Pitanje za Asilu
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Pitanje za Asilu
kao jedinog mađara ovdje. Zašto je predstavnik mađarske manjine u saboru, stanoviti Šandor Juhas, dao potpis za sastavljanje vlade liku koji sere po mađarima sveudilj ono divlji huni primitivci i barbari?
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Re: Pitanje za Asilu
Asila je, na primjer, po krvnim zrncima Slaven (da ne povjeruješ), a ti nisi...Još se čudiš Mađarima?marcellus wrote:kao jedinog mađara ovdje. Zašto je predstavnik mađarske manjine u saboru, stanoviti Šandor Juhas, dao potpis za sastavljanje vlade liku koji sere po mađarima sveudilj ono divlji huni primitivci i barbari?
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
veber-
2014-12-30
Ero wrote:
Asila je, na primjer, po krvnim zrncima Slaven (da ne povjeruješ), a ti nisi...
Marcelus je što, Šiptar?
crvenkasti-
2014-04-17
Ima nešto na tome.veber wrote:ero jebala te krvna zrnca.
ili si čovjek ili si govno.
Mislim na krvnim zrncima...
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
crvenkasti wrote:Ero wrote:
Marcelus je što, Šiptar?
hrvat, šiptar, iz tvoje perspektive isti kurac ionako...
2014-04-16
tebi. isčupanom iz okruženja.Ero wrote:
tvoji su barem bili stočari i stalno su se morali seliti. od kuda taj žal za korjenima?
2014-12-30
Nemoj, opet će nam Primorca citirati :Dveber wrote:tebi. isčupanom iz okruženja.Ero wrote:
tvoji su barem bili stočari i stalno su se morali seliti. od kuda taj žal za korjenima?
Guest- Guest
marcellus wrote:crvenkasti wrote:Ero wrote:
Marcelus je što, Šiptar?
hrvat, šiptar, iz tvoje perspektive isti kurac ionako...
Nije to iz moje. Oni koji su nama, Šiptarima, ISIL-u i tako nekim bezveznjacina dali da imamo državu, oni nas smatraju niškoristima.
crvenkasti-
2014-04-17
Oboje je Ero .veber wrote:ero jebala te krvna zrnca.
ili si čovjek ili si govno.
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
hahahahaha. ne bum.Starhemberg wrote:Nemoj, opet će nam Primorca citirati :Dveber wrote:tebi. isčupanom iz okruženja.Ero wrote:
(taj je isto budaletina, primorac, bio mi susjed neko vrijeme, firma mi bila blizu njega, i odjednom tip se s jaguarom pojavio. genetski valjda :D)
2014-12-30
kad je u partiji...a partija je Borgmarcellus wrote:kao jedinog mađara ovdje. Zašto je predstavnik mađarske manjine u saboru, stanoviti Šandor Juhas, dao potpis za sastavljanje vlade liku koji sere po mađarima sveudilj ono divlji huni primitivci i barbari?
n_razbojnik-
2014-04-15
sori popustili medikamenti. neka je. ako se ero ne ljuti. naravno.
2014-12-30
veber wrote:a tip je mađar ko ja nijemac.
pa ti jesi nijemac... doduše dugo si među nama pa si malo posvinjio al ajde
2014-04-16
nevjestin_razbojnik wrote:kad je u partiji...a partija je Borgmarcellus wrote:kao jedinog mađara ovdje. Zašto je predstavnik mađarske manjine u saboru, stanoviti Šandor Juhas, dao potpis za sastavljanje vlade liku koji sere po mađarima sveudilj ono divlji huni primitivci i barbari?
"mi smo borzi
otpor je džaba"
2014-04-16
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Pitanje Dečakovih "mammona" stoga nije mentalitetno pitanje. To je socijalno i političko pitanje
» Izrael opovrgava Asilu
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
» Izrael opovrgava Asilu
» Nije pitanje, hoće li se BiH raspasti, pitanje je samo kada i na koji način
» Tomo Medved se spetljao na pitanje:'Pronalaze se masovne grobnice a nitko ne postavlja pitanje tko je pobio sve te Hrvate'
» PREDSJEDNICA 'Ako se dokaže da je netko svjesno kupio MiG-ove koji ne odgovaraju dokumentaciji, onda to nije samo pitanje korupcije, to je pitanje veleizdaje!'
Page 1 of 2