MOZEMO nece nikad suradjivati sa ustasama i ekstremistima iz HDZ,MOST,DP
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: MOZEMO nece nikad suradjivati sa ustasama i ekstremistima iz HDZ,MOST,DP
a petokraka tuko??Sora wrote:plenkija će prisiliti eu da skreše tu ustašku priču i zabrani zakonski
no, s druge strane već je prekasno
trebalo bi puno tog mjenjati i hrvati to neće moći
i dalje će se čupati oko partizana i ustaša
immortal- Posts : 23285
2014-04-16
Pa SDP će ih svakako pokušat privuć sebi no nakon ovog poraza SDP se prvo mora restartirat. Ljudi su pokazali crveni karton ovakvom SDPu na ovim izborima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
budimo realni...ni sdp-u se ne sviđa opcija koja bi mogla grabiti ozbiljno u njihov bazen biraca..i ne sumnjam da nece uciniti sve d arazjebu 'Mozemo' naravno kupovinom i davanjem benificija...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
U suštini je u pravu, jer država i društvo propadnu kad nestane solidarnosti bogatih i njihove odgovornosti za javno dobro. Ako dopustiš bogatima da postanu ultra bogati, onda oni kupuju političare, vlast i zakone kako im se svidi, a umjesto demokracije dobivaš plutokratsku oligarhiju. Ni jedan pojedinac ne bi smio biti iznad države i iznad zakona, ali oni koji su u stanju kupiti čitavu državu to praktički jesu. Generator korupcije u zemlji jest loš sistem s previše ministarstava, ureda, agencija, županija, općina i gradova, i ne manje važno, oni koji su dovoljno bogati da kupuju i ucjenjuju vlast bilo na lokalnoj ili na državnoj razini. Demokracija u suštini nije vladavina naroda, nego podvala onih koji vladaju iza sjene kako se njihove rabote nikada ne bi otkrile, a ako se i otkriju, da izbjegnu osobnu odgovornost. Upravo je demokracija sjajan sustav za lov u mutnom i izvrdavanje osobne odgovornosti. I zato će države i društva propasti. Civilizacija se temelji na vrednotama, ali tamo gdje je novac i skriveni interesi ultimativna vrijednost, i država i društvo i civilizacija nemaju šansu.melkior wrote:Uostalom, jebeš ljevicu koja se ne zalaže za progresivni porez na imovinu (ušteđevina, dionice, nekretnine, jahte, sve) a Kata je rekla (i to je samo njen osobni stav) da bi ona oporezovala onu imovinu iznad koje država garantira a to je 100 000 eura, što su ljudi krivo shvatili da će ostat iznad svega, ali zapravo je rekla da oni koji imaju ispod 100 000 eura uopće ne bi niti bili porezni obveznici. I eto, ona usamljeni glas postala najveća opasnost za domoljube, prave Hrvate i katolike koji su uglavnom navikli od države samo krasti. Uostalom, nije ni ona do kraja razradila čitavu tu priču iako je na dobrom tragu što bi trebalo.melkior wrote:A jesi se usrao Katarine Pejović kao da je glavna aždaja u državi i širevuksadinare wrote:jedno je gradska inicijativa drugo nivo drzave...manje vise u gradskoj skupstini su bililikovi iz tomaseviceve liste..sada ovo za sabor je sarolika druzba...a pogotovo radikalni RF...i jos poneki pojedinac poput bencicke...tako da nije ista situacija...imat ce ta ekipa itekako međusobno problema...melkior wrote:Pa gle, njima se sreća osmjehnula više nego što su očekivali, oni su svoju priču gradili uglavnom u Gradu Zagrebu kao jedinu pravu opoziciju Bandiću, a Tomašević je i sam rekao da mu je ambicija rušiti Bandića i postati gradonačelnik Zagreba, što je sjajna inicijativa. Sruši Bandića i srušio si korupciju u Gradu Zagrebu (korupcije najviše ima na lokalnom nivou, u općinama i gradovima a ne u visokoj politici).vuksadinare wrote:
fantaziras...jucer nakon sukoba drugog dijela para raspudic sa bencickom nema sanse za to...bencicka je rekl da je most nakupina ekstremista i klerikalaca..a raspudic je rekao da je mozemo nakupina radikalnih lijevih ekstremista....i da on sa njima nema nista zajednicko....nek se bracni par dogovori tko sta zeli...ili ce svak na svoju ruku...a niti most kao niti možemo nisu heterogena skupina...cacic je rekao d ace se mozemo brzo raspast jer su nakupna raznolikih tipova nesto kao ŽZ...imas one normalnije ali imas dio ulicara ala pernar...
