Bratska Grčka se zatvara prema Srbima
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bratska Grčka se zatvara prema Srbima
Mislim da mu nije to cilj, vec da postane neki jeftina antipodska verzija crvenkastoga sa aliexpresa.jastreb wrote:Hahahahaha,što se god više trudiš sa tim pokušajima imitiranja Srba,sve si manje uvjerljiv. Vjeruj.nakaza wrote:Seme im se buđavo zanelo.
"Kog Rusi brane, a Grci hrane...taj gi je najebo..."
Pirate- Posts : 1512
2019-09-06
Već sam bio za Novu godinu. I u Rovinju.Noor wrote:a džango se možda odvaži konačno, ako Bog da i u Rovinjmichaellcmacha wrote:pizzonče ove godine će solit noge u lavoru...Noor wrote:letovanje u grčku - prc milojka
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Crvenkasti za sirotinju.Pirate wrote:Mislim da mu nije to cilj, vec da postane neki jeftina antipodska verzija crvenkastoga sa aliexpresa.jastreb wrote:Hahahahaha,što se god više trudiš sa tim pokušajima imitiranja Srba,sve si manje uvjerljiv. Vjeruj.nakaza wrote:Seme im se buđavo zanelo.
2014-04-19
Ima i Srbija prirodnih ljepota, planine, sume, rijeke, jezera.
omni-
2014-04-12
neka si, dođi opet :)dzango wrote:Već sam bio za Novu godinu. I u Rovinju.Noor wrote:a džango se možda odvaži konačno, ako Bog da i u Rovinjmichaellcmacha wrote:pizzonče ove godine će solit noge u lavoru...Noor wrote:letovanje u grčku - prc milojka
Drugi put kad krenes u tom smjeru javi se za x ndzango wrote:Već sam bio za Novu godinu. I u Rovinju.Noor wrote:a džango se možda odvaži konačno, ako Bog da i u Rovinjmichaellcmacha wrote:pizzonče ove godine će solit noge u lavoru...Noor wrote:letovanje u grčku - prc milojka
2019-09-06
dzango wrote:Crvenkasti za sirotinju.Pirate wrote:Mislim da mu nije to cilj, vec da postane neki jeftina antipodska verzija crvenkastoga sa aliexpresa.jastreb wrote:Hahahahaha,što se god više trudiš sa tim pokušajima imitiranja Srba,sve si manje uvjerljiv. Vjeruj.nakaza wrote:Seme im se buđavo zanelo.
... i ide mu odlicno, kakav talent. Cak bi mu preporucio da krene 0-24h sa radom.
2019-09-06
Da ju bace dok plešu sirtaki, ko tanjurNoor wrote:Šta će sad grci da radu sas toliku papriku?!kaya wrote:I pinđura.tre wrote:ništa ove godine od ajvara i paradajizaNoor wrote:letovanje u grčku - prc milojka
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ostat će njima više... i marelica će biti...kaya wrote:Da ju bace dok plešu sirtaki, ko tanjurNoor wrote:Šta će sad grci da radu sas toliku papriku?!kaya wrote:I pinđura.tre wrote:ništa ove godine od ajvara i paradajizaNoor wrote:letovanje u grčku - prc milojka
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Korona je ubila i ajvar turizammichaellcmacha wrote:ostat će njima više... i marelica će biti...kaya wrote:Da ju bace dok plešu sirtaki, ko tanjurNoor wrote:Šta će sad grci da radu sas toliku papriku?!kaya wrote:I pinđura.tre wrote:
ništa ove godine od ajvara i paradajiza
O mio dio, prokletstvo
2015-08-15
a dobro svako zlo za neko dobro... eto srbi budu ušparali onih 100 evra... a mi ih ne budemo ni dobili jer su zločesti hdzovci pomeli druga Beru... bivšeg druga Beru...kaya wrote:Korona je ubila i ajvar turizammichaellcmacha wrote:ostat će njima više... i marelica će biti...kaya wrote:Da ju bace dok plešu sirtaki, ko tanjurNoor wrote:Šta će sad grci da radu sas toliku papriku?!kaya wrote:
I pinđura.
O mio dio, prokletstvo
2015-08-08
michaellcmacha wrote:a dobro svako zlo za neko dobro... eto srbi budu ušparali onih 100 evra... a mi ih ne budemo ni dobili jer su zločesti hdzovci pomeli druga Beru... bivšeg druga Beru...kaya wrote:Korona je ubila i ajvar turizammichaellcmacha wrote:ostat će njima više... i marelica će biti...kaya wrote:Da ju bace dok plešu sirtaki, ko tanjurNoor wrote:
Šta će sad grci da radu sas toliku papriku?!
