Trijumfalna pobjeda konzervativne Hrvatske
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Trijumfalna pobjeda konzervativne Hrvatske
Nisam postao HDZ-ovac,ali sam prvi put zadovoljan pobjedom HDZ-a.vuksadinare wrote:di je ovaj svijet otisao kad su tetrijeb i ovaj gore sa arpaskim pismom postali hdzovci
Još i prije pobjede pisao sam zbog čega.
SDP je lakrdija i sva sreća da potrošeni,neatraktivni,indisponirani likovi koji nemaju pojma što bi od sebe ,a kamo li od Hrvatske,nisu dobili izbore.
Još je veća sreća što izbore nisu dobili Škoro i njegovi ljudi izgubljeni u vremenu.
HDZ je prije par godina otišao u jednom europskom,civiliziranom,i sasvim demokratskom smjeru,nakon što je smaknut Karamarko,a vidim da im ni poraz Kolinde na preds.izborima nije teško pao,budući je KGK zašla u neke mutne vode,okruživši se suimnjivim personama,a dopala je i teškog psihičkog stanja.
Također raduje odlazak Glasnovića,Culeja,Sinčića,Pernara i Bandića.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
"Nacija je izabrala sigurnost nasuprot eksperimentima, izabrala je pristojnost nasuprot totalne nepristojnosti, izabrala je kompetencije nasuprot vidljivim nesposobnostima. Vox populi od pobjednika traži zajedništvo na političkom spektru od centra prema desno, a kada se malo ohlade predizborne usijane glave pokazat će se da ne postoji ni jedan ozbiljan razlog koji bi to zajedništvo spriječio. Na desnom političkom spektru ni približno ne postoje nepremostive razlike kakve postoje između SDP-a i HDZ-a. To zajedništvo, ta pomirba patriota koja je moguća i potrebna u ovim teškim trenutcima za Republiku Hrvatsku, bit će zalog za bolju budućnost i putokaz za potvrdu takvog zajedništva na nadolazećim lokalnim izborima."
U samom tekstu se spominje i "pobjeda spram onih koji su nas dijelili na MI i ONI". Na ovome je trebalo stati.
S boldanim dijelom se čini isto. Siguran sam da je popriličan broj razumnih i istinski socijalnih demokrata glasovao za HDZ.
Ustvari za Plekovica. SDP im je skupina ekstremnih ljevičara, koji se od WW2 nisu makli. Pjevanje Bella ciao na skupovima SDP-a je zbog toga zasigurno zacrvenio obraz barem polovice SDP-ovaca. Mene su podsjetili na one koji se svake godine namaškareni okupe u Kumrovcu. SDP se mora unutar sami sebe totalno "restartati" ako želi biti uljuđena europska socijadmokratska stranka,jer će samo kao takva moći biti respektabilan politički faktor u društvu. Ovakav kakav je sada će se pretvoriti u svoju suprotnost.
U samom tekstu se spominje i "pobjeda spram onih koji su nas dijelili na MI i ONI". Na ovome je trebalo stati.
S boldanim dijelom se čini isto. Siguran sam da je popriličan broj razumnih i istinski socijalnih demokrata glasovao za HDZ.
Ustvari za Plekovica. SDP im je skupina ekstremnih ljevičara, koji se od WW2 nisu makli. Pjevanje Bella ciao na skupovima SDP-a je zbog toga zasigurno zacrvenio obraz barem polovice SDP-ovaca. Mene su podsjetili na one koji se svake godine namaškareni okupe u Kumrovcu. SDP se mora unutar sami sebe totalno "restartati" ako želi biti uljuđena europska socijadmokratska stranka,jer će samo kao takva moći biti respektabilan politički faktor u društvu. Ovakav kakav je sada će se pretvoriti u svoju suprotnost.
Pobrkao si jabuke i kruške. SDP nema veze sa ljevicom,a kamo li sa ekstremnom ljevicom. To čak nisu ni salonski komunisti. Bella Ciao je jedna od najizvođenijih talijanskih pjesama svih vremena. Kako u Italiji ,tako i izvan nje.Eroo wrote:"Nacija je izabrala sigurnost nasuprot eksperimentima, izabrala je pristojnost nasuprot totalne nepristojnosti, izabrala je kompetencije nasuprot vidljivim nesposobnostima. Vox populi od pobjednika traži zajedništvo na političkom spektru od centra prema desno, a kada se malo ohlade predizborne usijane glave pokazat će se da ne postoji ni jedan ozbiljan razlog koji bi to zajedništvo spriječio. Na desnom političkom spektru ni približno ne postoje nepremostive razlike kakve postoje između SDP-a i HDZ-a. To zajedništvo, ta pomirba patriota koja je moguća i potrebna u ovim teškim trenutcima za Republiku Hrvatsku, bit će zalog za bolju budućnost i putokaz za potvrdu takvog zajedništva na nadolazećim lokalnim izborima."
I nije ideološki obojena,već je puna ljubavne tuge i čežnje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Čemu služi kad se je danas pjeva na skupu jedne stranke, koja se iznjedrila iz komunizma?jastreb wrote:Pobrkao si jabuke i kruške. SDP nema veze sa ljevicom,a kamo li sa ekstremnom ljevicom. To čak nisu ni salonski komunisti. Bella Ciao je jedna od najizvođenijih talijanskih pjesama svih vremena. Kako u Italiji ,tako i izvan nje.Eroo wrote:"Nacija je izabrala sigurnost nasuprot eksperimentima, izabrala je pristojnost nasuprot totalne nepristojnosti, izabrala je kompetencije nasuprot vidljivim nesposobnostima. Vox populi od pobjednika traži zajedništvo na političkom spektru od centra prema desno, a kada se malo ohlade predizborne usijane glave pokazat će se da ne postoji ni jedan ozbiljan razlog koji bi to zajedništvo spriječio. Na desnom političkom spektru ni približno ne postoje nepremostive razlike kakve postoje između SDP-a i HDZ-a. To zajedništvo, ta pomirba patriota koja je moguća i potrebna u ovim teškim trenutcima za Republiku Hrvatsku, bit će zalog za bolju budućnost i putokaz za potvrdu takvog zajedništva na nadolazećim lokalnim izborima."
I nije ideološki obojena,već je puna ljubavne tuge i čežnje.
Ne lažimo se.
Noor- Posts : 25907
2017-10-06
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Đihad Petar Stošić: pobjeda Trumpa je pobjeda Putina i Assada
» Facebook obustavlja sve desne i konzervativne vijesti
» Hrvatski znanstvenik otkrio konzervativne gene
» Protiv konzervativne vlasti na ulice izašlo 200,000 ljudi
» Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad
» Facebook obustavlja sve desne i konzervativne vijesti
» Hrvatski znanstvenik otkrio konzervativne gene
» Protiv konzervativne vlasti na ulice izašlo 200,000 ljudi
» Sexy Sara je pobijedila konzervativne Hrvate: U minijaturnim gaćicama trese guzom kao nikad do sad
Page 2 of 2