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
brzo ce to oni rjesiti...evo zakazali su unutarstranacke izbore za rujan...izaberu li ozbiljnog kandidata na celo sdp-a...ne sumnjam da ce odmah krenut u neuztralizaciju prvo onih koji im ugrozavaju interese na svojoj ideoloskoj strani...ili bazenuRayMabus wrote:Pa SDP će ih svakako pokušat privuć sebi no nakon ovog poraza SDP se prvo mora restartirat. Ljudi su pokazali crveni karton ovakvom SDPu na ovim izborima.
2015-09-08
A tko će koga tući? Par ljevičarskih feministkinja ljute desničare kojima se više i ne diže bez viagre?mortal wrote:takva vremena dolazevuksadinare wrote:Bice tu jebade sa ovima u saboru i ekscesa...ni tucnjava nije nemoguca
2015-08-09
Pogledajte koliko je samo SDP poslao žena u Sabor, a koliko "Možemo!" Pa tamo je jedino Tomašević muško koliko sam shvatio, iako je istina da te sve ljevičarke tamo nose hlače
Podržat ćemo prava pedera ako će nas pederi zaštititi od ljutih feministica
Podržat ćemo prava pedera ako će nas pederi zaštititi od ljutih feministica
2015-08-09
Ma jebe mi se za njih. Ni Možemo ni SDP nisu moje političke opcije. Aj drugarica Katarina već može. I drug Kapović.vuksadinare wrote:brzo ce to oni rjesiti...evo zakazali su unutarstranacke izbore za rujan...izaberu li ozbiljnog kandidata na celo sdp-a...ne sumnjam da ce odmah krenut u neuztralizaciju prvo onih koji im ugrozavaju interese na svojoj ideoloskoj strani...ili bazenuRayMabus wrote:Pa SDP će ih svakako pokušat privuć sebi no nakon ovog poraza SDP se prvo mora restartirat. Ljudi su pokazali crveni karton ovakvom SDPu na ovim izborima.
2014-04-11
Bez brige, Ray Mabus je u Sabor poslao Miru Bulja, taj medvjed je sposoban sam razbit pola Sabora ko beba zvečku, a Raspudić će ostalo Njih dvojica će i fizički zaštititi recimo, jednog Zlatka Hasanbegovića od povampirenih ljevičarki i feministica.
2015-08-09
Karte su podijeljene. P je na vlasti. Oporba su svi ostali koji mogu samo kritizirat vlast. Il je podržat tamo di misli da triba.
Nema tu priče velike.
Nema tu priče velike.
2014-04-11
pajdo hasu ne treba stiti...ako je itko prošao krešendo šora...to je hase..kao istaknuti clan bbb-a iz zapruđa 'new blue generation'...znas li ti d aje hase kad su bili neredi u banja luci na stadionu 1989 godine...nije ispustao transparent bbb taj na kojem je pisalo new blue generation kad su ga milicioneri tukli i povlacili...i nakon toga je dobio nadimak 'mali hasan' aludirajuci na tada vođu bbb-a hasana....mislim da te poducim kad se sprdas da ce netko stiti hasu...upravo sam sa njim nekidan u frankopanskoj pricao jer se znamo sa utakmica o tom događaju u banja luci i jos nekim utakmicama evoluirajuci uspomene...nije hase robot za onog je koga osobno pozna..tek smo u jednoj recenici spominjalipolitiku..melkior wrote:Bez brige, Ray Mabus je u Sabor poslao Miru Bulja, taj medvjed je sposoban sam razbit pola Sabora ko beba zvečku, a Raspudić će ostalo Njih dvojica će i fizički zaštititi recimo, jednog Zlatka Hasanbegovića od povampirenih ljevičarki i feministica.
2015-09-08
Točno to.RayMabus wrote:Karte su podijeljene. P je na vlasti. Oporba su svi ostali koji mogu samo kritizirat vlast. Il je podržat tamo di misli da triba.
Nema tu priče velike.
2015-08-09
Pa eto, tko će onda koga tući u Saboru?vuksadinare wrote:pajdo hasu ne treba stiti...ako je itko prošao krešendo šora...to je hase..kao istaknuti clan bbb-a iz zapruđa 'new blue generation'...znas li ti d aje hase kad su bili neredi u banja luci na stadionu 1989 godine...nije ispustao transparent bbb taj na kojem je pisalo new blue generation kad su ga milicioneri tukli i povlacili...i nakon toga je dobio nadimak 'mali hasan' aludirajuci na tada vođu bbb-a hasana....mislim da te poducim kad se sprdas da ce netko stiti hasu...upravo sam sa njim nekidan u frankopanskoj pricao jer se znamo sa utakmica o tom događaju u banja luci i jos nekim utakmicama evoluirajuci uspomene...nije hase robot za onog je koga osobno pozna..tek smo u jednoj recenici spominjalipolitiku..melkior wrote:Bez brige, Ray Mabus je u Sabor poslao Miru Bulja, taj medvjed je sposoban sam razbit pola Sabora ko beba zvečku, a Raspudić će ostalo Njih dvojica će i fizički zaštititi recimo, jednog Zlatka Hasanbegovića od povampirenih ljevičarki i feministica.
