Konceptualna umjetnica s malim sisama gola na vrhu Meštrovićevih paviljona...
Page 7 of 7
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Konceptualna umjetnica s malim sisama gola na vrhu Meštrovićevih paviljona...
2014-12-30
Guest- Guest
Re: Konceptualna umjetnica s malim sisama gola na vrhu Meštrovićevih paviljona...
nego Feberu pičko,Miha bar ima moda reci svoje ime,ti niti to..Kako se zoves..ne moras naravno prezime reci..Koji se kuratz krijes?bojis se necega??
Guest- Guest
šupku pa likovi poput tebe su objavljivali moje ime.Legendovich wrote:nego Feberu pičko,Miha bar ima moda reci svoje ime,ti niti to..Kako se zoves..ne moras naravno prezime reci..Koji se kuratz krijes?bojis se necega??
ekipa zna moje ime. da si malo inteligentan lako bi našao moje ime i prezime.
ne skrivam ni ime ni prezime. imaš me od kica do marcela na fejsu.
2014-12-30
kao i crvenom, onom zingaru tako i tebi dogovorim sastanak. samo svi ste hrabri iza zaslona.
2014-12-30
Jebote,pa necu ti glavu odgristi ako kazes samo ime..ovi naspemenuti me ne zanimaju..mora biti tvoja volja..veber wrote:šupku pa likovi poput tebe su objavljivali moje ime.Legendovich wrote:nego Feberu pičko,Miha bar ima moda reci svoje ime,ti niti to..Kako se zoves..ne moras naravno prezime reci..Koji se kuratz krijes?bojis se necega??
ekipa zna moje ime. da si malo inteligentan lako bi našao moje ime i prezime.
ne skrivam ni ime ni prezime. imaš me od kica do marcela na fejsu.
Guest- Guest
ma moze..samo ja iskreno povedem basr dva lika,jerbo ti UVIJEK imas par napusenih budala iza sebea..veber wrote:kao i crvenom, onom zingaru tako i tebi dogovorim sastanak. samo svi ste hrabri iza zaslona.
Guest- Guest
dofuraj dvojicu pride. ako ste trojica ja smijem koristiti boxer.Legendovich wrote:ma moze..samo ja iskreno povedem basr dva lika,jerbo ti UVIJEK imas par napusenih budala iza sebea..veber wrote:kao i crvenom, onom zingaru tako i tebi dogovorim sastanak. samo svi ste hrabri iza zaslona.
ja se isključivo fajtam solo. ti, tvoja dva frenda.
ja i boxer.
freestyle.
2014-12-30
aha..fajtas se ti...nego ime Feberu,josh uvijek se bojiš necega? ili imas neko smjesno balkansko ime?veber wrote:dofuraj dvojicu pride. ako ste trojica ja smijem koristiti boxer.Legendovich wrote:ma moze..samo ja iskreno povedem basr dva lika,jerbo ti UVIJEK imas par napusenih budala iza sebea..veber wrote:kao i crvenom, onom zingaru tako i tebi dogovorim sastanak. samo svi ste hrabri iza zaslona.
ja i boxer.
freestyle.
Guest- Guest
Jel se mozda zoves Đuro?
Guest- Guest
ti i dvojica.Legendovich wrote:aha..fajtas se ti...nego ime Feberu,josh uvijek se bojiš necega? ili imas neko smjesno balkansko ime?veber wrote:dofuraj dvojicu pride. ako ste trojica ja smijem koristiti boxer.Legendovich wrote:ma moze..samo ja iskreno povedem basr dva lika,jerbo ti UVIJEK imas par napusenih budala iza sebea..veber wrote:kao i crvenom, onom zingaru tako i tebi dogovorim sastanak. samo svi ste hrabri iza zaslona.
ja i boxer.
freestyle.
ime ćeš saznat.
ti. i još dvojica. zajedno.
ili ti i ja. bez boxera.