O mio dio, prokletstvo
Meni s tih sto evrića nije baš bio uvjerljiv pa mi i nije žao. To je zbrko papire valjda sa suljinim programom. Siroće.
2015-08-15
ma što bio uvjerljiv.. klinci iz male škole bi mu se samo nasmijali na to fejkanje...kaya wrote:michaellcmacha wrote:a dobro svako zlo za neko dobro... eto srbi budu ušparali onih 100 evra... a mi ih ne budemo ni dobili jer su zločesti hdzovci pomeli druga Beru... bivšeg druga Beru...kaya wrote:Korona je ubila i ajvar turizammichaellcmacha wrote:ostat će njima više... i marelica će biti...kaya wrote:
Da ju bace dok plešu sirtaki, ko tanjur
O mio dio, prokletstvo
Meni s tih sto evrića nije baš bio uvjerljiv pa mi i nije žao. To je zbrko papire valjda sa suljinim programom. Siroće.
2015-08-08
Videćete vi kada dođu na red skijanje i zaleđene sarme u gepeku. Džaba ste ih motali.kaya wrote:Korona je ubila i ajvar turizammichaellcmacha wrote:ostat će njima više... i marelica će biti...kaya wrote:Da ju bace dok plešu sirtaki, ko tanjurNoor wrote:Šta će sad grci da radu sas toliku papriku?!kaya wrote:
I pinđura.
O mio dio, prokletstvo
2014-04-19
je je budete nas zabrenzali kad krenemo na kopaonik...dzango wrote:Videćete vi kada dođu na red skijanje i zaleđene sarme u gepeku. Džaba ste ih motali.kaya wrote:Korona je ubila i ajvar turizammichaellcmacha wrote:ostat će njima više... i marelica će biti...kaya wrote:Da ju bace dok plešu sirtaki, ko tanjurNoor wrote:
Šta će sad grci da radu sas toliku papriku?!
O mio dio, prokletstvo
2015-08-08
omni wrote:Ima i Srbija prirodnih ljepota, planine, sume, rijeke, jezera.
Ovi bogatiji Srbi sad planiraju u HR.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Uvijek su isli u HR, to samo ovi krezubi podanici Seseljevog gajbonose pjene i kmece, to im je dusevna hrana.Hektorović wrote:omni wrote:Ima i Srbija prirodnih ljepota, planine, sume, rijeke, jezera.
omni-
2014-04-12
Jok more. Bogazi idu u Dominikanu, na Kubu, Sejšele... U HR ide sirotinja koja tamp ima rodbinu, prijatelje ili neku nekretninu.omni wrote:Uvijek su isli u HR, to samo ovi krezubi podanici Seseljevog gajbonose pjene i kmece, to im je dusevna hrana.Hektorović wrote:omni wrote:Ima i Srbija prirodnih ljepota, planine, sume, rijeke, jezera.
2014-04-19
Hektorović wrote:omni wrote:Ima i Srbija prirodnih ljepota, planine, sume, rijeke, jezera.
POLA ZARAŽENIH SRBI Registrovana 43 nova slučaja u Grčkoj, od toga 20 su naši turisti "uhvaćeni" na granici Promahonas
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/pola-zarazenih-srbi-registrovana-43-nova-slucaja-u-grckoj-od-toga-20-su-nasi-turisti/37w3fhw
Bogati mozda ali ovdje stoji oni bogatiji, a oni su po trecerazdrednim grckim mjestima i u hr kod prijatelja ili nekretninama. Sirotinja se valja po buvljacima i razbacuje sa precednikovih 100 evra.dzango wrote:Jok more. Bogazi idu u Dominikanu, na Kubu, Sejšele... U HR ide sirotinja koja tamp ima rodbinu, prijatelje ili neku nekretninu.omni wrote:Uvijek su isli u HR, to samo ovi krezubi podanici Seseljevog gajbonose pjene i kmece, to im je dusevna hrana.Hektorović wrote:omni wrote:Ima i Srbija prirodnih ljepota, planine, sume, rijeke, jezera.
omni-
2014-04-12
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Milanović “Mađari rade zid prema barbarima, prema Srbima”
» Naš dug prema Srbima je OGROMAN
» Grčka: Između pravoslavlja i nostalgije prema SSSR-u
» BRAĆA PO MRŽNJI PREMA SRBIMA! Hrvati i Albanci zajedno
» Dodik: Bakirov odnos prema Srbima i Hrvatima dokazuje da BiH ne može opstati
» Naš dug prema Srbima je OGROMAN
» Grčka: Između pravoslavlja i nostalgije prema SSSR-u