vlade
» Vrhovni vođa talibana i potpredsjednik vlade nestali, kruže glasine da su mrtvi?
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Predsjednica Republike u Melbourneu se susrela s guvernericom Viktorije i s predsjednikom Vlade Viktorije, te s predsjednikom Vlade Južne Australije u Adelaideu
» Kako pljunuti u facu 636.964 građana da bi postao potpredsjednik Vlade
» Vrhovni vođa talibana i potpredsjednik vlade nestali, kruže glasine da su mrtvi?
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» Predsjednica Republike u Melbourneu se susrela s guvernericom Viktorije i s predsjednikom Vlade Viktorije, te s predsjednikom Vlade Južne Australije u Adelaideu
Page 1 of 1