2014-12-30
stose usro..??..polako..nego Ime,sada...ajd jebote,obecavam da se necu smijati...veber wrote:ti i dvojica.Legendovich wrote:aha..fajtas se ti...nego ime Feberu,josh uvijek se bojiš necega? ili imas neko smjesno balkansko ime?veber wrote:dofuraj dvojicu pride. ako ste trojica ja smijem koristiti boxer.Legendovich wrote:ma moze..samo ja iskreno povedem basr dva lika,jerbo ti UVIJEK imas par napusenih budala iza sebea..veber wrote:kao i crvenom, onom zingaru tako i tebi dogovorim sastanak. samo svi ste hrabri iza zaslona.
ja i boxer.
freestyle.
ime ćeš saznat.
ili ti i ja. bez boxera.
Guest- Guest
za razliku od tebe ja ne moram u njemačku.Legendovich wrote:stose usro..??..polako..nego Ime,sada...ajd jebote,obecavam da se necu smijati...veber wrote:ti i dvojica.Legendovich wrote:aha..fajtas se ti...nego ime Feberu,josh uvijek se bojiš necega? ili imas neko smjesno balkansko ime?veber wrote:dofuraj dvojicu pride. ako ste trojica ja smijem koristiti boxer.Legendovich wrote:ma moze..samo ja iskreno povedem basr dva lika,jerbo ti UVIJEK imas par napusenih budala iza sebea..veber wrote:kao i crvenom, onom zingaru tako i tebi dogovorim sastanak. samo svi ste hrabri iza zaslona.
ja i boxer.
freestyle.
ime ćeš saznat.
ili ti i ja. bez boxera.
reci.
zagreb, županja nije uopće bed.
imaš ramena širine 4,28m i pride si fajter od kojeg turci bježe.
dogovorimo fajt. dođem i u županju. malo vožnje.
2014-12-30
Kako je od tzv. umjetnice malih tzv. sisa došlo do ovoga...
Velika je nepoznanica...
Velika je nepoznanica...
T. wrote:Kako je od tzv. umjetnice malih tzv. sisa došlo do ovoga...
Velika je nepoznanica...
da su velike i dalje bismo raspravljali o sisama.
ma jasno.,..doli se lakse fušerise i potkrada gazda..nema toga u pravih Svaba,a ti to nisi...ti si legiran balkanlukom...nema tebi mjesta u svapskom drustvu..veber wrote:za razliku od tebe ja ne moram u njemačku.Legendovich wrote:stose usro..??..polako..nego Ime,sada...ajd jebote,obecavam da se necu smijati...veber wrote:ti i dvojica.Legendovich wrote:aha..fajtas se ti...nego ime Feberu,josh uvijek se bojiš necega? ili imas neko smjesno balkansko ime?veber wrote:dofuraj dvojicu pride. ako ste trojica ja smijem koristiti boxer.Legendovich wrote:ma moze..samo ja iskreno povedem basr dva lika,jerbo ti UVIJEK imas par napusenih budala iza sebea..veber wrote:kao i crvenom, onom zingaru tako i tebi dogovorim sastanak. samo svi ste hrabri iza zaslona.
ja i boxer.
freestyle.
ime ćeš saznat.
ili ti i ja. bez boxera.
reci.
ma ne brini,nadjem ja tebe..polako..nego ime me interesira..bojiš se reci??..