2015-08-09
Sora wrote:
JOŠ NEK SE prekrste u SK HDZ
Kako sad stvari stoje ipak neće.
Nego će nakon nekih 40 godina vlasti u Hrvatskoj promjeniti ime u HDZ - Stranka Demokratskih Promjena.
Guest- Guest
..nece s ehase tuci..ko ga ne napadne...ali ce uzvratiti koga napadne..u to budi siguran i sumnjam da ce taj dobro proci posto sam vidio hasu na djelu...kad je grobara u maksimirskom parku koji je bio za glavu visi doslovno masakrirao...melkior wrote:Pa eto, tko će onda koga tući u Saboru?vuksadinare wrote:pajdo hasu ne treba stiti...ako je itko prošao krešendo šora...to je hase..kao istaknuti clan bbb-a iz zapruđa 'new blue generation'...znas li ti d aje hase kad su bili neredi u banja luci na stadionu 1989 godine...nije ispustao transparent bbb taj na kojem je pisalo new blue generation kad su ga milicioneri tukli i povlacili...i nakon toga je dobio nadimak 'mali hasan' aludirajuci na tada vođu bbb-a hasana....mislim da te poducim kad se sprdas da ce netko stiti hasu...upravo sam sa njim nekidan u frankopanskoj pricao jer se znamo sa utakmica o tom događaju u banja luci i jos nekim utakmicama evoluirajuci uspomene...nije hase robot za onog je koga osobno pozna..tek smo u jednoj recenici spominjalipolitiku..melkior wrote:Bez brige, Ray Mabus je u Sabor poslao Miru Bulja, taj medvjed je sposoban sam razbit pola Sabora ko beba zvečku, a Raspudić će ostalo Njih dvojica će i fizički zaštititi recimo, jednog Zlatka Hasanbegovića od povampirenih ljevičarki i feministica.
2015-09-08
Par jezičavih baba bi eventualno moglo pokupiti šljagu, ali koliko je meni poznato, i u Mostu a i Hasanbegović su ipak gospoda, ne bi si dozvolili da se spuštaju tako nisko, a što se tiče ostalih u DP-u, možda Penava nalema Pejovićku fizički, ako već ne može argumentima.
2015-08-09
Pa nitko ih nije ni zvao na suradnju, oni su tu da uveseljavaju saborske sjednice glupostima.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
evo nešto o hasi
http://www.direktno.hr/direkt/bbb-hasanbegovic-u-intervjuu-1988-jasno-porucio-da-nije-ekstremist-39020/
http://www.direktno.hr/direkt/bbb-hasanbegovic-u-intervjuu-1988-jasno-porucio-da-nije-ekstremist-39020/
2015-09-08
Ja bi Pejovićku prcao: mala, izvadi zlatninu koju si sakrila u picu
2015-08-09
kaya wrote:Pa nitko ih nije ni zvao na suradnju, oni su tu da uveseljavaju saborske sjednice glupostima.
Oni su blijeda i manje zabavna zamjena za Pernara i njegovu munjenu ekipu.
Guest- Guest
Da, nadam se da neće zakazati i biti manje humoristični. Neka porade na tome da se imamo čemu smijati...Speare Shaker wrote:kaya wrote:Pa nitko ih nije ni zvao na suradnju, oni su tu da uveseljavaju saborske sjednice glupostima.
Oni su blijeda i manje zabavna zamjena za Pernara i njegovu munjenu ekipu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vrdoljak poslao koalicijsku poruku Plenkiju:Rijesi se Culeja i slicnih i mozemo suradjivati...
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» Krivokapić : Đukanovićeva suradnja sa ustašama neće nas spriječiti da mi četnici uvedemo CG u EU
» Novo istraživanje: Možemo se približio SDP-u kao nikad dosad
» Novo istraživanje: HDZ uvjerljivo prvi, SDP nikad gori, Možemo! treća snaga
» HDZ nikad, al baš nikad neće ukinuti članstvo u HGK
» Krivokapić : Đukanovićeva suradnja sa ustašama neće nas spriječiti da mi četnici uvedemo CG u EU
» Novo istraživanje: Možemo se približio SDP-u kao nikad dosad
» Novo istraživanje: HDZ uvjerljivo prvi, SDP nikad gori, Možemo! treća snaga
Page 3 of 4