Kajtazi : Klub manjina traži barem tri pozicije u vladi
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kajtazi : Klub manjina traži barem tri pozicije u vladi
Ministarstvo obrazovanja , eu fondova i uprave. Lijepo.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kajtazi-klub-manjina-trazi-barem-tri-pozicije-u-vladi-evo-na-koje-pozicije-pretendiramo-15007242
No eto niste tili referendum Narod odlučuje pa će sad Cigani odlučivat umjesto vas.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/kajtazi-klub-manjina-trazi-barem-tri-pozicije-u-vladi-evo-na-koje-pozicije-pretendiramo-15007242
No eto niste tili referendum Narod odlučuje pa će sad Cigani odlučivat umjesto vas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Kajtazi : Klub manjina traži barem tri pozicije u vladi
U pravu je Kantazi. Plenkovic ionako nema nikog osim njih a novi izbori im ne odgovaraju jer će ih izgubit a osam ruku nema šanse da nađe tako da tri ministra možete tražit.
Ja se slažem s tom odlukom. Tražili ste gledajte.
2014-04-11
bogami se ovi manjinci raspojasali trazeci fotelje od plenkija....zato plenki danas poceo bez povisenih tonova obracajuci se d i mostu...eto mu sad pupovca i manjinaca...ili ce ih otkantati ili ce prihvatiti njihove nerealne prohtjeve time riskira jos vise nezadovolsjtva u smaom hdz-u...jer kad uvide ovi iz hns-a i cacic sto manjinci traze i ako dobiju oni c edobiti duple apetite
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tocno..previse je plenki uzletio...a vremena sve manje da bi sad mogao se zajebavati...sam sebe je upecao...jer ako otpadnu manjinci to j -osam ruku..imat ce sve zajedno 71 sa cacicom i hns...morat ce na brzaka naci bar jos pet ruku ili zetoncica i tu je onda jos u vecoj gabuli jer u stisci zetoncici ce traziti puno puno togaRayMabus wrote:U pravu je Kantazi. Plenkovic ionako nema nikog osim njih a novi izbori im ne odgovaraju jer će ih izgubit a osam ruku nema šanse da nađe tako da tri ministra možete tražit.
2015-09-08
Pa zašto ne bi tražili ? Ima ih osam a Plenky nema nikoga da ih nadomjesti a ove brige za nove izvore , oni mandat uvjek imaju a HDZ će nove izbore izgubiti i toga su svjesni dakle ništa ispod tri ministarstva.
Ja ih podržavam. Bolje i oni nego HDZ.
2014-04-11
drugo u slucjau ponovljenih izbora...dobit ce deset mandata manje sigurno ako ne i vise jer sad bere vise nema...
2015-09-08
Hahaha nevalja Milo moje, sad ce cigani da vode resor
2014-04-15
naravno..tko sa sbima i ciganima tikve sadi ostade praznih đepovaRayMabus wrote:Pa zašto ne bi tražili ? Ima ih osam a Plenky nema nikoga da ih nadomjesti a ove brige za nove izvore , oni mandat uvjek imaju a HDZ će nove izbore izgubiti i toga su svjesni dakle ništa ispod tri ministarstva.
2015-09-08
Jebes mi sve ako na ponovljene nebi izaslo 15% manje ljudi a adeze dobio 80 mandatavuksadinare wrote:drugo u slucjau ponovljenih izbora...dobit ce deset mandata manje sigurno ako ne i vise jer sad bere vise nema...
2014-04-15
...mislim d aje sad sve kiseliji smjesak plenkija i hdzovaca....ako se otegne formiranje vlasti a po ovom hoce kako su ovima apetiti porasli.pa kad s eukljuce jos hns i cacic..a kriza lupa na vrata.n_razbojnik wrote:Hahaha nevalja Milo moje, sad ce cigani da vode resor
2015-09-08
nece...glavni mu potukandidati ipak nius glupi i antitalenti kao sto je bio bero...sdp mozda nece puno profitirat ali bi mogli profitirati drugi a hdz izgubiti dobar broj mandata..milo mojen_razbojnik wrote:Jebes mi sve ako na ponovljene nebi izaslo 15% manje ljudi a adeze dobio 80 mandatavuksadinare wrote:drugo u slucjau ponovljenih izbora...dobit ce deset mandata manje sigurno ako ne i vise jer sad bere vise nema...
2015-09-08
jebote cigo ce d akroji sudbinu hrvatske...cigo ko cigo kad zagrize proda
2015-09-08
idem na fejs hdzovaca
2015-09-08
vuksadinare wrote:bogami se ovi manjinci raspojasali trazeci fotelje od plenkija....zato plenki danas poceo bez povisenih tonova obracajuci se d i mostu...eto mu sad pupovca i manjinaca...ili ce ih otkantati ili ce prihvatiti njihove nerealne prohtjeve time riskira jos vise nezadovolsjtva u smaom hdz-u...jer kad uvide ovi iz hns-a i cacic sto manjinci traze i ako dobiju oni c edobiti duple apetite
da da vidiš ti a mediji prije stavili plenkija pa onda kajtazija al nije ni važno, pozorište ide dalje
Guest- Guest
Hahaha, koje šaljivdžije ;-^^
Munk
'To je tako kad kazes hop prije neko skočiš'
'To je tako kad kazes hop prije neko skočiš'
2015-09-08
Veselišokac
'Plenki nemamo što više čekati,otkantaj ove dok ti ruku nisu odgrizli.'
'Plenki nemamo što više čekati,otkantaj ove dok ti ruku nisu odgrizli.'
2015-09-08
Kajtaziju obrazovanje, Pupovcu MORH, Radinu MVP.
tako nekako
tako nekako
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ZNG
'DP je prirodni partner,tikve da sadimo sa romima i srbima.zar nam je baš to potrebno'
'DP je prirodni partner,tikve da sadimo sa romima i srbima.zar nam je baš to potrebno'
2015-09-08
Rom za zaštitu okoliša, energetiku pripojiti gospodarstvu i jasna stvar da to ide Čačiću, a Srbima MUP ili MORH, a može i oboje... :) Radin bi mogao pomorstvo, promet i veze... Pupovac prvi potpredsjednik. I svi su namireni...
Last edited by jasambrend on 9/7/2020, 15:30; edited 1 time in total
darth_vader-
2014-04-17
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Klub Hrvata Doma naroda: Komšić traži rušenje BiH
» I klub Hrvata traži zaštitu nacionalnog interesa zbog forsiranja ćirilice i srpskog jezika u RS
» Dok Plenki pada i gubi pozicije u briselskoj i eu hijerarhiji Ruza Tomasic raste i dobija pozicije
» KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
» Plenkiju pocetak drugog mandata kao iz nocne more:Korona,Kajtazi,oporba,Megle,Milanovic
» I klub Hrvata traži zaštitu nacionalnog interesa zbog forsiranja ćirilice i srpskog jezika u RS
» Dok Plenki pada i gubi pozicije u briselskoj i eu hijerarhiji Ruza Tomasic raste i dobija pozicije
» KAJTAZI: ‘Romska zajednica prisustvovat će na službenoj komemoraciji u Jasenovcu’
» Plenkiju pocetak drugog mandata kao iz nocne more:Korona,Kajtazi,oporba,Megle,Milanovic
Page 1 of 5