Guest- Guest
koji si ti lik.Legendovich wrote:ma jasno.,..doli se lakse fušerise i potkrada gazda..nema toga u pravih Svaba,a ti to nisi...ti si legiran balkanlukom...nema tebi mjesta u svapskom drustvu..veber wrote:za razliku od tebe ja ne moram u njemačku.Legendovich wrote:stose usro..??..polako..nego Ime,sada...ajd jebote,obecavam da se necu smijati...veber wrote:ti i dvojica.Legendovich wrote:aha..fajtas se ti...nego ime Feberu,josh uvijek se bojiš necega? ili imas neko smjesno balkansko ime?veber wrote:dofuraj dvojicu pride. ako ste trojica ja smijem koristiti boxer.Legendovich wrote:ma moze..samo ja iskreno povedem basr dva lika,jerbo ti UVIJEK imas par napusenih budala iza sebea..veber wrote:kao i crvenom, onom zingaru tako i tebi dogovorim sastanak. samo svi ste hrabri iza zaslona.
ja i boxer.
freestyle.
ime ćeš saznat.
ili ti i ja. bez boxera.
reci.
tamo si napisao kako radiš više poslova.
zašto radiš više poslova?
tvoji mokri snovi su moja šefica. koja vozi elfa, a ti si drkao na nju. 2018e kada sam bio s drugom, drkal si na nju.
ti si mizeran tip u polusvjetu geta.
najam mog stana je veći od tvoje neto plaće.
ti lažeš samo sebe i starce u selu.
lažeš konstantno. tko se hrani u aldiju?
a možeš ručat za 15-20€? o čemu ti pričaš?
2014-12-30
nemojmo gaditi dvi teme,imas na onoj drugoj kompletan odgovor..veber wrote:koji si ti lik.Legendovich wrote:ma jasno.,..doli se lakse fušerise i potkrada gazda..nema toga u pravih Svaba,a ti to nisi...ti si legiran balkanlukom...nema tebi mjesta u svapskom drustvu..veber wrote:za razliku od tebe ja ne moram u njemačku.Legendovich wrote:stose usro..??..polako..nego Ime,sada...ajd jebote,obecavam da se necu smijati...veber wrote:ti i dvojica.Legendovich wrote:aha..fajtas se ti...nego ime Feberu,josh uvijek se bojiš necega? ili imas neko smjesno balkansko ime?veber wrote:dofuraj dvojicu pride. ako ste trojica ja smijem koristiti boxer.Legendovich wrote:ma moze..samo ja iskreno povedem basr dva lika,jerbo ti UVIJEK imas par napusenih budala iza sebea..veber wrote:kao i crvenom, onom zingaru tako i tebi dogovorim sastanak. samo svi ste hrabri iza zaslona.
ja i boxer.
freestyle.
ime ćeš saznat.
ili ti i ja. bez boxera.
reci.
tamo si napisao kako radiš više poslova.
zašto radiš više poslova?
tvoji mokri snovi su moja šefica. koja vozi elfa, a ti si drkao na nju. 2018e kada sam bio s drugom, drkal si na nju.
ti si mizeran tip u polusvjetu geta.
najam mog stana je veći od tvoje neto plaće.
ti lažeš samo sebe i starce u selu.
lažeš konstantno. tko se hrani u aldiju?
a možeš ručat za 15-20€? o čemu ti pričaš?
Guest- Guest
nismo mi sise veslali...marcellus wrote:T. wrote:Kako je od tzv. umjetnice malih tzv. sisa došlo do ovoga...
Velika je nepoznanica...
da su velike i dalje bismo raspravljali o sisama.
Page 7 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» POTPUNO GOLA PROŠETALA RIJEKOM: Na grudima ispisala – ‘ovo nije gola žena’
» Sramim se što sam Hrvat. Dobro da sam bar malim dijelom Slovenac
» Stotine malih šerifa sa svojim malim feudima
» Umjetnica iz Bihaća skinula gaćice i urinirala na njemačkom travnjaku: “Pišam vam se na zemlju”
» GOLA PEVA O SPERMI
» Sramim se što sam Hrvat. Dobro da sam bar malim dijelom Slovenac
» Stotine malih šerifa sa svojim malim feudima
» Umjetnica iz Bihaća skinula gaćice i urinirala na njemačkom travnjaku: “Pišam vam se na zemlju”
» GOLA PEVA O SPERMI
Page 7 of 7